The University Of Georgia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The University Of Georgia magas rangú, legnagyobb magánoktatási intézmény, amely Grúzia, Tbiliszi, az európai felsőoktatási térség (EHEA) tagja, a bolognai nyomon követési csoport - BF UG , Koppenhágai Nyilatkozat (a fejlesztés alapja). az európai oktatás és képzés kölcsönös minőségbiztosítási keretrendszere), az ENIC-NARIC hálózat (az EU tudományos elismerése és mobilitása ); MCI Indiában, MSRT elismerés Iránban, Yok Törökországban és sok hasonló oktatási integráció és megállapodás. Ezek az egyetemi agresszív kutatási szintek rendkívül kiemelkedővé tették az egyetemi teljesítményt a régióban, és a diplomák és oklevelek világszerte akkreditáltak, és az EU-ban és az Egyesült Államokban igen elfogadhatóak.

UG a legjobb oktatási infrastruktúrát és magas színvonalú oktatási színvonalat szerzett a Kaukázus régióban. Ma az UG a regionális oktatási intézmények vezető sorai közé tartozik, minden tanuló személyes fejlődésének szentelték, így nemcsak szakszerűen képzett szakemberekként dolgoznak, hanem készek is vállalni a valós világ kihívásait. The University Of Georgia modern számítógépes technológiákkal és legújabb laboratóriumokkal rendelkezik. Az elméleti ismeretekkel összhangban a hallgatóknak lehetőségük van gyakorlati tapasztalatszerzésre és különböző technikai és tudományos eszközökkel való munkára. Karunk elkötelezett a kreatív és lelkes tanítással, segítve a fiatal szakembereket a nyilvánosság iránti elkötelezettséggel. Nemzetközi diákok számára The University Of Georgia jelenleg programokat kínál ezeken a területeken:

 • Üzleti adminisztráció (alapképzés);
 • Master of Business Administration (diplomás);
 • Mérnöki / IT (egyetemi);
 • IT technika (diplomás);
 • Angol filológia (alapképzés);
 • Ápolási (alapképzés);
 • Gyógyszertár (alapképzés);
 • Fogászat (egy ciklus)
 • Általános orvoslás (egy ciklus)
 • Master of International Business Jogi Program (diplomás);
 • Master of Education Adminisztráció (Graduate)

UG büszke a sokszínű kultúrájú közösségre. Örömmel fogadja a világ minden tájáról érkező diákokat, így nemzetközi hangulatú tudásközpontot alkot. A nemzetközi hallgatók esélyegyenlőséggel rendelkeznek, beleértve a teljes körű diákéletet és a karrierfejlesztési lehetőségeket. UG elősegíti az egészséges életmódot és kiváló infrastruktúrát kínál a sport és a fitnesz aktív gyakorlásához. A diákok különböző beltéri és szabadtéri sportstadionokhoz, valamint teniszpályákhoz és jól felszerelt fitneszközponthoz férhetnek hozzá. UG hallgatóknak lehetőségük van klubok létrehozására és innovatív ötletek megteremtésére, valamint izgalmas tevékenységek folytatására. A diákok támogatást kapnak arra, hogy teljes mértékben felismerjék a potenciális lehetőségeket és megtapasztalják a The University Of Georgia emlékezetes pillanatait. Napjainkban az egyetemnek megtiszteltetés számukra, hogy diákjainak modern létesítményeket és tanulási környezetet kínálhat, ahol magas színvonalú oktatást és gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek. Az egyetemen szerzett ismeretek és készségek nemcsak Grúziában, hanem a nemzetközi munkaerőpiacon is sikeres karriert biztosítanak. A belépéssel kapcsolatos eljárásokról és egyéb részletekről a The University Of Georgia hivatalos honlapján - www. UG .edu.ge.

További információk beszerezhetők e-mailt küldve John Dastouri-nak és Bahman Moghimi professzornak

J.Dastouri @ UG .edu.ge.

B.Moghimi @ UG .edu.ge

Helyszínek

Tbiliszi

The University of Georgia

Address
77a, M. Kostava str.
0171 Tbiliszi, Tbiliszi, Grúzia
Telefonszám
+995 322 55 22 22

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket