Aeres University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Aeres University of Applied Sciences

Talent növekszik. Ez az, amit Aeres University of Applied Sciences képvisel. Egyetemünk gyökerezik a mezőgazdasági és oktatási felsőoktatásban. Arra koncentrálunk, az oktatás, a kutatás és a tudás megosztása. Ez az, hogy hogyan járulnak hozzá az innovatív szakemberek. Szakemberek, akik képesek felvenni felelős döntéseket az összetett világban, a természetes tehetség jár fenntartható.

Aeres Egyetem három kara: dronteni, Almere és Wageningen. Régen két különböző egyetemeken, de olvasztott 2013. Mi ugyanazt a jövőkép és a küldetés, de mindegyik a saját profilját és az identitás.

Bachelor programok

A bachelor programok vezet országosan elismert Ingenieur képesítést, amely egyenértékű a brit BSc (kitüntetéses), valamint a francia Licenc Professionelle. Ez diplomával országosan akkreditált és nemzetközileg elismert cégek és civil szervezetek. A program időtartama függ a szakmai képesítés a tanuló és vehet 1- év, 1,5- év, 2 év, vagy 4 év.

A bachelor programok a következők:

Animal Health & Welfare Vízi ökoszisztéma elemzés Major Nemzetközi Agribusiness (EED) Major Növénytermesztési (EED) EU Strukturális Alapok kezelése Az Európai Élelmiszer-Business Food Chain Management Élelmiszer vállalkozási Élelmiszer-biztonsági irányítási Nemzetközi Equine Business Management International Food Business Nemzetközi Kertészeti és menedzsment Nemzetközi állattartás

Ajánlunk Egy Master program -ben agráripar fejlesztés.

Helyszínek

Almere

Address
Aeres University of Applied Sciences
De Drieslag 4

8251 JZ Almere, Flevoland, Hollandia

Dronten

Address
Aeres University of Applied Sciences
Stadhuisstraat 18

1315 HC Dronten, Flevoland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket