Amsterdam Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AIT: A globális technológiai tehetség alakítása az európai készséghiány leküzdésére

Amsterdam Institute of Technology segíti az informatikai szakembereket abban, hogy előrehaladjanak a negyedik ipari forradalomban. Rugalmas, online programokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre dolgozzon és tanuljon.

Miért az AiT?

Az AiT megfelelő ismeretekkel látja el a hallgatókat a különböző IKT szerepekhez. Kínálunk élethosszig tartó tanulási lehetőségeket az emberek és a vállalatok számára annak érdekében, hogy a tanulók lépést tartsanak a technológia gyors változásaival.

137315_pexels-photo-3759089.jpeg

Mi teszi az AIT-t másképp?

Rugalmas, Campus-mentes Intézet

A részmunkaidős online programunk révén hozzáférhetővé teszik az oktatást, és segítik a tanulók szakmai és földrajzi mobilitásának növelését. A világ minden tájáról származó szakemberek megszerezhetik mesterképzésüket anélkül, hogy megszakítanák a szakmai gyakorlatot. A halasztott tandíj modellünk kiküszöböli a pénzügyi indulást a program elindításáért, mivel a tanulók felelősségét megosztjuk a programunkkal a szakmai létrán mászással.

Gyakorlati és holisztikus megközelítés

Az AIT-nál felkészítjük a hallgatókat a kívánt munka megszerzésére. Tanulmányaik során hallgatóink a keresleti készségek elsajátítására koncentrálnak. Készségek, amelyeket az ipar és a munkaerő-piaci szakértőkkel folytatott beszélgetés során azonosítottuk. Gyakorlati megközelítéssel tanulóink gyakorlati feladatok és projektek útján képesek demonstrálni saját területüket, valamint vezetői tapasztalataikat. Az első Bootcamp befejezése után tanulóinkat meghívjuk a kiemelkedő Talent Accelerator programba, amely karrier-tanácsadást és munkaadói bevezetéseket biztosít strukturált sorrendben.

Közösségi épület

Az AIT-n mindenki tanár, mindenki tanuló. Élő műhelyek és tanulási gyorsítók teret biztosítanak a közösség számára a tanulás, a kihívások és az ötletek cseréjéhez. Felismerve korábbi oktatási és szakmai tapasztalataikat, tanulóink egymással edzik a programot. Az oktatókkal, akik aktívan dolgoznak a területen, egyesítjük a szakembereket, hogy felépítsük a legjobb LeadTech egyetemet.

137316_pexels-photo-374831.jpeg

fok

Diákjaink diplomát kapnak a program sikeres befejezése után. Programjainkat az Európai Vezetési Egyetemen együttműködve kínáljuk, a fokokat az Európai Vezetési Egyetem adja ki.

Helyszínek

Amszterdam

Address
Science Park 408 1098 XH Amsterdam
Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: