Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Valamennyi kari tag részt vesz mind a kutatásban, mind a tanításban. Ez lehetővé teszi az iskola fejlődését. Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola öt egyetemi programot és 18 továbbképző programot kínál, amelyek a tudományágban (közgazdaságtan, üzleti közgazdaságtan és ökonometria) a legjobbak lesznek, és mind a kutatás, mind a tanítás terén kiválóságot kíván elérni. Ez a rangsorban elért teljesítményével mérhető.

Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola stratégiailag egyértelműen a közgazdaságtanra összpontosít. Mint ahogy 100 évvel ezelőtt is, mivel az iskola 1913-ban alakult, a közgazdászok az Erasmus Egyetem Rotterdam lüktető szíve. A legjobb Erasmus diplomások kiemelkedő mértékben járultak hozzá a tudományhoz, a kormányhoz és az üzleti élethez.

Az Erasmus Közgazdaságtudományi Kar egy nemzetközileg elismert intézmény, amely hozzájárul a tudományos ismeretekhez a jövőbeni gazdasági kérdésekben, és célja, hogy válaszoljon a kormány és a cégek aggodalmait érintő aktuális kérdésekre. Az iskola középpontjában a tudományos ismeretek megteremtése, terjesztése és alkalmazása van, mind gazdasági szempontból. Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola a legfrissebb tudnivalókra támaszkodik. Együttműködik a nemzetközi tudományos partnerekkel, és helyi vonatkozásokkal rendelkezik az üzleti kérdésekben, amelyek relevánsak a Rotterdam városa számára a közlekedés és az ipar központjában.

Campus létesítmények:

Az Erasmus Közgazdaságtudományi Iskola központja a mi Woudestein campus, egy kényelmes 15 perces kerékpárút Rotterdam belvárosától, beleértve a karcsú új Rotterdam Centraal vasútállomást. Az órákon kívül a diákok tanulmányozzák a fényes, új Polak épületben vagy a legkorszerűbb egyetemi könyvtárunkban, kávézunk az Erasmus Food Plaza-ban, vagy rendezünk egy rendezvényt a színházban vagy a Směszéházban. Az on-campus sportcentrum számos más osztályon fitness, tánc, fonás, squash és tenisz. Röviden, elég ahhoz, hogy a diákok életében nyüzsgő campuson legyenek.

Karrier:

Számos holland és külföldi cég érdekelt, hogy olyan közgazdászokat vegyenek fel, akik konkrét, de széles körű ismeretekkel is rendelkeznek, amelyeket mindenféle valós helyzetben alkalmazhatnak. A közgazdaságtan konkrét ismerete, de széles körű alkalmazhatósága miatt a közgazdaságtudományi diplomások igen népszerűek számos üzleti és kormányzati szektorban.

Diákjaink számos karriert folytatnak. Gazdasági és ökonometriai diplomásoknak nincs problémája a foglalkoztatásban. A legtöbb diplomás diplomás után három hónapon belül munkát talál. A jövőbeni munka alapja a tanulmány során választott tárgyak kiválasztása. Azonban attól függetlenül, hogy mit választ, Rotterdam közgazdászai széles körben alkalmazhatóak. Nemcsak speciális gazdasági munkahelyeken dolgoznak, hanem általánosabb pozíciókat keresnek tudományos szinten. A pozíciók több példáját magukba foglalják tőzsdei elemzők, befektetési menedzserek / elemzők, vállalkozók, pénzügyi tanácsadók, marketing menedzserek, adóellenőrök, értékesítési vezetők, szakemberek, személyzeti vezetők, oktatók, oktatók, politikusok, vezetői tanácsadók és tudományos újságírók. Bár a fent említett lista sok pozíciót és ágazatot foglal magában, közgazdászaink elsősorban a következő ágazatokban találhatók:

  1. banki
  2. számviteli, ügyviteli irodák, adótanácsadók
  3. tanácsadás
  4. közigazgatás
  5. gazdasági kutatási / tanácsadó cégek
  6. a kereskedelem (különösen a nagykereskedelmi vállalatok) és a multinacionális vállalatok
  7. vállalkozói szellem

Felvételi:

Minden év november 1-jétől kezdődően elkezdheti alkalmazni a főiskolai és mester programjainkat. Most már el tudjuk képzelni, hogy kíváncsi vagy arra, hogy megtudja a belépési követelményeket és az alkalmazás módját.

Mindez persze függ az Ön korábbi oktatásától és más tényezőktől. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, látogasson el honlapunkra a Bachelor és a Master program felvételi követelményeinek.

Helyszínek

Rotterdam

Erasmus School of Economics

Address
Erasmus School of Economics
P.O. Box 1738

3062PA Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 10 408 1380

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok