Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Erasmus Szociális és Magatartástudományi Iskola (ESSB)

Az ESSB a tanulmányi programok és tudományos tudományok széles skálájából áll: közigazgatás, pedagógiai tudományok, pszichológia és szociológia. Emellett az Erasmus Egyetem Főiskola, az IHS és két RISBO és DRIFT kutatóintézet kapcsolódik a karhoz. Tanulásunk kicsi és a probléma alapú tanulás (PBL) alapja. A szakterülethez való kapcsolódás a tanulmányi programok egyik jellemzője.

Dékán

Az Erasmus Szociális és Magatartástudományi Iskola (ESSB) karának igazgatóságának és vezetőségének végső felelőssége a dékán. A dékán munkatársai támogatják a diákot, a hallgatói tagot, a karigazgatókat és a politikai tanácsadók oktatását és kutatását, valamint az üzleti vezérlőt. 2015. szeptember 1-jétől ez a személyzet az alábbiak szerint készül:

 • Prof.Dr. Békés VJJM (dekán)
 • Mw.dr. AMPH. de Jong (kari igazgató)
 • MW-ot. J. Dekkers-de Leeuw MSc (Policy Advisor Research)
 • Dhr. MGJM Adriaans MSc (szakpolitikai tanácsadó oktatás)
 • Dhr. B. Looije (üzleti vezérlő)
 • MW-ot. Nicky van de Lagemaat (diáktag)

Kari Tanácsa

Fontos kari kérdések esetén konzultáljon a dékánnal a kar tanácsával. A kari tanács együttdöntési testületként működik a karok szintjén is. A kari tanács a hallgatók 50% -át és az ESSB alkalmazottai 50% -át foglalja magában.

Szervezeti elemek

A kar rendelkezik a következő kapacitáscsoportokkal, amelyekben az oktatói személyzet és a támogató és irányító személyzet tartózkodik:

 • Közigazgatási és Szociológiai Tanszék. Elnök: Prof. Dr. RJ van der Veen
 • Pszichológiai Tanszék
 • Erasmus Egyetemi Főiskola. Dékán: Prof.Dr MA Frens

Oktatási és kutatási igazgatói

A közigazgatás, a pszichológia, a szociológia és a pedagógiai tudományok oktatása és kutatása programokban található. Ezeknek a programoknak az irányítása az oktatási és kutatási igazgatókra terjed ki. Jelenleg a következő igazgatók működnek:

Közigazgatás - szociológia

 • Oktatási igazgató: Prof. D. Haverland
 • Kutatási igazgató: Prof.Dr PA Dykstra

Pszichológia - pedagógiai tudományok

 • Oktatási igazgató: Dr. AACM Smeets
 • Kutatási igazgató: Prof. D. dr. PJ Prinzie

Kar irodája

Minden olyan támogató és irányító személyzet, aki nem egy adott tudományterületen kifejezetten dolgozik, a kari irodában helyezkedik el. A kari irodát a kar igazgatója vezeti: mw.dr. AMPH. de Jong.

Közös döntéshozatal

A közös döntéshozatal azt jelenti, hogy a különböző érdekeltek részt vehetnek a fontos témákról folytatott megbeszélésekben. Az ESSB hallgatói, akár egy csoportban, akár egyénileg, csatlakozhatnak a Erasmus Szociál- és Viselkedéstudományi Iskola professzoraival és alkalmazottaival folytatott megbeszélésekhez a diákok és a véleményük képviseletére. A diákok különböző szinten közös döntéshozatali folyamatokban tevékenykednek, így ötleteiket és panaszaikat közvetítik.

A weboldal ezen része tájékoztatást ad az ESSB-ben való közös döntéshozatalban való részvétel különböző lehetőségeiről, arról, hogyan szerveződik meg, és hol járhat az oktatással kapcsolatos panasz esetén.

Különböző közös döntéshozó testületek léteznek

 • Oktatási bizottságok
 • A kari tanács
 • Az Egyetemi Tanács
 • A tanácsok tagjai
 • A menedzsmentcsapat diáktagja

A Kar Diák Tanácsadó Testülete

A fent említett testületek és érdekelt felek a Kar hallgatói tanácsadó testületében képviseltetik magukat (rövidítés hollandul: FSO). Havi ülésen az ESB különféle döntéshozó testületeinek képviselői találkoznak az oktatással kapcsolatos kérdések megvitatására. A találkozó elnöke Cedo Nulli, a hallgatói szövetség oktatási biztosa. Elnöke a kar hallgatói tanácsadó testületének, és ösztönzi a közös döntéshozatalt.

A megbeszélés során megbeszélésre kerülnek azok a kérdések, amelyek az oktatáshoz kapcsolódnak, ami érdekes lehet a hallgatók számára. Minden érdekelt fél megvitatja az aktuális ügyeket, információt cserél és megpróbál tanulni egymástól.

Ezenkívül a Cedo Nulli által összegyűjtött összes panaszt továbbítják a közös döntéshozó testülethez, amely a legmegfelelőbben kezeli az adott panaszt. A panaszokkal kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a weboldal „Panaszrendelet” szakaszát.

Történelem

Társadalomtudományi Kar 1963 -

Fontos a Társadalomtudományi Kar történetének rögzítése és megismertetése. Így megérthető a kar jelenlegi helyzete, és megőrzi a szervezet memóriáját. A kar alapítása óta 1963-ban kétszer írták le a kar történetét. Az első alkalom, amikor a kar a 40. évfordulóját ünnepelte. A kar ötvenedik évfordulója ünneplése a második alkalom, amikor a kar története megjelent.

* 2017. szeptember 1. óta a kar neve az Erasmus School of Social and Behavioral Sciences.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Holland

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Miért költöznek az emberek? Hogyan integrálódnak a bevándorlók a fogadó országokban, vagy néha nem teszik ezt meg? Ez a szakosodás a szociológiai elméletekre és a nemzetk ... [+]

Tanulmányi program

Miért költöznek az emberek? Hogyan integrálódnak a bevándorlók a fogadó országokban, vagy néha nem teszik ezt meg? Ez a szakosodás a szociológiai elméletekre és a nemzetközi migrációval kapcsolatos kutatásokra összpontosít.

Az oktatás módja

A Mester program A migráció és a sokféleség irányítása a legkorszerűbb kurzusokat és képzéseket biztosítja öt akadémiai diszciplínából álló dedikált tudósok számára. A diákok és a diákok és a tanárok közötti interakciót az osztályok során ösztönzik.

Tanterv

A kötelezõ fegyelmi kurzusokkal foglalkozó általános rész mellett a pálya specifikus kurzusokat is követni fogja. Az általános és a pálya-specifikus részek a Master program 50% -át teszik ki. Az alábbiakban megtalálja az alt = "Erasmus University Rotterdam" által kínált szociológia pálya tantervét.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

A politika és a társadalom közötti kapcsolat drámai módon megváltozott. Ebben a mesterképzésben célunk az okok megértése ... [+]

Tanulmányi program

A politika és a társadalom közötti kapcsolat drámai módon megváltozott. Ebben a mesterképzésben célunk az okok megértése

Az oktatás módja

Minden alaptanfolyam előadások és kisméretű oktatóanyagok sorozatából áll. Az előadások bemutatják a kurzus témájának főbb elméleti és empirikus betekintését. Az oktatóprogramokban a hallgatók megtanulják ezeket az ismereteket elemezni és alkalmazni, különféle feladatok megvitatásával és bemutatásával kis csoportokban.

választani

A program rendelkezik néhány választókörrel a 2. blokkban, de a választani lehet választani a tanfolyamok kínált más mester specializációk a szociológia.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

A tananyag a mester program Klinikai Pszichológia áll egy sor tanfolyamok. Az első félévben minden tanfolyam időtartamát egy úgynevezett "blokk" és egy gyakorlati képzés ... [+]

Tanulmányi program

Ez a specializáció a felnőttek pszichopatológiájára összpontosít, a tudományos megközelítés központi eleme.

A Klinikai Pszichológia tanterv a tanfolyamok sorozatából áll. Az első félévben minden tanfolyam egy úgynevezett „blokk” és egy gyakorlati képzés. Minden blokk egy konkrét pszichológiai témát ölel fel. Az ebben az időszakban elvégzendő összes tevékenység, azaz az előadások, oktatók és feladatok ehhez a témához kapcsolódnak. Emellett minden tanfolyam a gyakorlati készségek képzését is magában foglalja.

A gyakorlati készségek kiképzéséhez a Mester Program klinikai pszichológiája két különböző pályát kínál: a "Kutatási tréning pálya" és a "Klinikai tréning pálya". Ki kell választania az egyiket. Megjegyzés: kettő nem lehet opció. Kérjük, adja meg preferenciáját, amikor jelentkezik. A felvételi kritériumok nem különböznek mindkét pályán.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

A program során részletes ismereteket szerezhet a társadalmi szervezetek problémáiról és kihívásairól. Kombinálhatja a közigazgatás, a szervezeti tudomány és a vezetés el ... [+]

Tanulmányi program

Ez a kihívást jelentő kétéves kutatómester programja a közigazgatás és szervezeti elmélet kulcskérdéseire összpontosít.

A program során részletes ismereteket szerezhet a társadalmi szervezetek problémáiról és kihívásairól. Kombinálhatja a közigazgatás, a szervezeti tudomány és a vezetés elméletét a kutatási módszerek mélyreható képzésével. A kihívások középpontjában a kormányok szembesülnek, például a közvetítés, az idősödés, a kormányba vetett bizalom csökkenése és a társadalom széttöredezése. Megvizsgálják a közszervezeteken belüli kihívásokat, például az irányítási szakmai konfliktusokat és a kockázatok szerepét az innováció során. Miután megkaptad ezt a kutatási mestert, egy lépéssel megelőzed a többi álláskeresőt, amikor kutatási, tanácsadási vagy szakpolitikai tanácsadást keresel.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Milyen lehetőségek vannak a migrációs áramlatok kezelésére? Hogyan lehet megakadályozni a megkülönböztetést és előmozdítani az interakciót és a kohéziót a kulturálisan vá ... [+]

Tanulmányi program

Milyen lehetőségek vannak a migrációs áramlatok kezelésére? Hogyan lehet megakadályozni a megkülönböztetést és előmozdítani az interakciót és a kohéziót a kulturálisan változatos társadalmakban?

Az oktatás módja

A Mester program A migráció és a sokféleség irányítása a legkorszerűbb kurzusokat és képzéseket biztosítja öt akadémiai diszciplínából álló dedikált tudósok számára. A diákok és a diákok és a tanárok közötti interakciót az osztályok során ösztönzik.

A kurzus során több helyszíni látogatást szerveznek a kormányzás kérdéseivel kapcsolatos első tapasztalatokkal. Az elmúlt években többek között meglátogattuk a Nemzetközi Migrációs Szervezetet (IOM), amely külső, az Essalam MosqueOpens külsőt és egy menedékkérő központot nyit meg.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ez a specializáció hangsúlyozza a szervezeti pszichológiát és az érzelmek szerepét a modern szervezetekben. Továbbá a programban új módszereket vizsgálunk a személyzet ki ... [+]

Tanulmányi program

Ez a specializáció hangsúlyozza a szervezeti pszichológiát és az érzelmek szerepét a modern szervezetekben. Továbbá a programban új módszereket vizsgálunk a személyzet kiválasztásában.

A Pszichológia tanterv modulokból vagy tanfolyamokból áll. Minden tanfolyam egy konkrét pszichológiai témát foglal magában. Minden, a kurzus során elvégzendő tevékenység, azaz előadások, oktatóanyagok, gyakorlati találkozók és feladatok ehhez a témához kapcsolódnak. A mesterképzés három kurzusból áll, amelyekben a munka és a szervezeti pszichológia szakirányának témáit és a statisztikák egyik kurzusát tanulmányozzák.

... [-]
Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ha érdekel, hogyan lehet az algoritmus rasszista, hogy az okostelefon politikai objektum, vagy hogy az éghajlatváltozás egyre növekvő népességgé válik, ez a mester progra ... [+]

Tanulmányi program

Ha érdekel, hogyan lehet az algoritmus rasszista, hogy az okostelefon politikai objektum, vagy hogy az éghajlatváltozás egyre növekvő népességgé válik, ez a mester program az Ön számára!

A mai nagyszabású kérdések - mint például az éghajlatváltozás, a rasszizmus vagy az automatizált technológiák - nem korlátozódnak a hagyományos parlamentáris politikára, hanem az online (média), a társadalmi mozgalmak, a szakértelem, az aktivizmus és a politikai döntéshozatal közszférájában játszanak. Ez a mester program lehetővé teszi, hogy megértsük, hogy ezek az aggodalmak nyilvános kérdésekké válnak. Ez biztosítja az eszközöket az összetett kérdések navigálásához és közvetítéséhez, a saját elkötelezettségének fejlesztéséhez és beavatkozásához.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Miért növekszik a társadalmi hasadások a társadalomban? Ez a mesterút betekintést nyújt a társadalmi egyenlőtlenség okaiba és következményeibe, és rávilágít arra, hogy a ... [+]

Tanulmányi program

Miért növekszik a társadalmi hasadások a társadalomban? Ez a mesterút betekintést nyújt a társadalmi egyenlőtlenség okaiba és következményeibe, és megvilágítja azokat a módszereket, amelyekkel a szociálpolitikák csökkenthetik azt.

Tanterv

A program 60 ECTS. Három fő tanfolyam és egyetemi értekezés együttesen 45 ECTS összpontosít a mester program specializáció társadalmi egyenlőtlenségek. A fennmaradó 15 ECTS-t egy módszertanra és egy választható kurzusra fordítják. Kérjük, kattintson az alábbi képzési kurzusok egyikére a kurzus leírása céljából.

választani

A program a 2. blokkban választható, de választható a más szociológia szakos hallgatók által kínált kurzusok közül is.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Egyedülálló tanulási környezetben meg fogja vizsgálni a kognitív és érzelmi folyamatokat az agyban. A Pszichológia tanterv modulokból vagy tanfolyamokból áll. Minden tanf ... [+]

Tanulmányi program

Egyedülálló tanulási környezetben meg fogja vizsgálni a kognitív és érzelmi folyamatokat az agyban.

A Pszichológia tanterv modulokból vagy tanfolyamokból áll. Minden tanfolyam egy konkrét pszichológiai témát foglal magában. Minden, a kurzus során elvégzendő tevékenység, azaz előadások, oktatóanyagok, gyakorlati találkozók és feladatok ehhez a témához kapcsolódnak. A mesterképzés három kurzusból áll, amelyekben a Brain and Cognition specializáció témáit és a statisztikák egyik kurzusát tanulmányozzák.

A második félévben februártól kezdve empirikus vizsgálatot folytat, és megírja a diplomamunkámat. Kérjük, kattintson az alábbi kurzusokra az alábbi program áttekintésben, hogy megtekinthesse a tanfolyam leírásait.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ha kíváncsi, hogy az emberek hogyan tudnak tanulni és optimálisan teljesíteni, akkor ez a mesterképzés a megfelelő választás az Ön számára. A Pszichológia tanterv modulok ... [+]

Tanulmányi program

Ha kíváncsi, hogy az emberek hogyan tudnak tanulni és optimálisan teljesíteni, akkor ez a mesterképzés a megfelelő választás az Ön számára.

A Pszichológia tanterv modulokból vagy tanfolyamokból áll. Minden tanfolyam egy konkrét pszichológiai témát foglal magában. Minden, a kurzus során elvégzendő tevékenység, azaz előadások, oktatóanyagok, gyakorlati találkozók és feladatok ehhez a témához kapcsolódnak. A mesterképzés három kurzusból áll, amelyekben az emberi tanulás és teljesítmény pszichológiájának specializációját és a statisztikák egyik kurzusát tanulmányozzák.

A második félévben februártól kezdve empirikus vizsgálatot folytat, és megírja a diplomamunkámat. Bizonyos esetekben a mesterképzés ezen félévében szakmai gyakorlatot lehet végezni.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Érdeklődik az ifjúság, a családok és az iskolák sokrétű és összetett városi problémákkal? Legyen politikai döntéshozó, tanácsadó vagy kutató azáltal, hogy beiratkozik a m ... [+]

Tanulmányi program

Ez a specializáció foglalkozik az oktatásban jelenleg releváns főbb kérdésekkel: az oktatási innovációk, az értékelés és a tesztelés, valamint a növekvő diverzitás a tanulók hátterében.

Az egyes pedagógiai tudományok szakterületei tematikus témájú kurzusokból állnak. A tantárgy során minden tevékeny- ség, azaz előadások, oktatóanyagok, gyakorlati találkozók és feladatok különösképpen erre a témára összpontosítanak. Minden kurzus egy elméleti részből (tudásból) és egy gyakorlati részből (készségekből) áll.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a következő tanterv jelenti a jelenlegi tanév. A kurzus módosításai és a kurzusok leírása az év folyamán kerül hozzáadásra; egy végleges tananyag látható a tavaszi tanévben.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ez a mesterképzés a közszféra komplex társadalmi kihívásainak kezeléséről és arról, hogy hogyan kezelje az érintett szereplők hálózatait a gonosz problémák megoldása érde ... [+]

Tanulmányi program

Ez a mesterképzés a közszféra komplex társadalmi kihívásainak kezeléséről és arról, hogy hogyan kezelje az érintett szereplők hálózatait a gonosz problémák megoldása érdekében.

Az oktatás módja

A program mélyreható elméleti modulokat, valamint egy sor kormányzási laboratóriumot kínál, amelyek lehetőséget nyújtanak a tudományos és menedzsment készségek megtanulására és gyakorlati megvalósítására. A helyszíni szakértők inspiráló vendégelőadásai lehetővé teszik a tudás és a tapasztalat átadását. A kutatási tervezési kurzus előkészíti a mesterképzés írását. Ebben a dolgozatban a diákok bemutatják tudásukat és készségeiket a tényleges, összetett társadalmi kihívásokkal foglalkozó irányítási hálózati stratégiák elemzésére és kidolgozására.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

A mester program Nemzetközi Közigazgatás és politika középpontjában az egyre nemzetközi jellegű közigazgatás és a közpolitika. ... [+]

Tanulmányi program

A Nemzetközi Közigazgatás és Politika Mesterképzése a közigazgatás és a közpolitika egyre inkább nemzetközi jellegére összpontosít.

A korunk számos kollektív problémája, mint például az éghajlatváltozás, a terrorizmus, a korrupció, a szegénység és az egyenlőtlenség, nemzetközi jellegű. Az ilyen és hasonló problémák hatékony kezelése érdekében a nemzetállamoknak szabályozási és igazgatási reformon keresztül növelniük kell saját kapacitásaikat. Ezenkívül meg kell tanulni egymástól, és együtt kell működniük olyan nemzetközi szervezetekben, mint az Egyesült Nemzetek és az Európai Unió.

Hogyan kezelhetők a globális problémák, mint a szegénység és az éghajlatváltozás?... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

A program változatos kurzusokat (kötelező és választható), szemináriumokat, munkacsoportok üléseit és számos, nemzetközileg ismert tudósok vendégelőadásait kínálja. Ezenk ... [+]

Tanulmányi program

A program változatos kurzusokat (kötelező és választható), szemináriumokat, munkacsoportok üléseit és számos, nemzetközileg ismert tudósok vendégelőadásait kínálja. Ezenkívül saját kutatási projektet (tézis) fog vezetni, amelyben elméleteket és társadalomtudományi kutatási módszereket alkalmaz a városirányítási kérdések vizsgálatára.

Az oktatás módja

A program kurzusokat és képzéseket kínál valós környezetben, lehetőséget adva a tudományos és vezetési képességek megtanulására és gyakorlására. Különféle oktatási módszertant foglal magában, amelyek célja a tanárok és a hallgatók, a hallgatók és a szakemberek közötti, valamint maguk a hallgatók közötti interakció.... [-]

Hollandia Rotterdam
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MA

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Az Egészségügyi Pszichológia Tanulmányi Programja ... [+]

Tanulmányi program

Az Egészségügyi Pszichológia Tanulmányi Programja

Mint ilyen, ez a mester kiképzi a hallgatókat, hogy sokoldalú szakemberekké váljanak, akik képesek tudományos ismereteket a gyakorlatban alkalmazni. A diplomásoknak előnyük van a jó elméleti alapok, valamint a kiváló kutatási és szakmai ismeretek és kompetenciák (pl. Tudományos integritás és átláthatóság, tudásközvetítés és valorizálás, kommunikációs készségek, projektmenedzsment stb.) Miatt.

Tanterv

A tanterv három fő tanfolyamból áll. Minden tanfolyam a célzott viselkedés megértésének és elemzésének, valamint a (digitális) viselkedésmódosító beavatkozások megtervezésének, végrehajtásának és értékelésének speciális témáival foglalkozik. Az első két tanfolyamon megtanulja, hogyan lehet a pszichológiai betekintést és elméleteket felhasználni a viselkedésváltozás ösztönzésére és az egészség javítására, valamint hogy miként lehetne a technológiát ösztönözni és együttműködni az érdekelt felekkel az egészségfejlesztés hatékonyabb beavatkozásainak megtervezésekor. A negyedik kurzus egységes minden pszichológia mester számára: fejlett statisztikai kurzus.... [-]

Hollandia Rotterdam
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ha érdekli a digitális média hatása az emberi gondolkodásra és viselkedésre, és adattudósként, tartalomkezelőként, szociális média gyakornokként, oktatási tervezőként vag ... [+]

Tanulmányi program

Ha érdekli a digitális média hatása az emberi gondolkodásra és viselkedésre, és adattudósként, tartalomkezelőként, szociális média gyakornokként, oktatási tervezőként vagy tudományos kutatóként kíván dolgozni, ez a program a megfelelő választás az Ön számára.

A program élvonalbeli ismereteket nyújt a digitális média információfeldolgozásra, tanulásra és munkateljesítményre gyakorolt hatásáról. Megtanulja elemezni ezeket a hatásokat olyan innovatív technikákkal, mint például tapasztalati mintavétel, szövegbányászat és online környezetek.

A digitális média, mint tudásgyártó tapasztalatának növelése érdekében a mesterprogram innovatív digitális oktatási módszereket tartalmaz, például az online értékelések használatát, valamint vlogok és blogok létrehozását. A program lehetővé teszi egy alkalmazott vagy egy alapvető profil létrehozását.... [-]

Hollandia Rotterdam
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Ez a mester program megtanítja, hogyan válhat kriminalisztikai pszichológusvá, akár a gyakorlatban, akár tudományos kutatóként. Másik lehetőségként választhatja meg, hogy ... [+]

Tanulmányi program

A holland Pszichológusok Egyesületének (NIP) tagjainak hollandiai 13 000 pszichológusának körülbelül 10% -a kriminalisztikai pszichológus. Eközben a törvényszéki pszichológusok száma messze a legbefolyásosabb törvényszéki szakértők (NRGD).

Ez a mester program megtanítja, hogyan válhat kriminalisztikai pszichológusvá, akár a gyakorlatban, akár tudományos kutatóként. Másik lehetőségként választhatja meg, hogy felkészüljön jogi pszichológus karrierjére. Ne feledje, hogy a törvényszéki pszichológusok a bűnügyi felelőtlenséget, míg a jogi pszichológusok a (bűnügyi) bizonyítékok erősségét vizsgálják. Ez a két terület kapcsolatban áll, de különálló.... [-]

Hollandia Rotterdam
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Erasmus University Rotterdam
Address
Erasmus Universiteit Rotterdam Faculteit der Sociale Wetenschappen Mandeville Building, T15-19 Postbus 1738 3000 DR Rotterdam
Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia
Honlap
Telefonszám
+31 10 408 1111