Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük az Erasmus Szociális és Magatartástudományi Iskola (ESSB)

Az ESSB a tanulmányi programok és tudományos tudományok széles skálájából áll: közigazgatás, pedagógiai tudományok, pszichológia és szociológia. Emellett az Erasmus Egyetem Főiskola, az IHS és két RISBO és DRIFT kutatóintézet kapcsolódik a karhoz. Tanulásunk kicsi és a probléma alapú tanulás (PBL) alapja. A szakterülethez való kapcsolódás a tanulmányi programok egyik jellemzője.

Dékán

Az Erasmus Társadalom- és Magatartástudományi Iskola (ESSB) karának igazgatóságáért és vezetéséért a végső felelősség a dékánt terheli. A dékánt munkatársai támogatják, amely a dékánból, egy hallgatói tagból, a karigazgatóból és az oktatási és kutatási szakpolitikai tanácsadókból, valamint az üzleti kontrollerből áll.

Kari Tanácsa

Fontos kari kérdések esetén konzultáljon a dékánnal a kar tanácsával. A kar tanácsa kari szinten együttdöntési szervként is működik. A kari tanács az ESSB hallgatóinak és alkalmazottainak 50% -ából áll. Prof. Victor Bekkers jelenleg az ESSB dékánja.

Szervezeti elemek

A kar rendelkezik a következő kapacitáscsoportokkal, amelyekben az oktatói személyzet és a támogató és irányító személyzet tartózkodik:

  • Közigazgatás és Szociológia Tanszék.
  • Pszichológiai, Oktatási és Gyermektudományi Tanszék.
  • Erasmus Egyetemi Főiskola.

Oktatási és kutatási igazgatói

A közigazgatás, a pszichológia, a szociológia és a pedagógiai tudományok területén végzett oktatás és kutatás programokban zajlik. E programok irányítása az oktatási és kutatási igazgatóké.

Kar irodája

Minden olyan támogató és irányító személyzet, aki nem egy adott tudományterületen kifejezetten dolgozik, a kari irodában helyezkedik el. A kari irodát a kar igazgatója vezeti: mw.dr. AMPH. de Jong.

Közös döntéshozatal

A közös döntéshozatal azt jelenti, hogy a különböző érdekeltek részt vehetnek a fontos témákról folytatott megbeszélésekben. Az ESSB-n a hallgatók, akár csoportban, akár külön-külön, csatlakozhatnak az Erasmus Társadalom- és Magatartástudományi Iskola oktatóival és alkalmazottaival folytatott megbeszélésekhez a hallgatók és véleményük képviselete érdekében. A hallgatók aktívak a különböző szintű közös döntéshozatali folyamatokban, így közvetítik elképzeléseiket és panaszaikat.

A weboldal ezen része tájékoztatást ad az ESSB-ben való közös döntéshozatalban való részvétel különböző lehetőségeiről, arról, hogyan szerveződik meg, és hol járhat az oktatással kapcsolatos panasz esetén.

Az ESSB-ben különféle közös döntéshozó testületek és érdekelt felek vannak:

  • Oktatási bizottságok
  • A kari tanács
  • Az Egyetemi Tanács
  • A tanácsok tagjai
  • A menedzsmentcsapat diáktagja

Cedo Nulli

A "Cedo Nulli", ami azt jelenti, hogy "nem adok utat semminek vagy senkinek", korának legbefolyásosabb humanistájának mottója: Desiderius Erasmus. Ez a mottó a Rotterdami Erasmus Egyetem Társadalom- és Magatartástudományi Hallgatói Egyesületének a neve is. Cedo Nulli képviseli a közigazgatásokat, a szociológusokat, a pedagógusokat és a pszichológusokat, további tevékenységeket és lehetőségeket kínálva, a különféle tanulmányi programok, előadások, műhelyek és tanulmányutak szimpóziumától eltérően.

Helyszínek

Rotterdam

Institute For Housing and Urban Development Studies, IHS, Erasmus University Rotterdam

Address
Burgemeester Oudlaan 50
Mandevile, 14th floor
3062 PA Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+ 31 10 408 9825

Rotterdam

Erasmus University Rotterdam

Address
Erasmus Universiteit Rotterdam
Faculteit der Sociale Wetenschappen
Mandeville Building, T15-19
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Rotterdam, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 10 408 1111

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Mester
Az intézmény további kínálata: