Hivatalos Leírás

Fontys az egyik legnagyobb hollandiai egyetem, és számos főiskolai és mesterképzési programot kínál angolul. A legtöbb külföldi diák van, mint bármely más egyetem Hollandiában, több mint 80 nemzetiségű hallgatóval a világ minden tájáról.

A nagy tanulói számok ellenére a Fontys-nál végzett oktatás kis mértékű. Fontysnál a nemzetközivé válás kulcskérdés. Angol nyelvű oktatást kínálunk azoknak a külföldi diákoknak, akik teljes kurzusprogramokat kívánnak követni és / vagy külföldi diákok, akik csereprogramként látogatnak meg minket. A minőség a Fontys jövőképének fő jellemzője. Arra törekszünk, hogy az európai kontextusban olyan minőségi szintet érjünk el, amely megfelel bármely felsőoktatási intézménynek.

Fontys különös figyelmet fordít a tanulmányok zökkenőmentes előrehaladásának biztosításához szükséges paraméterekre, például a tanulmányi karrier felügyeletre, a coachingra és a „haver” rendszerre, az oktatási és vizsgálati menetrendekre, az értékelésekre és feladatokra vonatkozó visszajelzésekre, a tanulmány előrehaladásának nyilvántartására, az információszolgáltatásra és az elérhetőségre oktatási személyzet.

Arra törekszünk, hogy olyan oktatási intézmény legyen, amely „ösztönzi a növekedést a támogatás révén

Kik vagyunk

Fontys oktatást és kutatást nyújt. Mint széles körű egyetem, mi vagyunk a legnagyobb nyilvános tudásintézet Dél-Hollandiában. A Fontys innovációs motor akar lenni, összekapcsolva oktatási és kutatási tevékenységét a régiókon belüli és azon kívüli innovációs folyamatokkal. Fontys nagy hatással van a társadalom szinte minden ágazatában végzett oktatására és kutatására. A szinte minden szektorban kulcsfontosságú pozícióinkban való képviseletünk miatt mindenki, aki a dél-hollandiai lakosoknál dolgozik, közvetlenül vagy közvetve érintkezik Fontys-szal. Sok tehetséges fiatal felnőtt csoportot oktatunk sok szakmában. Képzésük után munkatársakként, gyakornoki edzőként, együttműködési és / vagy kutatási partnerként találkozunk velük, illetve szakemberként, aki tudásukat gazdagítani vagy elmélyíteni kíván.

Szervezetünk rendben van. A diákok és a munkavállalók elégedettek és „hét mínusz” és „hét plusz”. Fontys pénzügyileg egészséges és az oktatás minősége is jó. Az alapvető tulajdonságok, amelyeket magunktól követelünk, fenntarthatóan rögzülnek az ellenőrzési és kísérő értékelési ciklusokban. A régiók és szakmai területek tudás- és innovációs partnerei vagyunk.

Oktatási látás

A technológiai, társadalmi és gazdasági fejlemények befolyásolják és megváltoztatják a körülöttünk lévő világot, most és a jövőben is. Fontys jelentősen hozzájárul ezekhez a szükséges változásokhoz, ha többet tesz a diák és a jövő világának szükségleteivel. Jelentőségünk a társadalmi változások - regionális, nemzeti és nemzetközi - változásainak megvalósulásában rejlik. Hozzáadott értékünk proaktív szerepünkben rejlik - egy fenntartható és méltányos társadalom közös tervezésében és fejlesztésében.

Ezt a hozzáadott értéket a tehetségfejlesztés és a társadalmi ágazatok és munkaterületek megváltoztatásával összekapcsoljuk. Nyitott tudásintézetként működő feladatunk az, hogy az oktatást és a kutatást a jelenlegi társadalmi kérdésekhez kapcsoljuk. Így járulunk hozzá az innovációhoz a munka, a szakmai környezet és a szociális szektor területén. A regionális, nemzeti és nemzetközi napirendeket szociális partnerekkel együttműködve alakítjuk ki. Proaktívak és jövőorientáltak vagyunk ahhoz, hogy a mai társadalomra, a jövőre és a jövőre gyakorolhassuk a szükséges hatást.

Ezt a hozzáadott értéket a tehetségbe való befektetéssel szállítjuk. Számunkra a tehetség személyes, természetes alkalmasság vagy jellemző, amely lehetővé teszi számodra, hogy hozzájáruljon a társadalomhoz. A tehetség lehetővé teszi az embereknek, hogy használják erejüket. Fontys mindenki számára elérhető, aki a magasabb szakmai színvonalon szeretné felfedezni és fejleszteni tehetségét, valamint mindazokat, akik tovább szeretnék folytatni szakmai fejlődésüket. Teret biztosítunk minden kulturális és társadalmi háttérnek.

Ambíciónk

Az adományunk magja, és az ígéret, hogy ez a hallgatókhoz, a szakmai területhez és a társadalomhoz tartozik, két elemből áll:

  1. A hallgatók számára lehetőséget kínál arra, hogy saját tehetségüket felfedezzék, és olyan kezdőkész szakemberekké váljanak, akik vállalják a társadalmi felelősségvállalást, hozzájárulnak az innovációhoz a szakterületükön belül, és folyamatosan tökéletesen fejlődnek saját módján.
  2. A szakterületen innovációkkal foglalkozunk a régiók szempontjából releváns témákban. Itt együtt dolgozunk a régióban az innováció kutatásával és fejlesztésével foglalkozó kormányzattal, intézménnyel és vállalatokkal, és olyan ökoszisztémába fektetünk be, amelyben a hallgatók és a munkavállalók szakmai továbbképzést folytathatnak.

A Fontys világos társadalmi szerepvállalással rendelkezik: inspiráló, kihívást jelentő és magas színvonalú felsőfokú szakképzést nyújt, valamint a társadalom számára jelentős gyakorlatias kutatásokat. Az oktatás és a kutatás alkalmas a jelenlegi és jövőbeni kérdésekre, valamint a hallgató, a szakmai terület és a (regionális) társadalom igényeire. A jövő kérdéseit megfogalmazni, rangsorolni, kutatni és lehetőség szerint megoldani partnereinkkel közösen.

Küldetésünk

A minőség a legfontosabb

Fontys célja, hogy olyan oktatási intézmény legyen, amely "támogatást nyújt a támogatás révén

A legfontosabb cél az egész szervezetre kiterjedő mentalitás előmozdítása, amely folyamatosan figyelmet fordít a minőség javítására az oktatás, a tartalom és a folyamatok tekintetében. A Fontys a holland kormány által finanszírozott alapképzésre és mesterképzésre összpontosít. Az oktatás jól szervezett és szakmailag oktatási környezetben valósul meg. Fontys törekszik a magas színvonal elérésére, tevékenységeinek szilárd beágyazására a társadalomban, miközben vezető szerepet tölt be tudás intézményként, mind nemzeti szinten, mind regionális környezetében.

A minőség a Fontys jövőképének fő jellemzője. Fontys arra törekszik, hogy az európai kontextusban olyan minőségi szintet érjen el, amely megfelel bármely felsőoktatási intézménynek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:


Fontys University of Applied Sciences

Ez a részmunkaidős 2 éves innovatív közös mester koreográfia a Codarts Rotterdam Művészeti Egyetem és a Tilburg-i Fontressi Képző- és Előadóművészeti Főiskola közösen műk ... [+]

Programozz röviden

Ez a részmunkaidős 2 éves innovatív közös mester koreográfia a Codarts Rotterdam Művészeti Egyetem és a Tilburg-i Fontressi Képző- és Előadóművészeti Főiskola közösen működik. A program célja, hogy támogassa a tapasztalt mozgásszervezőket a különböző területeken, miközben kutatásokat végeznek a jelenlegi gyakorlatukból kiinduló kérdéseket illetően. A kurzus olyan tanulási környezeten belül zajlik le, amely a hallgatókat a megközelítések széles köréhez, a mozgásspecifikus tudományokhoz és a kreatív területekhez fedi, miközben támogatja őket a saját munkaterükkel való kapcsolattartásban. A hallgatók a kurzus társszerzői, és felelősek lesznek az egyes feladatok tartalmának kialakításáért és a produktív tanulási kohorsz létrehozásáért kortársakkal. A tanfolyamot kéthetes intenzív órákon végzik, amelyek évente háromszor, vagy a rotterdami Codarts campusban vagy a tilburgi Fontys-ban zajlanak, mindkettőnek teljes tánc-, elméleti és cirkuszi létesítményei vannak.... [-]

Hollandia Tilburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

Vannak 2 választható program Pathways - Okleveles Nemzetközi Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment (ILSCM) és MSc Nemzetközi Beszerzési és Ellátási Lánc Menedzsment (I ... [+]

Programozz röviden

Egyéves, akadémiai tanulmány 2 országban, szélesítve a látóhatárat egy valóban nemzetközi témában. 2 Pathways közül választhat;

MSc Nemzetközi Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment (ILSCM)Okleveles Nemzetközi Beszerzési és Ellátási Lánc Menedzsment (IPSCM).A program tartalma

1. feltétel; Szeptember-december Hollandiában;

Ellátási láncok és termelésirányítási rendszerekKutatási ismeretek és közgazdaságtan a nemzetközi ellátási láncokhozTengerészeti pénzügyi és üzleti modellezés

2. feltétel; Január - május Plymouthban, az Egyesült Királyságban

Logisztika, ellátási láncok, rendszerek és módszerekNemzetközi ellátási lánc rendszerekNemzetközi Logisztikai MenedzsmentNemzetközi beszerzési menedzsment... [-]
Hollandia Venlo
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

Ez a program olyan új vagy friss diplomások számára készült, akiknek csak kevés vagy semmilyen munkatapasztalata van, akik üzleti és vezetői képesítést kívánnak szerezni ... [+]

A Master of Science in Business és Menedzsment (MBM) célja az új és a friss diplomások minden olyan tudományág, kevés vagy semmilyen munkatapasztalat, akik szeretnének szerezni üzleti és menedzsment képesítést folytatni karrierjét menedzsment stratégiai szinten.

A tanulmányi program 12 hónapon belül elvégezhető, és lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy két ország két egyetemén tanuljanak: a Fontys University of Applied Sciences (Hollandia) és a Plymouth Egyetem (Egyesült Királyság). További nemzetközi tapasztalatok nyerhetők disszertáció (mesterkedzés) írásával a világ bármely pontján működő vállalatnál.

Az MBM felgyorsítja a terminológiát, technikákat és készségeket ahhoz, hogy sikeres üzletvezetővé váljon. Lehetővé teszi a kulcsfontosságú menedzsment, stratégia és elemző készségek fejlesztését, lehetőséget biztosítva arra, hogy szakosodjon egy adott témához a jelenlegi vagy jövőbeni karrierje szempontjából.... [-]

Hollandia Venlo
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

Hollandiában, Tilburg szívében, a Fontys Egyetem Szépművészeti és Művészeti Egyetem mindenfajta kulturális fejlesztés tanulmányozásáért és kivizsgálásáért, valamint annak ... [+]

Mit jelent a közterület megteremtése?

Hollandiában, Tilburg szívében, a Fontys Egyetem Szépművészeti és Művészeti Egyetem mindenfajta kulturális fejlesztés tanulmányozásáért és kivizsgálásáért, valamint annak megértéséért, hogy hogyan tudnak értelmes változást hozni a közös terekben. Ebből a tudatosságból született az ún. "Performing Public Space" nevű mesterképzés.

A PPS rugalmas és innovatív környezetet kínál azáltal, hogy a politikai és társadalmi struktúrákat nagymértékben fontolóra veszi, hogy a legtágabb értelemben megkérdőjelezze, újradefiniálja és helyreállítsa a közterületet. Az interdiszciplináris megközelítések széles skáláját, beleértve a kritikai elméletet és az analízis más módjait, egyaránt különböző kutatási módszerek mellett, a PPS lehetőséget ad a kreatívoknak arra, hogy feltárják a munka világának megteremtésének erejét a közterületen.... [-]

Hollandia Tilburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

A várostervező alapvető kompetenciája az, hogy képes legyen kialakítani a térbeli körülményeket, amelyek megkönnyítik a változatos és dinamikus városi programokat és a vá ... [+]

Mit várhat el tőlünk?

A mesterképzés oktatási koncepciója egyedülálló; a szakmai gyakorlatban való foglalkoztatással párhuzamosan végzett oktatás. Ez a párhuzamos oktatás a hallgatók számára az iskolai tanterven túlmutató tapasztalatokat és oktatást kínál, amelyek a városi tervezők szakmai kialakításának elengedhetetlenek. Ezen túlmenően maga az Akadémia egy igazi érdekeltek térbeli feladatainak laboratóriuma. Tanáraink különböző tudományágak szakemberei, de mindegyik szoros kapcsolatban van a gyakorlatban. A tervező stúdió a mester program szíve. A stúdióban a diákok képzettek arra, hogy mindenféle készséget és módszert alkalmazzanak az egyre bonyolultabb, szintetikus tervezési javaslatokra az összetett térbeli problémák miatt. A stúdiós feladatok mindig kapcsolódnak a kortárs társadalmak összetettségéhez, és társadalmi, kulturális, politikai, gazdasági és technológiai paramétereket vonnak maguk után.... [-]

Hollandia Tilburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
48 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

A hollandiai Tilburgban a Fontys School of Fine és Performing Arts zenei mestere a fejlett képzési program a rendkívül tehetséges zenészeknek, akik a nemzetközi koncertsz ... [+]

Programozz röviden

A hollandiai Tilburgban a Fontys School of Fine és Performing Arts zenei mestere a fejlett képzési program a rendkívül tehetséges zenészeknek, akik a nemzetközi koncertszínpadon profi előadói pályát keresnek. A Fontys Zeneművészeti Egyetem egyedülálló dimenziója a személyre szabott elem: a diákok kétéves ösztöndíjat kapnak, és kialakíthatják a programot a felmerülő karrier igényeinek megfelelően. A diákok ösztöndíjukat használhatják a Fontys-nál és még a külső professzorok és művészek professzorai számára is.

A program tartalma

A mester intenzív kétéves programot kínál. Az alap program nemzetközi mesterkurzusokból, egyéni órákból és előadásokból áll a kutatási készségekről, a kulturális vállalkozói tevékenységről, a zenefilozófiáról és a zenei marketingről. Szakterület: • Klasszikus zene (hangszeres / énekes) • Pop (hangszeres / vokális) • Jazz (hangszeres / vokális) • Zenei Színház • Zeneelmélet • Összetétel / rendezés (klasszikus / jazz / pop) • Vezetés... [-]

Hollandia Tilburg
Kérj Információt
Angol
Nappali
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Fontys University of Applied Sciences

FHK MA U, Tilburg, Hollandia kínálja a párhuzamos építészmérnöki diplomát. Ez a mester közös, aktuális, kreatív és gyakorlati alapú. Miközben határozottan a holland építé ... [+]

Program

Az FHK MA U, Tilburg, Hollandia egyidejű építészeti mestert (M. Arch) kínál. Az építészmérnök együttműködő, aktuális, kreatív és gyakorlati alapú. Miközben határozottan a holland építészeti hagyományokból épül fel, a program erős nemzetközi irányultságot mutat. Napjainkban az építészek által szembesülő térbeli kihívások globális jellegűek, miközben továbbra is szükség van a kontextusra és a helymeghatározásra. A mesterképzés célja olyan építészek oktatása, akik képesek hatékonyan ötvözni a tervezési intelligenciát egy reflexiós hozzáállással és gyakorlati és vállalkozói készségekkel. A tanterv kompetencia alapú, és hét készségfejlesztés (Tervezés, kutatás, együttműködés, kommunikáció, vállalkozói készségek, szervezés, szakmai készségek) A mesterképzés oktatási koncepciója egyedülálló; a szakmai gyakorlatban való foglalkoztatással párhuzamosan végzett oktatás. Ez a párhuzamos oktatás a hallgatók számára az iskolai tanterven túlmutató tapasztalatokat és oktatást kínál, amelyek szakmai kialakításukhoz szükségesek, mint építészmérnökök. Ezen túlmenően maga az Akadémia egy igazi érdekeltek térbeli feladatainak laboratóriuma. Tanáraink különböző tudományágak szakemberei, de mindegyik szoros kapcsolatban van a gyakorlatban. A tervező stúdió a mester program szíve. A stúdióban a hallgatókat arra tanítják, hogy mindenféle készséget és módszert alkalmazzanak az egyre komplexebb térbeli problémákra vonatkozó, egyre meggyőzőbb szintetikus tervezési javaslatok felé. A stúdiós feladatok mindig kapcsolódnak a kortárs társadalmak összetettségéhez, és társadalmi, kulturális, politikai, gazdasági és technológiai paramétereket vonnak maguk után.... [-]

Hollandia Tilburg
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
48 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Fontys University of Applied Sciences

Address
Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH
Eindhoven, Észak-Brabant, Hollandia
Address
Bs. Zwijsenstraat 11
Tilburg, Észak-Brabant, Hollandia
Address
Tegelseweg 255
Venlo, Limburg, Hollandia