Hotelschool The Hague

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lépj be a Hotelschool The Hague , és belépsz a világ egyik legkülönlegesebb egyetemébe.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Hotelschool The Hague az egyik legutóbbi független, egyetlen ágazatban működő hollandiai egyetemek egyeteme . Hotelschool The Hague 1929-ben alapították és finanszírozták a vendéglátással, hogy központi helyet teremtsenek, ahol az ipari partnerek új ismeretekkel, készségekkel és ismeretekkel rendelkezhetnek. Az alapítvány megalakulása óta a Hotelschool egy olyan nemzetközi iskola lett, amely a vendéglátás menedzsmentjére szakosodott, és 4 éves Bachelor diplomát szerzett a vendéglátás menedzsmentjében. Ez a diploma is elérhető a gyorsított nemzetközi gyorsfutó program.

Az alapítvány közel 90 évvel ezelõtt a szállodai iskola egyre nagyobb, nemzetközileg orientált és professzionalizálatlanul mûködött. De az eredeti fundamentumok ugyanazok maradtak, mint például a vendéglátás iránti elkötelezettség és az iparral való erős kapcsolat. Továbbá a szállodai iskola "alapvető tevékenysége" is megmaradt; egy olyan központ, ahol a vendéglátás ismerete és készsége összekapcsolódik, fejleszti, megvizsgálja, megosztja és átruházza a lehető legvalószínűbbet, hogy előkészítse a fiatal vendégszeretettel rendelkező vezetői tehetségeket a sikeres üzleti életben. Hotelschool The Hague , a Hospitality szívében.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Többet a Hotelschool The Hague mint megfelel a szemnek. Üdvözöljük a hotelekben

Mi is otthont adunk az egyik vezető vendéglátóipari kutatóközpontnak, ahol kutatást folytatunk a vendéglátás iparában. Tanácsadásunk

6229_HTH-juli2013-92.jpg

Kormányzás

2006-ban a HBO Tanács Közgyűlése kormánykódot hozott létre. Hotelschool The Hague elfogadta ezt a kódot. A kód többek között a jó kormányzás szabályait tartalmazza. Rendelkezik továbbá az érdekeltek oktatásba és kutatásba való bevonásának felügyeletére és bevonására vonatkozó rendelkezésekre és szabályokra.

alapszabály

A Hotelschool The Hague Stichting Hotelschool The Hague szabályzata megállapítja az alapítvány alapvető szabályait és rendelkezéseit. Ismerteti az iskola céljait és alapszabályait, valamint az Igazgatótanács és a Kuratórium feladatait és feladatait.

6231__DSC2851.JPG

Stratégiai jövőkép

Hotelschool The Hague kapcsolatokat erősíteni fogja a vendéglátással foglalkozó hallgatókkal, alkalmazottakkal, alumniumokkal és az iparral. Hotelschool The Hague Stratégiai Vízióban a 2012-2018-as Hotelschool The Hague a következő fő témákra fog összpontosítani:

 • az oktatás intenzívebbé tétele
 • erősebb kapcsolat az iparral
 • nemzetközivé

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Az értékeink

Egy évnyi kutatás és tanácsadás után a jelenlegi hallgatók, a kar és a menedzsment nemrégiben bevezette Hotelschool The Hague új értékeit. Ez egy érték alapú etikai kód, amelyet nekünk hoztunk létre. Ez azt jelenti, hogy értékeinket nemcsak a fejünk tárolja, hanem az identitásunk és kultúránk, a küldetésünk és a látásunk, és nem utolsósorban az iparág iránti szenvedélyünket hangsúlyozza, amely nem csak magas szintű szakértelemmel, hanem kiemelkedő képességgel is bír. Értékeink az egyén személyes felelősségét és erkölcsi kompetenciáját sürgetik, és felszólítják a közösségünk minden tagja számára, hogy olyan erkölcsi döntéseket hozhasson, amelyek az általunk azonosítható értékeken alapulnak.

Az értékek támogatása érdekében létrehoztunk egy Kiáltványt a diákjainknak, karunknak és vezetőségünknek, akik mindannyiunk számára északi csillagot adtak a mi tevékenységünknek és viselkedésünknek. Értékeinket a HOSPITALITY betűi képviselik:

 • H - Őszinték vagyunk
 • O- Nyitott vagyunk
 • S - Fenntarthatóak vagyunk
 • P - Professzionális vagyunk
 • Én - integritás-vezérelt vagyunk
 • T - Átláthatóak vagyunk
 • - Nagykövetek vagyunk
 • L - Hűségesek vagyunk
 • Én - Nemzetközi vagyunk
 • T - Megbízható vagyunk
 • Y - Igen-gondolkodó vagyunk

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Helyszínek

Hága

Hotelschool The Hague

Address
Brusselselaan 2
2587 AH Hága, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 70 351 2481

Amszterdam

Address
Jan Evertsenstraat 171

1057 BW Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: