Hivatalos Leírás

Mintegy ISS

Az ISS nemzetközi Graduate School of politikai irányultságú kritikus társadalomtudományi. Ez hozza össze a diákok és tanárok a globális Dél és az Észak-európai környezetben. 1952-ben létrehozott, mint a Nemzetközi Intézete Szociális Tanulmányok a holland egyetemeken és a holland oktatási minisztérium csinál kutatás, az oktatás és a közszolgáltatás területén a fejlesztési tanulmányok és a nemzetközi együttműködés. Mi található The Hague, az úgynevezett "The World Jogi Capital.

ISS / EUR

  1. július 1-ISS lett Egyetemi Intézet Erasmus University Rotterdam (EUR). Ez az egyedülálló szerkezet, amelyben ISS megtartja misszió helyét és relatív autonómiáját, miközben élvezik a rendelkezésre álló források egy nemzetközileg elismert egyetemen, később történt egy alapos folyamat tárgyalások. Ennek University Institute, ISS képes innovatív kutatási együttműködésben más EUR karok és nagyobb hozzáférést biztosít a holland és a nemzetközi kutatási támogatást. Végzett hallgatók ISS kapnak diplomák és fokozatok, amelyek nevét viselik mind ISS és az EUR. ISS marad Hága bár minden alkalmazott és a diákok hozzáférhetnek EUR felszereléseket és eszközöket.

Kutatás

Kutatás ISS összpontosít fejlesztési tanulmányok. Ez transzdiszciplináris tanulmányi törekszik, hogy megértse jelenségek az elmaradottság, a fejlődés és a változás, különös tekintettel az alacsony jövedelmű országokban. A szegénység, a globalizáció, a nemek és a jogtalanság kulcsfontosságú szava legtöbb program.

tanítás

Kínálunk egy négyéves doktori programot, és egy akkreditált 15,5 hónapos MA Fejlesztési tanulmányok különböző szakterületek számára résztvevők több mint 50 országban. Ezen kívül kínálunk posztgraduális diploma programok és rövid kurzusok. A fok, beleértve a PhD, nemzetközileg elismert és a holland szabályozás. A több mint 11.000 diák működni a kormányzat minden szintjén, az üzleti és a civil társadalom Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában.

Akkreditációs

Az ISS MA képzés fejlesztési tanulmányok széles körben elismert, akkreditált holland flamand accredication szervezet NVAO biztosít jogosultságot belépés PhD programok Hollandiában és más országokban világszerte.

Közszolgálati

Munkatársaink származik számos országban és a tudás forrása, és nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi fejlesztés. Mi nyilvános vitát az aktuális kérdésekről, fontos az ismeretek és a lakossági tudatosság növelése. ISS szervez a legkülönbözőbb események, a nagy konferenciák kis kerekasztal-találkozók, kiválasztott. A személyzet is részt vesz az intézményi kapacitás fejlesztését, a szerződéses kutatási és tanácsadási szolgáltatások nemzetközi ügynökségek és a nemzeti kormányok.

ISS dióhéjban

Az International Institute of Social Studies (ISS) a hágai része a rotterdami Erasmus Egyetem (EUR).

Ez egy Graduate Institute of politika-orientált kritikus társadalomtudományi, 1952-ben alapították, és képes arra, hogy a hatvan éves tapasztalattal.

ISS egy igen változatos nemzetközi közösség a tudósok és a diákok a globális déli és az északi, amely egyesíti az embereket, ötletek és meglátások egy multidiszciplináris környezetben, amely táplálja, erősíti és elősegíti a kritikai gondolkodás és vezeti az innovatív kutatás alapvető társadalmi problémákat.

Kulcs az ISS filozófia és gyakorlat a kívánsága, hogy a mértékben hozzájárul a társadalmi igazságosság és a méltányosság globális szinten. Az erős partneri szervezetek és magánszemélyek a fejlődő országokban, hogy egy hálózatot, amelyben a társ-teremtés a tudás és az integrált megközelítés a kutatás és az oktatás megteremtését és továbbra is társadalmilag releváns.

ISS részvények szakértelem szélesebb közönség által nyújtott magas szintű politikai tanácsadást szolgáló platform vita és az eszmecsere és a részvétel a tanácsadás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Institute Of Social Studies - Erasmus University Rotterdam

A Master of Arts in Development Studies kínál egy szilárd tudományos és szakmailag releváns képzés elméleti és módszerek fejlesztési tanulmányok. Úgy tervezték, azok szám ... [+]

A Master of Arts in Development Studies kínál egy szilárd tudományos és szakmailag releváns képzés elméleti és módszerek fejlesztési tanulmányok. Úgy tervezték, azok számára, akik kezdeni vagy folytatni a szakmai karrier területén a fejlődés. Az MA program segítségével megismerhetik a legújabb elméletek és viták. Azt is megtudhatja, hogy ezt a tudást, hogy gyakorlati kérdései fejlődés és társadalmi változások.

Kritikus gondolkodás

MA hallgatók arra ösztönzik, hogy dolgozzon ki egy kritikai megértésével nagy viták, elméletek és stratégiai beavatkozások, valamint az ismeretek, hogy elemezze a problémákat, és a tervezés és értékelésére irányuló beavatkozások e problémák kezelése. Egy fontos része ennek a folyamatnak, hogy a készségek fejlesztése a kutatási módszertan, amely alkalmazható egy kutatási papírt elő a követelmény, hogy a Masters fokozatot.... [-]

Hollandia Hága
Szeptember 2020
Angol
Nappali
15 - 16 hónap
Campus
Bővebben magyarul