Royal Tropical Institute (KIT)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miközben az egészség javítja világszerte, sokan még mindig lemaradnak keresztül egyenlőtlenséget. A KIT Egészség, elkötelezettek vagyunk, hogy szűkítse ezt az űrt. A multidiszciplináris csapat kutatók, oktatók és tanácsadók vagyunk egy innovatív szereplője a nemzetközi és a közegészségügy.

KIT (Royal Tropical Institute) felvértezi az egészségügyi szakemberek a közegészségügyi kihívások szerte a világon. Kínálunk mester programok és továbbképző tanfolyamok a mi képzési lehetőségekről, az amszterdami és az e-learning. Ezen kívül végzünk regionális, személyre szabott képzési programokat szerte a világon. Ez a kezdeményezés az emberek a különböző országok és régiók, KIT nemzetközi tanfolyamok fórumot hozzon létre összekötő és tapasztalatcsere körében széles körű fejlesztési szakemberek.

Hatás: A vezetők a globális egészségügyi

A képzési programok követik az aktuális globális fejlemények az egészségügy területén. KIT tanfolyamok ismertek azok gyakorlati alkalmazhatóságának, a multidiszciplináris megközelítés és az interaktív, részvételen alapuló képzési módszerek.

A képzési programok fejlesztését célzó hatékony vezetők, hogy teremtő hatása a saját hazájukban. Alumni KIT megszerzése magasabb pozíciók diploma megszerzése után, és hozzájárul az egészségügyi politika kerületi, regionális és nemzeti szinten. Azt is továbbadják tudásukat a kollégák és a helyi egészségügyi szakemberek, és megtanítja az egyetemeken és oktatási intézmények. Mint ilyen, van egy széles körű hatást.

Az elmúlt ötven évben több mint 3000 egészségügyi szakemberek tanulmányozták a KIT. Büszkék vagyunk arra, hogy része legyen a szakmai utazás egyre vezetők egészségügyi szerte a világon. Akkreditációs KIT Masters előadásokat együttműködve Vrije Universiteit Amsterdam (JE) és akkreditált holland flamand Akkreditációs Szervezet (NVAO www.nvao.com).

Ezen kívül továbbképző tanfolyamok mind akkreditált tropEd, egy nemzetközi hálózat a felsőoktatást a nemzetközi egészségügy.

Miért érdemes a KIT?

Up-to-date közelíti meg az összetett közegészségügyi kérdések Gyakorlat-orientált Közötti tudományágak Interaktív oktatási Fejlesztési személyes és szakmai kompetenciák Hálózatépítés Személyes tutori A résztvevők a különböző háttérrel és országok Oktató magasan képzett szakemberek Pozitív vélemények szerint tropEd KIT: nemzetközi kiválósági központ a nemzetközi egészségügyi és fejlesztési Akkreditált NVAO

Helyszínek

Amszterdam

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 20 568 8711

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: