Maastricht School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

59092_SchoolProfile_logos.PNG

126328_AMBA-logo-Acc-Colour.jpg

Az 1952-ben alapított Maastricht School of Management ( MSM ) Hollandia egyik legrégebbi és leginkább nemzetközi üzleti iskolája. MSM nemzetközileg akkreditált MBA programokat kínál - teljes munkaidős MBA, részmunkaidős Executive MBA, Online MBA - és Master of Management fokozatot, valamint sok rövidebb szakmai és vezetői kurzust.

A vezetői tanfolyamokat nyílt beiratkozási programokként, valamint egyedi és egyedi formában kínálják a köz- és magánszektorbeli szervezetek igényeinek kielégítésére.

MSM egy gyönyörű történelmi városban, Maastricht-ban található, Hollandia - Európa szívében. Az M MSM teljes munkaidőben foglalkoztatott MBA-ját Nyugat-Európában a 2019-es Eduniversal rangsor szerint a tíz legjobb rangsorolja, ezzel Hollandiában a 2. helyezettre. MSM fenntartotta a globális első szintű MBA rangsorát a 2019-es vezérigazgatói magazinban, a Global MBA Ranking-ban. MSM Online MBA a világ 4. legjobb online MBA programja a 2019-es vezérigazgató magazin rangsorában, ezzel a legjobb online MBA-program Hollandiában. Ugyanebben a rangsorban az MSM-ek az Executive MBA a világ 6. legjobb Executive MBA-je.

Helyszínek

Maastricht

Maastricht School of Management (MsM)

Address
Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150


6229 EP Maastricht, Limburg, Hollandia
Telefonszám
+31 43 387 0808

Akkreditáció