Maastricht University, Campus Venlo

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

A Maastricht Egyetem (Hollandia) a legdinamikusabb egyetem, és 16.300 hallgatóval és 4.300 alkalmazottal együtt növekszik. Az egyetem kiemelkedik innovatív oktatási modelljével, nemzetközi jellegével és multidiszciplináris megközelítésével a kutatás és az oktatás területén.

Köszönhetően kiváló minõségû kutatási és tanulmányi programjainak, valamint a társadalmi elkötelezettségre való összpontosításnak köszönhetõen az UM hamarosan szilárd hírnévre tett szert. Ma a világ egyik legjobb fiatal egyetemének számít.

Gyors tények

  • a legfiatalabb és legdinamikusabb egyetem Hollandiában
  • 16 300 diák, 4300 alkalmazott, 65 000 diák
  • a világ egyik legjobb fiatal egyeteme (THE, QS)
  • az egyetlen holland egyetem a Worldwide Universities Network (WUN) és a Young European Research Universities Network (YERUN)

Campus Venlo

Élelmiszerek, táplálkozás és logisztika a Campus Venlo három fókuszpontja. Kutatási és oktatási témák az élelmiszer-innovációtól és az étkezés pszichológiájától a logisztikai optimalizációig terjednek. A Campus Venlo kutatása interdiszciplináris módon történik három kutatási tételen belül. Ezen a Campus mellett a Venlo három tanulmányi programot kínál: egy főiskolai programot és két mester programot.

Helyszínek

Venlo

Address
P.O. Box 616
6200 MD Maastricht

Venlo, Limburg, Hollandia