Radboud University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A holland Radboud University magas színvonalú és nemzetközileg elismert mesterfokozatot szerezhet. A vezető akadémikusok és kiváló professzorok támogató és innovatív környezetben kínálnak Önnek mindent, amire szüksége van.

Angol tanított mester programok széles választéka
Kínálunk 12 angol nyelvtudású alapképzési programot és 35 angol nyelvű mesterképzést, amelyek számos szakterületen nyújtanak Önnek a szükséges ismereteket és betekintést a saját tárgykörébe tartozó kutatás és gyakorlat számára. Az alapképzési programok három évig tartanak, míg a mesterképzések egy vagy két évig tartanak. Minden programunk nappali tagozatos és nemzetközi és holland hallgatók számára is nyitva áll.

Prestige University
Amikor úgy dönt, hogy Radboud , a hallgatók szerint Hollandia egyik legjobb hagyományos egyetemében fog tanulni, sok programunkat elismert programnak vagy a saját területén legjobbnak tekintik. Számos nemzetközileg elismert kutatóintézet ad otthont, és 2010-ben a Nobel-fizika-díjat egy Radboud University kapcsolódó professzornak és doktorandusznak ítélték oda. A valóban kiváló intézménybe jelentkezve garantáltan kiváló minőségű, kutatáson alapuló programokat kínálnak Önnek.

Radboud University
Az 1923-ban alapított, Hollandia legrégibb városában található Radboud University hét karral rendelkezik, és több mint 20 000 hallgatót vesz fel. Személyes tanítási stílusunk - amely számos lehetőséget kínál az oktatókkal és társaikkal való szoros együttműködéshez kis szemináriumokon - biztosítja, hogy az egyetem ne váljon pusztán „diplomaművel”.

Nijmegen, diákbarát város
Nijmegen egy igazi egyetemi város, ahol számos étterem és kávézó található. A kulturális központ LUX - Hollandiában a legnagyobb művészeti házmozi - színház, zene, vita és multimédia is kínál. A város a legrégibb hollandiai város, amely a római időkből származik. Ma mintegy 165 000 lakosa van, ebből 30 000 diák.

A diákok értékelik a város számos lehetőségét a kikapcsolódáshoz és a szórakozáshoz. Nijmegen sok kulturális tevékenységet kínál számos múzeumból, galériából, színházból, koncertteremből és mozikból, többek között a Nemzetközi Négynapos Márkákhoz a Nemzetközi Nyári Fesztiválon, a Limburg Középkori Fesztiválon, a Samba és Salsa Fesztiválon, a Rockin 'Park Fesztiválon. Ez egy biztonságos, barátságos hely, ahol élni és tanulni.

Támogatás szállás és vízumkérelmekkel
A nemzetközi hallgatók várják, hogy meleg fogadtatást kapjanak. Radboud University támogatást nyújt a lakhatási és vízumkérelmekkel azon nemzetközi hallgatók számára, akik a jelentkezési határidő előtt jelentkeznek.

Olcsó ott élni?
Várható, hogy havonta legalább 800 eurót költ a megélhetési költségekre. A bútorozott hallgatói szállás 360-450 euróba kerül, beleértve a gázt, az elektromos áramot és az internetet. Számítson fel 400 euróra élelmet, ruházatot, személyi gondoskodást és utazást, valamint 30 eurót a telefonszámlájára. A könyvek és fénymásolatok félévben 200–300 euróra kerülnek.

A tandíjak az állampolgárságától és a választott programtól függenek: évi 2 143 euró az EGT-hallgatók számára, évi 9 124 és 16 165 euró között az EGT-n kívüli mester hallgatók számára. Ösztöndíjak állnak rendelkezésre az EGT-n kívüli országok hallgatói számára.

Helyszínek

Nijmegen

Address
Comeniuslaan 4
6525 HP Nijmegen, Gelderland, Hollandia