NHL Stenden University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A határaink kiterjesztése arról szól, hogy ez az egész, ez az, amit hiszünk. A világ a lábad előtt áll, és bármit is elérhetsz. Folyamatosan kihívást jelentünk diákjaink, munkatársaink és partnereink számára, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségeiket Ez az út vezet innovációhoz a szakmai területen és a közvetlen környezetben való együttműködésben.

Az NHL Stenden Alkalmazott Tudományok Egyetem összes tanulmányi programját a holland-flamand akkreditációs szervezet (NVAO) akkreditálja. Így biztosítható, hogy magas színvonalú oktatást kap, amely megfelel a nemzetközi oktatási szabványoknak.

Egy multikampus egyetemi hallgatók vagyunk, holland gyökerekkel, de erős nemzetközi érdeklődéssel. Ezért van nemzetközi ágaink campusai Baliban, Katarban, Dél-Afrikában és Thaiföldön a "Grand Tour" részeként. Törekszünk arra, hogy új módszereket találjunk az oktatás, a kutatás és a legújabb fejlemények integrálásához a szakmai világban. Diákjaink, oktatóink és kutatóink kis csoportokban dolgoznak a valós ügyekben. Innovatív ötleteiket a gyakorlatban tesztelik. Tanfolyamaink magukban foglalják trendek és fejlesztések minden iparágban, nemzeti és nemzetközi szinten.

A jövőben vállalkozókra és leleményes szakemberekre van szükség. Szakemberek, akik tudják, hogyan tudják lefordítani tudásukat innovatív megoldásokká. Megvan a látás és bátorság, amire szükségük van ahhoz, hogy saját szakmai területükön túlra nézzenek.Dupla diploma a mester tanulmányi programokban

A mester sikeres elvégzése után megkapja a kettős diplomát: a British Masters of Arts fokozatot és a holland mesterképzést.
A mesterprogramokat a holland kormány és a londoni Metropolitan University akkreditálja.

Oktatási koncepció: Tervezés alapú oktatás

A Design-Based Education (DBE) a gondolatokat gyakorlati megoldásokká változtatja. Kisebb, interdiszciplináris csapatokban a diákok a tényleges ügyfelek megbízásából dolgoznak. Ez a legjobb módja annak, hogy felkészülj a jövőbeli meződre. Ez a munkamódszer nagy hangsúlyt fektet a diákjaink személyes fejlődésére; ők felelnek saját tanulási pályájukért. Az új oktatási koncepciót a kurzusaink közül 32, 2018 szeptemberétől fogjuk használni. Az elkövetkező évek fennmaradó tanulmányi programjaiban is megvalósul.

Helyszínek

Leeuwarden

Stenden Hogeschool Leeuwarden

Address
NHL Stenden Leeuwarden
Rengerslaan 8

8917 DD Leeuwarden, Friesland, Hollandia
Telefonszám
Tel: +31 58 244 1155

Groningen

Address
NHL Stenden Groningen (Dutch programs)
Phebensstraat 1

9711 BL Groningen, Groningen, Hollandia
Telefonszám
Tel: +31 58 244 1155

Emmen

Stenden hogeschool Emmen

Address
NHL Stenden Emmen
Van Schaikweg 94

7811 KL Emmen, Drenthe, Hollandia
Telefonszám
Tel: +31 58 244 1155

Meppel

Stenden Hogeschool Meppel

Address
NHL Stenden Meppel (PABO-course, in English)
Van der Duyn van Maasdamstraat 1

7942 AT Meppel, Drenthe, Hollandia
Telefonszám
Tel: +31 58 244 1155

Assen

Stenden hogeschool Assen

Address
NHL Stenden Assen (Dutch programs)
Zeemanstraat 1

9406 BZ Assen, Drenthe, Hollandia
Telefonszám
Tel: +31 58 244 1155

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket