The Hague University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ha nyílt szemmel nézzük meg a körülvevő világot: a The Hague University of Applied Sciences ez egyszerűen a norma. Végül is, ha nyitva tartja a szemét, az alkalmazott tudományok egyeteme megszerezheti a helyét a társadalom központjában. Hogy kidolgozhat sajátos tanterveket, hogy elősegítse a hallgatók magabiztos működését a globális társadalomban, amely minden nap gyorsabban változik.

A föld minden sarkában

A nemzetközivé válás kiemelkedő jellemzője a The Hague University of Applied Sciences . A hallgatók a világ minden sarkából érkeznek, hogy felvételt nyerjenek a négy főiskolai egyetem alapképzési és mesterképzési programjaiba, sokan a hágai „béke és igazságosság városa” nemzetközi hírneve ihlette.

Egy meleg fogadtatás

The Hague University of Applied Sciences kiemelkedő fontosságú annak biztosítása, hogy sokszínű és nemzetközi hallgatói létszáma, oktatói és munkatársai szívesen látják magukat, biztonságban és tiszteletben tartsák őket. Az intézmény arra törekszik, hogy nemzetközi hallgatói testületének lehetőséget biztosítson az Alkalmazott Tudományok Egyetemi szintű tanulmányi programjának sikeres befejezéséhez (még akkor is, ha ehhez testreszabott tantervet kell kidolgozni), és hogy tanárainak széles körű lehetőségeket biztosítson a további professzionalizáláshoz.

Linkek létrehozása

A The Hague University of Applied Sciences fő célja magas színvonalú oktatás biztosítása. A kutatás hozzájárul ehhez, és az intézmény kutatócsoportjai fontos szerepet játszanak, kapcsolatot teremtve az oktatás, a gyakorlat és az alkalmazott kutatás között. Diákjaink számára előnyös ez a megközelítés, mert tudásmunkásokként végeznek diplomát. Nem csak, hogy a világ polgáraiként végzik diplomájukat, és ezt ösztönzik a tanulási vágy és az önálló tanulási képesség. Azok a hallgatók, akik a tudományos intézményünket végzett, megtanultak nyitott szemmel látni a világot.

Helyszínek

Hága

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Hága, Dél-Holland, Hollandia
Telefonszám
+31 70 - 445 8888

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket