Hivatalos Leírás

112517_IMARC.JPG

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) az egyetlen létező kriminológiai kétéves program, amely a határátkelésre, a biztonságra és a társadalmi igazságosságra összpontosít. A közös programot négy különböző európai egyetem kínálja.

Az IMARC olyan kulcsfontosságú kérdésekkel foglalkozik, amelyek a migránsok növekvő beáramlásától a belső és külső határellenőrzéshez, a transznacionális szervezett bűnözéshez, az emberi jogi aggályokhoz, a városi biztonsághoz és a radikalizálódás és a terrorizmus veszélyeihez, a számítógépes bűnözés, a vállalati bántalmazás és a gyűlölet-bűncselekmények, a rasszizmus és az idegengyűlölet növekedése. A jelenlegi kérdések kezelésének egyik fő témája a biztonság megszervezésének és az emberi jogok védelmének kérdése. Az IMARC foglalkozik a kriminológiai szakértelem szükségességével a közös európai büntető igazságszolgáltatási térség összefüggésében, valamint a belső és külső határellenőrzéssel és a szélesebb nemzetközi fejleményekkel kapcsolatos kihívásokkal.

Az IMARC egy teljes munkaidős program, amely felkészíti a diákokat, hogy vegyenek részt a határátlépés, a biztonság és a társadalmi igazságosság jelenlegi európai fejleményeiben. Az IMARC célja, hogy növelje a diákok azon képességét, hogy új ismereteket és fejlett analitikai készségeket alkalmazzanak nemzetközi és interdiszciplináris szempontból. A program egyesíti a tanulást, a kutatásokat és a gyakorlatokat a már jól megalapozott partnerekkel való együttműködés révén, amelyek között a kormányok, a nem kormányzati szervezetek, a vállalati szereplők és más egyetemek hozzájárulnak diákjaink foglalkoztathatóságához.

A programban részt vevő egyetemek mindegyike bőséges, bár különböző kutatási és oktatási szakértelemmel rendelkezik a kriminológia területén, különös tekintettel a határátkelésre, a biztonságra és a társadalmi igazságosságra. A stratégiai partnerség fő célja a szakértelem összegyűjtése és kiegyensúlyozott és innovatív tanterv kidolgozása számos közös tevékenységgel és kurzussal (főként a globális kriminológia, kutatási módszerek és átruházható készségek területén) és az opcionális tanfolyamok biztosítása érdekében, hogy biztosítsák a tudást. lehetőség a különböző zeneszámok követésére. Emellett az IMARC innovatív, interaktív tanítási módszereket is magában foglal, amelyekben mind a szemtől-szembeni diák-előadó kapcsolat, az informális tanulás és a szociális média erősségei optimálisak.

A konzorcium egyetemei:

  • Erasmus Egyetem Rotterdam, Erasmus Jogi Iskola, Kriminológiai Osztály (koordinátor) (Hollandia)
  • Gent Egyetem, Kriminológiai Tanszék, Büntetőjog
  • Kent Egyetem, Szociálpolitikai, Szociológiai és Társadalomkutatási Iskola (UK)

partnerek

Az IMARC program az együttműködő szervezetek szélesebb hálózatába van ágyazva, amely biztosítja a kapcsolatot a szervezetekkel és a programhoz kapcsolódó szervezetekkel, valamint a jövőbeli foglalkoztatást. Ily módon az IMARC hozzájárul a felsőoktatás minőségének javításához a kriminológia területén, és előkészíti Önt a szakpolitikai és gyakorlati kérdésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Társult egyetemek

A négy egyetem mellett meglátogathatja az egyetemi egyetemeket is, hogy végezzen kutatást a mesterképzéshez:

  • Hamburgi Egyetem, Kriminológiai Szociális Kutatóintézet (IKS) (Németország)
  • Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), Budapest, Jogi Iskola
  • Hassan 1er egyetem, Settat (Marokkó)
  • Koç Egyetem (Isztambul), Szociológiai Osztály (Törökország)

A területen működő szervezetek

Az IMARC egy nagy hálózatot épített ki, amely több mint 40 szervezetet foglal magában a határátlépés, a biztonság és a társadalmi igazságosság területén. Ezek közé tartozik a nemzetközi és nemzeti kormányzati szervek, a nem kormányzati szervezetek és a kereskedelmi vállalatok. Ezek a szervezetek együttműködnek az IMARC-val azáltal, hogy szakmai gyakorlatokat kínálnak és segítséget nyújtanak a kutatási és adatgyűjtési munkákhoz a disszertációkutatáshoz, hozzájárulnak a tantervhez, és tanácsot adnak az oktatási program és a munkaterület közötti kapcsolatról.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

The International Master’s in Advanced Research in Criminology

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) az egyetlen létező kriminológiai kétéves program, amely a határátkelésre, a biztonságra és a társad ... [+]

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) az egyetlen létező kriminológiai kétéves program, amely a határátkelésre, a biztonságra és a társadalmi igazságosságra összpontosít. A közös programot négy különböző európai egyetem kínálja.

Az IMARC olyan kulcsfontosságú kérdésekkel foglalkozik, amelyek a migránsok növekvő beáramlásától a belső és külső határellenőrzéshez, a transznacionális szervezett bűnözéshez, az emberi jogi aggályokhoz, a városi biztonsághoz és a radikalizálódás és a terrorizmus veszélyeihez, a számítógépes bűnözés, a vállalati bántalmazás és a gyűlölet-bűncselekmények, a rasszizmus és az idegengyűlölet növekedése. A jelenlegi kérdések kezelésének egyik fő témája a biztonság megszervezésének és az emberi jogok védelmének kérdése. Az IMARC foglalkozik a kriminológiai szakértelem szükségességével a közös európai büntető igazságszolgáltatási térség összefüggésében, valamint a belső és külső határellenőrzéssel és a szélesebb nemzetközi fejleményekkel kapcsolatos kihívásokkal.... [-]

Hollandia Rotterdam Belgium Ghent Egyesült Királyság Canterbury Olaszország Bologna  + 4 Több
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul