The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fedezze fel a St. Joost Vizuális Kultúrák Mester Intézetét online

A St. Joost Vizuális Kultúrák Mester Intézete nyitja meg kapuit Önnek! Csatlakozzon az interaktív webinarokhoz, és egyedülálló betekintést kap intézményünkbe. 2020. május 15-én, 13.00-kor a CEST-en bemutatjuk egyéves nagy teljesítményű profi animációs mesterünket. Egy interaktív webinárium követi, 2020. május 25-én, 13.00-kor a CEST-en a kétéves képzőművészeti mesterképzőnkről. Ez a Master program három innovatív kutatási Pathways kínál, amelyek elősegítik a művészi fejlődést és a szakmai gyakorlatot.

Webinar Képzőművészet és Design

2020. május 25., hétfő, 13.00 CEST

13.00–1.15 CEST

Általános bevezető

1.15 - 2.15 CEST

Képzőművészet és kortárs gyakorlat

14.30–15.30 CEST

Ökológiai jövők

15.45–16.45 CEST

Helyzet kialakítása

4.45 - 17.30 CEST

Alkalmazási információk és gyakorlati kérdések

Regisztrálj

Meghívjuk Önt, hogy légy valami más jövője! Merítsen ihletet, és iratkozzon fel webinarokra.

https://fd7.formdesk.com/omnismart/Master_Webinar_May2020

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

A Mester Intézet a St. Joost Képzőművészeti és Tervezési Iskola része, Hollandia déli részén, 's-Hertogenbosch városában. Az Európa és az európai művészet és formatervezés központjában elhelyezkedő intézet széles körű perspektívát kínál az elmélet és a gyakorlat számára, és élénk nemzetközi cserét tesz lehetővé. Modern, 24 órás létesítményeink és nyitott stúdiókoncepciónk termékeny környezetet teremt, amelyben gazdag, multidiszciplináris gyakorlat fejlődhet.

A Mester Intézet ösztönzi és támogatja a hallgatókat a gyakorlat által vezetett interdiszciplináris kutatási Pathways . Ösztönözzük azt a tanulást, amely átalakítja a rögzített feltételezések és elvárások referenciakereteit, hogy a hallgatók inkluzívabbá, nyitottabbá, reflektívebbé és érzelmileg képesek legyenek megváltozni.

Tanuló közösségünk interkulturális; a különböző háttérrel rendelkező hallgatók különböző perspektívákat hoznak a politikai és művészeti pozíciókra. A sokféleséget felkaroljuk. Az Intézet élénk környezetet kínál a kutatások számára a programok meghatározott területein és az oktatók és kutatói professzorok által kezdeményezett kutatócsoportokban. Az önirányítás és az önszervezés kulcsfontosságú. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a hallgatók olyan szakemberekké váljanak, akik képesek a gyakorlatot szándékosan, stratégiailag és etikusan alakítani.

Avans Alkalmazott Tudományok Egyeteme

A Vizuális Kultúrák Mester Intézete (MIVC) és a St. Joost Képzőművészeti és Tervezési Iskola az Avans Alkalmazott Tudományos Egyetem részét képezi. A MIVC összes mesterprogramja egyetlen campus helységben található, 'Hertogenbosch városának szívében.

Helyszínek

Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch, Észak-Brabant, Hollandia