The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The Master Institute of Visual Cultures – St. Joost School of Fine Art and Design

A Mester Intézet a St. Joost Képzőművészeti és Tervezési Iskola része, Hollandia déli részén, 's-Hertogenbosch városában. Az Európa és az európai művészet és formatervezés központjában elhelyezkedő intézet széles körű perspektívát kínál az elmélet és a gyakorlat számára, és élénk nemzetközi cserét tesz lehetővé. Modern, 24 órás létesítményeink és nyitott stúdiókoncepciónk termékeny környezetet teremt, amelyben gazdag, multidiszciplináris gyakorlat fejlődhet.

A Mester Intézet ösztönzi és támogatja a hallgatókat a gyakorlat által vezetett interdiszciplináris kutatási Pathways . Ösztönözzük azt a tanulást, amely átalakítja a rögzített feltételezések és elvárások referenciakereteit, hogy a hallgatók inkluzívabbá, nyitottabbá, reflektívebbé és érzelmileg képesek legyenek megváltozni.

Tanuló közösségünk interkulturális; a különböző háttérrel rendelkező hallgatók különböző perspektívákat hoznak a politikai és művészeti pozíciókra. A sokféleséget felkaroljuk. Az Intézet élénk környezetet kínál a kutatások számára a programok meghatározott területein és az oktatók és kutatói professzorok által kezdeményezett kutatócsoportokban. Az önirányítás és az önszervezés kulcsfontosságú. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a hallgatók olyan szakemberekké váljanak, akik képesek a gyakorlatot szándékosan, stratégiailag és etikusan alakítani.

Avans Alkalmazott Tudományok Egyeteme

A Vizuális Kultúrák Mester Intézete (MIVC) és a St. Joost Képzőművészeti és Tervezési Iskola az Avans Alkalmazott Tudományos Egyetem részét képezi. A MIVC összes mesterprogramja egyetlen campus helységben található, 'Hertogenbosch városának szívében.

Helyszínek

Hertogenbosch

Address
Parallelweg 21-23
5223AL Hertogenbosch, Észak-Brabant, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket