Maastricht University, School of Business and Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Maastrichti Egyetem (UM)

A legtöbb nemzetközi egyetem Hollandiában kiemelkedik innovatív megközelítésének a tanulás és a nemzetközi kilátások. A Maastricht Egyetem 16 000 diákkal és 4000 munkatársával széles választékot kínál az egyetemi programok számára, amelyek mindegyikét arra tervezték, hogy a diákjai közül a legjobbat hozza ki.

Maastricht Egyetem üzleti és közgazdasági iskola (UMSBE)

Mesterfokozatot szeretne szerte a világon. És készségeket és tapasztalatokat szeretne készíteni, amelyek további tanulmányokra vagy sikeres karriert készítenek. A Maastricht Egyetem üzleti és közgazdasági iskola (UMSBE), megtalálja mindezt és így tovább.

Innovatív és dinamikus

A probléma-alapú tanulás (PBL) a módszertan, amelyre híresek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy kicsi oktatói csoportok, szoros kapcsolattartás az oktatókkal és egy nagyon interaktív tanulási stílus. A PBL arra készül, hogy aktív és független résztvevő legyen. Ezek a készségek óriási plusz a mai munkaerőpiacon.

Gyakorlati és szakmai

Munkáltatóink, mint a diplomások, mert értékes, valós készségekkel képzettek: a saját és csapata irányítása, konstruktív kritika megadása és fogadása, határidők betartása, konkrét eredmények elérése és felelősségvállalás, de kockázatvállalás. A nemzetközi munkaerőpiacra való felkészülés érdekében kezdeményeztük a Nemzetközi Tantermi Fejlesztési Programot, amelyben különböző nemzetiségekből álló csapatokon tanulhatunk. A munkáltatókkal közvetlen kapcsolatot tartunk Önnek gyakornokokkal, toborzási rendezvényekkel és céglátogatásokkal. A karrier szolgáltatások minden programba beépülnek. Az alumni körök pedig rendszeres hálózati lehetőségeket szerveznek.

Kutatás és jó hírnév

Az SBE-ben megtanulod a legjobbakat. Kutatásainkat folyamatosan értékeljük az első vagy a második országos szakértői értékelésben. Mi több, az 52 üzleti iskola között vagyunk, amelyek a rangos Triple Crown akkreditációval rendelkeznek (EQUIS, AACSB és AMBA). Rendszeresen nagy dicséretet kapnak a holland, a német és a nemzetközi rangsorban is.

Kezdje itt ... menj bárhová

Röviden, az SBE nyújtja a legmagasabb színvonalú oktatást és ugródeszkát a következő lépéshez. Meg fogja találni, hogy az Ön SBE mestereinek tudása, készségei és tapasztalata a lehető legjobb helyzetbe hozza Önt. Örülünk, hogy itt üdvözölhetünk.

Tudjon meg többet rólunk

Helyszínek

Maastricht

School of Business and Economics

Address
Maastricht University, School of Business and Economics
Minderbroedersberg 4-6

6211 Maastricht, Limburg, Hollandia
Telefonszám
+31 43 388 3676

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció