University of Groningen

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Groningen

A University of Groningen 100 legjobb kutatási egyetem, globális kilátásokkal. Jelenleg rangsorolt 80. a Times Higher Education besorolásának és felajánl több mint 30 angol tanított alapképzési programok és több mint 125 mester programok. Az 1614-ben alapított egyetem Hollandia egyik legrégebbi kutatási egyeteme. Egy igazán nemzetközi egyetem vagyunk, több mint 30 000 hallgatóval és 6000 nemzetközi hallgatóval, több mint 120 különböző nemzetiségből.

Academy Building

Miért válassza a Groningen-t?

Kiváló minőségű oktatás: University of Groningen sokféle érdekes, nagyra becsült fokozatot kínál. Diákként magas színvonalú felügyeletet fog kapni, és számos lehetőség közül választhat. A University of Groningen elnyerte a „Legjobb Hagyományos Egyetem Hollandiában” minőségi címkét.

Kimagasló kutatás: Európában vagyunk a legkiválóbb kutatási egyetemek között. 2016-ban professzorunk, Ben Feringa megnyerte a kémiai Nobel-díjat. Az Egyetem úttörő és társadalmi szempontból releváns kutatásokat végez, kutatásaink hidakat épít a tudományágak között.

Élénk hallgatói élet: Groningen élénk hallgatói város. Lakosságának átlagéletkora Hollandiában a legalacsonyabb. A 200 000 lakosból minden negyedik diák. A hallgatók bárhol láthatók: a parkban tanulnak, élvezhetik az éjszakai életet és különféle részmunkaidőben dolgozhatnak. Groningen egy biztonságos és zöld város, ahol élhet, és Európa egyik legboldogabb városává választották.

400 éves hírnév: A University of Groningen gazdag történelemmel és kiváló hírnévvel rendelkezik. Sok különféle tudományágú, nagyon tehetséges ember tanult vagy dolgozott az egyetemen a létezés 400 éve alatt, köztük négy Nobel-díjas, az első női egyetemi hallgató Hollandiában, az első női előadó, az első holland űrhajós és az Európai Bank első elnöke.

Igazán nemzetközi: Nagy nemzetközi közösségünkről ismertek. Évente közel 6000 nemzetközi hallgató tanul Groningenben, több mint 120 országból. Groningenben, hollandul beszélgetés nélkül élni nem jelent problémát; Ön képes lesz arra, hogy ételt rendeljen, ruhát vásároljon, és angol nyelvű sportórákat is vegyen. A University of Groningen szoros nemzetközi kapcsolatok vannak, ami azt jelenti, hogy fokozatának egy részét könnyedén külföldön töltheti. Számos egyedi nemzetközi mesterképzést kínálunk más nagy európai egyetemekkel együttműködve.

8349scr_62d6490ac42fc36.jpg?v=2017-04-21+16%3A38%3A44

Alapképzési programok

Kínálunk több mint 30 angol oktatott alapképzési programot . Kilenc alapképző programunk elnyerte a " Legfelső fokozatú program " minőségi címkét.

Mester programok

Jelenleg a University of Groningen több mint 125 angol nyelvű mesterképzést kínál , amelyek közül 18 Hollandiában „Legjobban értékelt programnak” minősül.

karok

University of Groningen kutatást és oktatást 11 különféle karon szervezik. Ezek a karok:

Gazdaságtudományi Kar
Viselkedési és társadalomtudományi kar
Teológiai és Vallástudományi Kar
Művészeti Kar
Orvostudományi Kar
Jogi Kar
Térinformatikai Kar
Filozófiai Kar
Természettudományi és Műszaki Kar
Groningeni Egyetemi Főiskola
Campus Fryslân

Helyszínek

Groningen

Address
University of Groningen
Broerstraat 5

9712 CP Groningen, Groningen, Hollandia

Leeuwarden

Address
Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden
Netherlands

8911 Leeuwarden, Friesland, Hollandia

Programok