University of Twente

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Twente i University of Twente úttörő szerepet töltünk be a technológiával, a tudományokkal és a műszaki tudományokkal foglalkozó társadalomtudományokkal, hogy befolyásolják a körülöttünk lévő világot. Hajtóerejük, mint diákok, tudósok és pedagógusok mély kapcsolata az emberekkel, akik különös, vállalkozó szellemben élnek.


Korunk kihívásai nagyobbak, mint korábban: a globális rugalmasság, a társadalom digitalizálása, az egészségügyi ellátás javítása és személyre szabása, a világ intelligens anyagokkal és intelligens gyártással való átalakítása.

A technológia vezető szerepet játszik abban, hogy világszerte megoldja a komplex társadalmi kihívásokat - és csak az emberek képesek rá, hogy ragyogjanak ebben a szerepben. A bolygónk megértéséhez és életünk javításához való szenvedélyünkben az emberiség és a technológia közötti kötődést ünnepeljük, tudván, hogy kutatásunk és oktatásunk célja a mai társadalomban a különbség megteremtése, miközben létrehozza a jövő generációját a jövő számára .

Ebben a törekvésben a sok tehetséges tudós, oktató és diák vállalkozói gondolkodásmódja és globális tudatossága vezet minket a különbségek, a tudományágak és a határok fölé. Az egyetemünkre jellemzõ multidiszciplináris munkamódszer váratlan lehetõségeket nyit meg - különösen az oktatási modell, a mérnöki megközelítés és a nyitott kultúra új ötleteket, új energiát és új utakat teremtenek.


Egy élő, okos campus, ahol a változás megkezdődik

A University of Twente i University of Twente 1961-ben alapították, szorosan kapcsolódtunk régiónk gazdag ipari örökségéhez és népességének jólétéhez.

Büszkén tesszük előre, mind otthon, mind nemzetközi szinten. Ma katalizátorként sok olyan csúcstechnológiai közösség és szektor van, amely erős iparágak és társadalmi területek közötti erős partnerséggel rendelkezik. Részt veszünk az úttörő, globális hálózatokon és programokon. Egész életen át tartó kapcsolatokat tartunk fenn világszerte több mint 45 000 diákkal.


A University of Twente tehetséges, ambiciózus emberek multikulturális közössége, amely a világ minden tájáról a diákok, a tudósok és a pedagógusok számára a lehető legjobb körülményeket kínálja:

  • Innovatív és élénk campus világszínvonalú létesítményekkel a határok átlépése és összetett problémák megoldása érdekében - beleértve a legmodernebb létesítményeket, például a világhírű NanoLab-ot, újonnan létrehozott Designlab-ot és egy jelenleg működő új Műszaki Orvosi Központot .
  • A társadalmi kihívásokkal kapcsolatos műszaki megközelítés, az alapvető technológiai és társadalomtudományi kutatások összevonása a rendszeres megoldások tervezésével.
  • Core technológiák, a világ legjobbjai között, olyan területeken, mint a nanotechnológia és az orvosbiológia, az informatika, a robotika és a geoinformatika.
  • Nagyon személyes tanulás, a diákok által vezetett tanulás és a projektalapú csapatmunka alkalmazása a szinergia, (ön) felfedezés és a problémamegoldás megszüntetése érdekében.
  • Kiemelkedő eredményeket ért el az értékteremtésben, az új vállalkozások alapításában és elindításában (eddig mintegy 1000 sikeres vállalkozással), és alakította ki a társadalmi és ipari szerepvállalás új kifejezéseit.

Idővel inspiráló, kíváncsi emberek kombinálják a technológiával, a tudományokkal és a műszaki tudással kapcsolatos tapasztalataikat a társadalomtudományokkal, hogy kezdeményezzenek változást, haladást, megújulást. Ezt nevezzük: "High Tech Human Touch". És úgy gondoljuk, ma sokkal fontosabb, mint valaha.


Vision 2020-at

A University of Twente felgyorsul. Mint egyetem, egy merész új ambíciót és egy magasabb szintet emelünk. Mi vagyunk a vezető vállalkozói egyetem. Folyamatosan előrejelezzük a jövőbeli fejleményeket, és gyorsan és hatékonyan reagálunk a körülöttünk lévő változó világra.

Munkatársaink a szakterületük szakértői, és meghatározzák a nyilvános vita napirendjét. Az iparral, a kutatóintézetekkel és a kormányzattal folytatott folyamatos kapcsolataink úttörő kutatást és világszínvonalú újításokat generálnak. Kiemelkedő diplomásokat állítunk elő, akik kiválóan kombinálják a szakértelmet számos területen, mivel olyan megoldásokat terveznek, amelyek megfelelnek a jövő igényeinek, Hollandiában és az egész világon.

Ez a Vision 2020.

Helyszínek

Enschede

Address
Universidade de Twente
5, Drienerlolaan, 7522 NB Enschede

Enschede, Overijssel, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket