Utrecht University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Utrecht University

Az 1636-ban alapított Utrecht University elismert nemzetközi kutatási egyetem, következetesen első helyen áll Hollandiában, a kontinentális Európában a 14. helyen és a nemzetközi rangsor 100 legjobb világszerte, és a híres Európai Kutatási Egyetemek Ligájának tagja.

Innovatív és nemzetközileg orientált tudományos közösség

Az Utrecht University hallgatóként való Utrecht University révén egy innovatív és nemzetközileg orientált akadémiai közösség részévé válhat - amely nem kevesebb, mint 12 Nobel-díjat nyert -, és élen jár az élvonalbeli és multidiszciplináris oktatásban és kutatásban. Utrecht tudósok, akik kiemelkedően hozzájárultak a társadalomhoz, közé tartozik a Nobel-díjas Christiaan Eijkman, a vitamin egyik felfedezője; David de Wied neurofarmakológus, aki országos és nemzetközi elismerést nyert annak felfedezéséért, hogy a neuropeptidek (kis fehérjék) szabályozzák az agyak aktivitását és viselkedését; és a legújabb Nobel-díjas Gerard 't Hooft, az elméleti fizika kiemelkedő tudósa. Közöttük Johanna Westerdijk, az első női professzor Hollandiában.

Személyes és interaktív tanítás

Az Utrecht University meg fogja tapasztalni a minőségi oktatás modelljét, amely a személyes és interaktív oktatáson alapul, amely kritikus reflexión és vitán, rugalmasságon és a hallgatók választási szintjén, valamint az oktatók állandó szakmai fejlődésén alapul.

Diákok és programok

Utrecht University több mint 30.000 hallgató van 118 országból. Választhat 10 angol oktatott alapképzési program és közel 100 angol nyelvű alapképzés közül - az angol nyelvű végzettségű programok legszélesebb választéka Hollandiában. A főiskolai programok hároméves programok, amelyek a Bachelor of Arts (BA) vagy a Bachelor of Science fokozathoz (BSc) vezetnek. Az Utrecht University folytatott Master's Program egy vagy kétéves program, amely természettudományi (MSc), művészeti (MA) vagy törvényi (LLM) fokozathoz vezet. A mesterképzésen kívül részt vehetnek a Fiatal Innovátorok Programban is: egy szelektív 15 ECTS tanfolyamot nyerhetnek posztgraduális szinten.

Szakmai terület

A szakmai területtel való kapcsolat folyamatosan beágyazódik az UU mesterképzés tanterveibe. A Karrier Szolgáltatási Központ támogatja a holland vagy nemzetközi posztgraduális munkaerőpiacra való áttérést.

Az első öt legboldogabb hely

Az angol nyelvet széles körben beszélik Hollandiában. Utrecht egy gyönyörű középkori város, Hollandia központjában. Amszterdam és a Schiphol repülőtér kevesebb, mint fél óra alatt elérhetők, és Európa-szerte könnyen megközelíthető a vonat. Indokolt esetben a BBC Travel helyezte Utrechtet az „öt legboldogabb helyre”.

Hogyan kell alkalmazni?

Jelentkezés folyamata online. Kérjük, látogasson el weboldalunkra további információkért a jelentkezési folyamatról.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a programjainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Utrecht University hallgatói szolgáltatások (hétfőtől péntekig, 10–16)

Tel .: +31 30 253 7000
E-mail: study@uu.nl.
Látogatói cím: UU for U, Student Services, Heidelberglaan 6, de Uithof / Utrecht

Helyszínek

Utrecht

Utrecht University

Address
Domplein,29
3512 JE Utrecht, Utrecht, Hollandia
Telefonszám
+31 30 253 3550

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MA