Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Innovatív, fenntartható és értelmes!

Szeretne hozzájárulni a fenntarthatóbb világhoz és dolgozni a személyes fejlődésén? Tanulj a Van Hall Larenstein-ben, a Hollandiában a leginkább fenntartható Ipartudományi Egyetemen! Kínálunk egyedülálló angol oktatással rendelkező Bachelor, Master és Certificate programokat azokon a területeken, ahol Holland teljesít. Tehát függetlenül attól, hogy érdekli a táplálkozást vagy a nemzetközi kereskedelmet, szeretne egy légi sportiparban alapképzést szerezni, vagy az Egyesült Nemzetek fenntarthatósági céljain szeretne dolgozni, megfelelő programunk van az Ön számára!

A Van Hall Larenstein két városban található: Leeuwarden és Velp (Arnhem). Mindkét hallgatói város több egyetem otthona és tele van nemzetközi hallgatókkal. Leeuwarden 2018-ban volt az Európa kulturális fővárosa, és a Holland-szigetek közelében található. Gyönyörű csatornái folynak át a városon. Velpben a Larenstein Estate-nál található: egy modern épület, zamatos növényzettel körülvéve, csupán néhány percnyire Arnhem élénk történelmi városközpontjától.

A Van Hall Larenstein szoros kapcsolatban áll a nemzetközi üzleti világgal és a nem kormányzati szervezetekkel. Ez lehetővé teszi az elmélet gyakorlati alkalmazását: A külföldi szakmai gyakorlatok során nagyra értékelt szakmai tapasztalatok megszerzése mellett a hallgatók kirándulásokba kerülnek olyan vállalatokba, ahol valós esetekben dolgoznak, és szakembereket hívunk vendég előadások tartására. Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi tapasztalat döntő jelentőségű a hallgatóink fejlődésében, mivel szinte minden karrier területén szükség van az interkulturális kompetenciákra. A kezdetektől fogva fejleszteni fogja a hallgatók és kollégák professzionális hálózatát a világ minden tájáról.

Az egyetemi kommunikációs vonalak rövidek: hallgatóink kis osztályokban dolgoznak, az oktatók személyes figyelme mellett. Programjainkat úgy terveztük, hogy lehetőséget biztosítsanak Önnek a saját döntései meghozatalára. Ez felkészíti Önt egy lenyűgöző karriert egy professzionális területen, amelyre igazán számít!

Csatlakozzon az online nyílt naphoz, és válassza ki tanulmányi programját!

Digitális ajtajaink nyitva vannak, hogy üdvözölhessék Önt.
Videók: nézzen meg előadásokat bármilyen programból, hallgasson hallgatói történeteket, és ismerje meg alkalmazott tudományi egyetemünket.
Élő csevegés: kérdéseivel forduljon hallgatókhoz és oktatókhoz.
Információ: hallgatói élet, felvétel és beiratkozás.
Regisztráljon most az online nyílt napra. Válassza a VHL lehetőséget.
2020. november 7., szombat
2021. február 6., szombat

Miért VHL?

  • Teljesen angol tanított tanterv;
  • Tanulmány a legnagyobb "zöld" Alkalmazott Tudományi Egyetemen Hollandiában;
  • Kombinálja az elméletet és a gyakorlatot, hogy fejlõdjön a munkaerõpiacon;
  • Alkalmazza tudását (nemzetközi) szakmai gyakorlatok során: szerepel a programban !;
  • Növelje karrierlehetőségeit a potenciális munkáltatókkal való közvetlen kapcsolatfelvétel révén a program során;
  • Erős kapcsolatok kialakítása a holland gazdaság kulcsfontosságú ágazatain belül;
  • Tanulmányozza a kis osztályokat a tanárok személyes figyelmébe.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket