Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Online nyitott nap május 28-án!

Regisztráljon most az online nyílt napra, és nézd meg kedvenc Bachelor vagy Master programját! Az online nyílt nap folyamán az oktatók és a hallgatók mindent elmondnak neked, amit tudni akarnak a tanulmányi programokról, a gyakornoki gyakorlatokról és a karrierlehetőségekről. Betekintést kaphat az iskolából és a hollandiai tanulásból is!

Innovatív, fenntartható és értelmes!

Szeretne hozzájárulni a fenntarthatóbb világhoz és dolgozni a személyes fejlődésén? Tanulj a Van Hall Larenstein-ben, a Hollandiában a leginkább fenntartható Ipartudományi Egyetemen! Kínálunk egyedülálló angol oktatással rendelkező Bachelor, Master és Certificate programokat azokon a területeken, ahol Holland teljesít. Tehát függetlenül attól, hogy érdekli a táplálkozást vagy a nemzetközi kereskedelmet, szeretne egy légi sportiparban alapképzést szerezni, vagy az Egyesült Nemzetek fenntarthatósági céljain szeretne dolgozni, megfelelő programunk van az Ön számára!

A Van Hall Larenstein két városban található: Leeuwarden és Velp (Arnhem). Mindkét hallgatói város több egyetem otthona és tele van nemzetközi hallgatókkal. Leeuwarden 2018-ban volt az Európa kulturális fővárosa, és a Holland-szigetek közelében található. Gyönyörű csatornái folynak át a városon. Velpben a Larenstein Estate-nál található: egy modern épület, zamatos növényzettel körülvéve, csupán néhány percnyire Arnhem élénk történelmi városközpontjától.

A Van Hall Larenstein szoros kapcsolatban áll a nemzetközi üzleti világgal és a nem kormányzati szervezetekkel. Ez lehetővé teszi az elmélet gyakorlati alkalmazását: A külföldi szakmai gyakorlatok során nagyra értékelt szakmai tapasztalatok megszerzése mellett a hallgatók kirándulásokba kerülnek olyan vállalatokba, ahol valós esetekben dolgoznak, és szakembereket hívunk vendég előadások tartására. Meggyőződésünk, hogy a nemzetközi tapasztalat döntő jelentőségű a hallgatóink fejlődésében, mivel szinte minden karrier területén szükség van az interkulturális kompetenciákra. A kezdetektől fogva fejleszteni fogja a hallgatók és kollégák professzionális hálózatát a világ minden tájáról.

Az egyetemi kommunikációs vonalak rövidek: hallgatóink kis osztályokban dolgoznak, az oktatók személyes figyelme mellett. Programjainkat úgy terveztük, hogy lehetőséget biztosítsanak Önnek a saját döntései meghozatalára. Ez felkészíti Önt egy lenyűgöző karriert egy professzionális területen, amelyre igazán számít!

Miért VHL?

  • Teljesen angol tanított tanterv;
  • Tanulmány a legnagyobb "zöld" Alkalmazott Tudományi Egyetemen Hollandiában;
  • Kombinálja az elméletet és a gyakorlatot, hogy fejlõdjön a munkaerõpiacon;
  • Alkalmazza tudását (nemzetközi) szakmai gyakorlatok során: szerepel a programban !;
  • Növelje karrierlehetőségeit a potenciális munkáltatókkal való közvetlen kapcsolatfelvétel révén a program során;
  • Erős kapcsolatok kialakítása a holland gazdaság kulcsfontosságú ágazatain belül;
  • Tanulmányozza a kis osztályokat a tanárok személyes figyelmébe.

Helyszínek