Hivatalos Leírás

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam 1880-ban alapított, nemzetközileg elismert kutatóegyetem. Az egyetem több mint 150 angol tanított programot kínál az alapképzés, a mesterképzés és a doktori képzés számára a világ minden tájáról érkező 23 000 diák számára. 130 nemzetiségű hallgató és személyzet dinamikus nemzetközi akadémikus közösséget hoz létre.

Az egyetem Amszterdam nyüzsgő városában található, a világ egyik legnagyobb multikulturális városa, ahol Hollandiában a legnagyobb diákok koncentrálódnak, és ahol az angol a második nyelv. A campusot Hollandiában található egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő üzleti negyed vesz körül.

Több mint 24 000 hallgatóval, amelyek közül 3300 nemzetközi, az egyetem élenjáró kutatásokat végez a társadalmi és tudományos jelentőséggel bíró problémákra. Az egyetem megkülönbözteti magát a kutatásban és az oktatásban négy interdiszciplináris témában: az emberi egészség és az élet tudományok, a fenntartható tudomány, a kapcsolt világ és a társadalom irányítása. Diákként ez segít abban, hogy a tudományos tudományok határain túl keressenek, és kézzelfogható megoldásokat keressenek egy jobb világ számára. Ezen túlmenően a Vrije Universiteit Amsterdam sokszínűséget, akár a kultúrában, a meggyőződésben, az állampolgárságban vagy az előzetes képzésben, mint az innováció és a haladás forrását, és így különleges erőt képviseli.

Az oktatás minősége

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) kiváló hírnevet szerzett a tanítás finom minőségében. Viszonylag kis csoportokban dolgozik, ahol nagy hangsúlyt kap az interakció és a személyes megközelítés. A tanítás jól szervezett. Ez például a tanulmányi programok világos struktúrájában tükröződik.

Élő Amszterdam

Az egyetem Amszterdam nyüzsgő városában található, a világ egyik legnagyobb multikulturális városa, ahol Hollandiában a legnagyobb diákok koncentrálódnak, és ahol az angol a második nyelv. A VU Amsterdam diákjaként a főváros által kínált előnyök előnyeit élvezheti. Az elmúlt tizenöt perc alatt Amszterdam nyüzsgő központjában található, ahol számos üzlet, szórakozóhely, park és pavilon kávézó található. Amszterdam biztonságos és az angol nyelv széles körben szól.

Személyi felügyelet

VU Amsterdam nagy figyelmet szentel a személyes tanulmányi tanácsadásnak. A tanfolyam kezdetén, akkor be kell mutatni a program tanulmányi tanácsadója. Ez a személy felajánlja Önt tanácsokkal kapcsolatban bármilyen problémájával kapcsolatban, amelyet a tanulmányaival kapcsolatban lehet, és válaszoljon a munkaerőpiacra vonatkozó kérdésekre.

Egyedi identitás

VU Amsterdam volt Hollandiában az első egyetem, amelyet egy magánszemély hozta létre, a templom vagy az állam beavatkozása nélkül. Ez az örökség még mindig nagyon nagy része annak, aki vagyunk: a VU a Vrije Universiteit kifejezésre utal, amely szó szerint "szabad egyetemként" fordul elő. Az egyetem kezdettől fogva meghatározta saját kutatási területeit, saját tanulmányi programjait és saját didaktikai módszereit gyakorolta.

Könnyen hozzáférhető

Vrije Universiteit Amsterdam tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A Schiphol repülőtér mindössze nyolc perc alatt elérhető vonattal. Az Amszterdam Zuid állomás sétatávolságra van a VU University Amszterdamtól. Van egy gyors villamos összeköttetés Amszterdam központi pályaudvarával vagy az amszterdami Sloterdijk állomással, mindössze tizenhat perc utazási idővel. VU Amsterdam is könnyen megközelíthető autóval, mivel közel található Amszterdam orbitális autópálya.

egyetemi kampusz

Majdnem minden diákunk, munkatársaink és programjaink az egyetemen találhatók: egy épület komplexum Amszterdam üzleti negyedében. Ennek megfelelően, tanulmányai során nagyon könnyű megismerkedni más tudományágakkal.

Akkreditáció

Vrije Universiteit Amsterdam a holland oktatási minisztérium mint kutatóegyetem teljesen elismerte. A VU University Amsterdam összes képzési programját akkreditálják vagy akkreditálják az NVAO, a Hollandia és a Flandria akkreditációs szervezete. Ezt a testületet nemzetközi szerződés alapozta meg, és a tanulmányi programok akkreditációján keresztül biztosítja a holland és a flamand nyelvű felsőoktatás minőségét.

A programok típusai

VU Amsterdam négyféle programot kínál:

  • Bachelor diploma (BA / LLB / BSc)
  • Mesterképzés (MA / LLM / MSc / MPhil)
  • PhD / doktori programok (PhD / Doctorate)
  • Non-degree programok (Külföldi tanulmányok

ösztöndíjak

A saját ösztöndíjunkkal, a VU ösztöndíjprogrammal (VUFP) nagy motivációval rendelkező diákokat kínálunk kiváló tanulmányi eredményekkel, amelyek egyedülálló alkalmassá teszik az egyetem által nyújtott anyagi támogatást. A VUFP ösztöndíj egy tandíj-lemondás. A holland ösztöndíjprogram (HSP) az Európai Gazdasági Térség (EEA) azon hallgatói számára készült, akik Hollandiában mesterprogramot kívánnak követni. VU Amsterdam sokszínűséget a tanításunk, a kutatás és a társadalomhoz való hozzájárulásunk dúsításaként emeli fel. Ez az ösztöndíj kifejezetten kiváló diákoknak szól, akik hozzájárulnak a campusunk sokszínűségéhez. Nemzetközi egyetemistaként a VU Amsterdam való tanulmányozásra terveznek, különböző támogatásokra és pályázatokra jelentkezhet. Az ösztöndíjakról és a határidőkről részletes információ a WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS VAGY WWW.GRANTFINDER.NL címen található.

VU ösztöndíj program

A VU ösztöndíjprogram (VUFP) a tehetséges leendő hallgatók számára egyedülálló lehetőséget kínál a diploma megszerzésére a VU Egyetem mester programjaiban.

Szervezet

VU Amsterdam egy hagyományos holland egyetem, amelynek elnöke egy igazgatótanács (három tag), és 10 fővel rendelkezik közvetlenül az Igazgatóságon belül. Minden kar egy vagy több alapképzési és mesterképzési programot biztosít és kutatást végez. Mindannyian különböző módon szerveződnek, de a legtöbbjüknek van egy fóruma, egy központi munkatársa és több részlege és posztgraduális iskolája van. Az egyetemnek számos szervezeti egysége is van, amelyek közül a Nemzetközi Iroda egy, és számos interdiszciplináris kutatóintézet létezik.

Magán vagy nyilvános?

VU Amsterdam egyike a 14 közoktatási egyetemnek, amelyet a holland oktatási minisztérium ismer el és ezért részben állami támogatásban részesül. A holland rendszer szerint a kormányzat elismert egyetemeket támogat a hallgatói létszámuk alapján, és határértékeket és iránymutatásokat határoznak meg azokért a tandíjakért, amelyeket ezek az egyetemek felvehetnek. Ez biztosítja a minőségi felsőoktatáshoz való hozzáférést minden holland, gazdag vagy szegény állampolgár számára. VU Amsterdam minden hátterű pályázót üdvözöl.

VU nemzetközi irodai szolgáltatások

  • Vízum / tartózkodási engedély

Tudja meg, hogy szüksége van-e vízummal / tartózkodási engedéllyel, és hogyan fogják megszervezni.

  • Szállás

Információ a szállásról a VU Amsterdam .

  • Regisztráció az önkormányzatnál

Ha Hollandiába érkezett, be kell jelentkeznie az önkormányzathoz. Tudja meg, mit kell tennie.

  • Bevezető tevékenységek

Érkezés után számos bevezető tevékenységre kerül sor a VU Amsterdam .

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

A MA történeti programja, a globális történelem és a nemzetközi tanulmányok arra összpontosítanak, hogy az emberek, az áruk és az ötletek világszerte történő terjesztése ... [+]

A MA történeti programja, a globális történelem és a nemzetközi tanulmányok arra összpontosítanak, hogy az emberek, az áruk és az ötletek világszerte történő terjesztése az idő múlásával alakult ki, és a világot úgy alakította ki, ahogyan azt ma ismerjük. A kurzusok számos témával foglalkoznak, a kínai és az európai iparfejlesztés „nagy eltéréseitől”, a globális munka szempontjából a munkaerő megalapozatlanságáig, a faji elméletek és a globális migrációk elterjedéséig. Speciális tanfolyamokon szakértőinktől tanulhatsz a legújabb trendekről. A mesterképzés tárgyának megválasztása ingyenes.

Mester: történelemSpecializáció: Globális történelem és nemzetközi tanulmányokSTUDY PROGRAM... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az interdiszciplináris MA program Történelem: Orvosi és egészségügyi humán tudományok egyesítik az egészség és az orvostudomány történetét a művészetek és a humán tudomán ... [+]

Az interdiszciplináris MA program Történelem: Orvosi és egészségügyi humán tudományok egyesítik az egészség és az orvostudomány történetét a művészetek és a humán tudományok széles körével. Az osztályok feltárják, hogy a testeket és az elméket hogyan vizsgálták és megértették, és hogyan alakítják ezeket a különböző módon a mindennapi életet, az orvosi gyakorlatot és a közegészségügyi politikát. A résztvevők megtanulják az orvosi ötletek kontextusát az időben és a kultúrában, és elemezni a különböző forrásokat, beleértve a történelmi tárgyakat, képregényeket és filmeket, orvosi szövegeket és egészségügyi újságírást. A tudományágak módszerei alapján a hallgatók az írott szóon túl kiterjesztik a vizsgálati eszközöket, hogy figyelembe vegyék a múlt hangjait, szagait, megjelenését és érzését, valamint a mai tanulságokat és örökségeket.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A MA történeti programja A vallás és a társadalom a vallás (ok) változó szerepének megértésére összpontosít az ókortól a jelenig. A tanfolyamok olyan kérdésekkel foglalko ... [+]

A MA történeti programja A vallás és a társadalom a vallás (ok) változó szerepének megértésére összpontosít az ókortól a jelenig. A tanfolyamok olyan kérdésekkel foglalkoznak, mint például: mi a kapcsolat a vallás, a politika és a társadalom között az ókor óta? Hogyan érthetjük meg az egyház és az állam fokozatos szétválasztását és az imádat új formáit, az eltérő nézeteltérést és az odaadásot a nyugati középkor óta? És mi volt a szélesebb folyamatok, például a szekularizáció, a globalizáció és a gyarmatosítás hatása?

Mester: történelemSpecializáció: Vallás és társadalomSTUDY PROGRAM

A szakértelem hosszú hagyománya... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az MA program tervezése Cultures szól a tanulmány a termék design, grafikai design és a divat tág sokszínű kulturális kontextusban. A hangsúly a ... ... [+]

Mester Design Cultures

Az MA program tervezése Cultures szól a tanulmány a termék design, grafikai design és a divat tág sokszínű kulturális kontextusban. A hangsúly a mind a tervező, mint "szerző", valamint a komplex lánc termelési, értékesítési, fogyasztási és kritika tervező működik, és abból a sok különböző jelentése van. Tervezés Cultures visszaállítja tervezés, mint a mag tárgya tudományos érdeklődés nem térve el a kulturális és az anyagi háttér, amelyben működik. A program egyesíti a generalista, összehasonlító megközelítés kialakítása a hangsúly egyértelműen a történelem és elmélet.

Karrier kilátások

... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A kortárs művészettörténet az 1960-as évek óta foglalkozik a vizuális, a folyamat-alapú és a digitális művészettel. A mai művészet nemcsak a festészet, a szobrászat és a ... [+]

Ról ről

A kortárs művészettörténet az 1960-as évek óta foglalkozik a vizuális, a folyamat-alapú és a digitális művészettel. A mai művészet nemcsak a festészet, a szobrászat és a grafika klasszikus művészeti formáihoz kapcsolódik, hanem installációs és helyszíni projektek, digitális vagy új média művészet (interaktív installációk, locatív médiamunka, szoftveres művészet, hálózati művészet, elektronikus művészet és video art), előadói és aktivista projektek és művészi kutatások.

Ez egyesíti ezeket a művészeti formákat, hogy közvetlenül foglalkoznak a mai társadalom összetettségével, amelyeken belül az információs technológiák és a globalizáció egyre növekvő szerepet játszik, ami a művészi gyakorlat olyan hálózatba kapcsolt formáit eredményezi, amelyek átsiklanak a nemzeti és kulturális határokon. Ugyanakkor a művészek nagyon tisztában vannak az örökséggel, amelyre épülnek, dekonstruálják, megjegyzik vagy megragadják a művészettörténetet, és különböző kísérleteket tesznek arra, hogy a kortárs művészetet olyan posztmodern, poszt-fogalmi, posztmédium, és a közelmúltban még az interneten és a post-digitális - és a posztkori ...... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

A Duisenbergnek kitüntetéssel program a pénzügyi piacok és a rendelet biztosítja a hallgatók széles perspektívát, hogyan pénzpiacok működését. Ez a program egyesíti a tud ... [+]

A Duisenbergnek kitüntetéssel program a pénzügyi piacok és a rendelet biztosítja a hallgatók széles perspektívát, hogyan pénzpiacok működését. Ez a program egyesíti a tudományág pénzügy, számvitel, jog és szabályozás. A cél a program célja, hogy kapsz egy szilárd alapokat ezek a tudományágak. Ez lehetővé teszi, hogy egy gyors indítás, mint egy teljes körű pénzügyi szakember. Multidiszciplináris képzett pénzügyi szakemberek, hogy jó helyzetben a munkaerőpiacon. Ez a kitüntetés program kihívást jelent, mert extra tudományok, extra tanfolyamok, extra kihívást feladatok és extra vezetői programban.

KÜLÖNLEGES BEVITELI KÖVETELMÉNYEK

Meg kell rendelkeznie legalább egy akkreditált Bachelor diploma (egyenértékű a holland egyetemi alapképzési), beleértve a fejlett tanfolyamok vállalati pénzügyek, pénzügyi menedzsment, pénzügyi piacok és intézmények, üzleti statisztika és számvitel. Mivel ez a program szelektív átlag feletti teljesítményt a korábbi főiskolai program szükséges.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az egyedülálló Master program Nemzetközi Bűnök és Kriminológiai tanít egy kis csoportja mintegy 25 diák a szükséges intellektuális képességek ... ... [+]

Master in International Bűnök és Kriminológiai (MSc)

Az egyedülálló Master program Nemzetközi Bűnök és Kriminológiai tanít egy kis csoportja mintegy 25 diák a szükséges szellemi képességek, hogy ezt a megközelítést, és megtanítja őket, hogyan kell alkalmazni a tudást és tapasztalatot a valós helyzetekben.

A program dióhéjban

Nemzetközi Bűnök és Kriminológiai egy egyéves, teljes munkaidőben programot. Azt tanítják teljes egészében angol nyelven. A program foglalkozik a nemzetközi bűncselekmények széles keretet. A hangsúly a szerepe az egyének, csoportok, államok és a nemzetközi közösség. Akkor kapnak betekintést a pszichológia elkövetők, ismerkedés a kriminológiai elméletek a szervezeti folyamatok és megvitassák a politikai kérdéseket a nemzetközi porondon. Témákat, mint a kínzás, nemi erőszak és a népirtás tárgyalja az órákon. Ez lehet érzelmileg megterhelő, de a végső cél az, hogy egy tudományos megközelítés a következő témákat érdekében intézkedések tervezetét, amely segít megelőzni az ilyen típusú bűncselekmények a jövőben. Megtanulod, hogy elemezze, ami az emberek kínzás (etiológia), képzett hogyan kell mérni, és vizsgálja ki ezeket a bűncselekményeket (prevalencia) és vitatta, hogy kritikusan mérlegelje módok átmeneti igazságszolgáltatás (reakció). Ehhez mindössze csak megbeszélése fontos fogalmat a nemzetközi büntetőjog és alkalmazása kriminológiai, szociológiai és pszichológiai elméletek a nemzetközi bűncselekmények. A program felkészíti a diákokat, hogy legyen mind a tudósok és szakemberek. Befejezése után a programma, akkor képes lesz arra, hogy objektíven értékelni empirikus adatok és kritikusan megjegyzést elméleti fogalmak egyrészt, és a tervezet politika, preventív stratégiákat, és nem terepmunka a másik.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Mester

Vrije Universiteit Amsterdam

A kétéves mesteri filozófia jogfilozófiája és kormányzásának pálya a diákokat arra tanítja, hogy filozófiai módon tükrözzék a kortárs nyugati jogrendszerek előfeltételeit ... [+]

Ról ről

A kétéves mesteri filozófia jogfilozófiája és kormányzásának pálya a diákokat arra tanítja, hogy filozófiai módon tükrözzék a kortárs nyugati jogrendszerek előfeltételeit és alapvető jellemzőit. A program interdiszciplináris. A filozófiai általános filozófiai kurzusokat és a jogi filozófiára vonatkozó konkrét kurzusokat a hallgató saját jogi kurzusainak kiválasztásával ötvözik. Ennek a pályanak a hallgatói általában egyszerre egy egyéves mesterképzést végeznek a törvényben.

Tanulmányi program

Mi a jogrendszer? Mely feltételek mellett van a törvény? A modern, liberális jóléti államok polgárai szabadok és egyenlőek? Vannak természetes jogok? A nemzetközi jog törvényes? A társadalmi igazságosság az államon túl is érvényesül? Melyik ember megértése a bioetikus törvénykezés alapja? A technológia és a kormányzás új formái aláássák-e az önálló jogalkalmazás normáit? Ezeket és sok más kérdést felvetették és foglalkoztak a kétéves mesterkurzus filozófiájával és irányításával.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Földtudományok általános mesterképzési program, amely eltér a kínált speciális Mesterektől. A program lehetőséget ad arra, hogy válasszon egy ... ... [+]

Földtudományi Mester

Vrije Universiteit Amsterdam híres az összes földtudományi specializáció ötvözésére más témákkal. A Földtudomány egyetemünk szorosan kapcsolódik a biológiához és a környezettudományhoz. Miért korlátozzod magad, hogy csak geológus vagy földrajzi szereplő vagy? Légy igazi földtudós, széles körű háttérismerettel, amely lehetővé teszi számodra, hogy valóban kihozza a jövődet. Milyen pontosan kapcsolódnak a jégkorszakok, az élet, a lemez tektonika és a CO2-ciklusok a Földön és az óceánokban? Mi a kapcsolata a táj és a hiba mozgása során a kőzetek, vagy olyan folyamatok, mint a felemelkedés és az erózió?

... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A piacok bővülése és a pénzügyi termékek növekvő összetettsége és sokfélesége egyre növekvő keresletet teremtett a képzett szakemberek számára a komplex származékok létre ... [+]

Áttekintés

A Financial Engineering az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja.

A piacok bővülése és a pénzügyi termékek növekvő összetettsége és sokfélesége egyre növekvő keresletet teremtett a képzett szakemberek számára a komplex származékok létrehozására, árára és fedezésére. A Pénzügyi Mérnöki szakterület specializációja a műveleti kutatás és pénzügyek fejlett szakképzettségét biztosítja, a pénzügyi portfóliók kezelésétől a pénzügyi piacok kockázatelemzéséig. A Pénzügyi Tervezés az a hely, ahol a pénzügyek megfelelnek a műveleti kutatásnak!

A pénzügyi mérnöki technikák az operatív kutatás technikáit használják, mint például a szimuláció és a szimuláció alapú optimalizálás az opciók vagy portfólió optimalizálás értékeléséhez. A pénzügyi elemzők a nagyobb bankokban, brókerekben és intézményi befektetőkben, például a biztosítótársaságokban találnak munkát.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Financial Econometrics az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Ez a gyakorlati tanulmány a pénzügyi ágazatban naponta alkalmazott ö ... [+]

Áttekintés

A Financial Econometrics az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Ez a gyakorlati tanulmány a pénzügyi ágazatban naponta alkalmazott ökonometriai módszerekről lehetővé teszi, hogy a mennyiségi pénzügyi szakértővé váljon, és a sikeres szakmai pályafutás élvonalába kerül.

A pénzügyi ökonometria egyesíti a különböző tudományterületeket, beleértve a matematikát, a statisztikát, a pénzügyi és az üzleti tanulmányokat, és elsősorban a pénzügyi gazdasági elmélet és a statisztikai technikák használatával foglalkozik a pénzügyi-gazdasági adatállományok elemzésében. Az ökonometriai módszerek felhasználhatók a pénzügyi kockázatok, a befektetési stratégiák, a pénzügyi gazdaságpolitika, a monetáris politika, a nagyfrekvenciás kereskedelem, a tőkepiacok, a pénzügyi stabilitás és sok más téma elemzésére.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester a közgazdaságtan fejlesztették ki a leendő professzionális közgazdász érdeklődését a társadalmi kérdésekben. Tanítja meg a modern gazdasági elmélet alapjait, és ... [+]

Közgazdaságtudományi Mester

A mester a közgazdaságtan fejlesztették ki a leendő professzionális közgazdász érdeklődését a társadalmi kérdésekben. Tanulmányozza a modern gazdasági elmélet alapjait, és hogyan alkalmazza őket a mindennapi problémákra számos alapvető politikai területen. Magatartáselméleti modellek és statisztikai módszerek alkalmazásával a közgazdászok makrogazdasági és mikroökonómiai kérdéseket próbálnak válaszolni. Fókuszterületek közé tartozik a szegénység és az egyenlőtlenség, a szociális biztonság, a növekedés és az infláció, valamint a környezetvédelmi politika. Megtanulják, hogyan kell strukturált megközelítést alkalmazni a gyakorlati problémákra, amikor a bachelor szintjén megtanult gazdasági technikákat alkalmazzák. Mint mester hallgatója, sokoldalú, mindentudó közgazdász lesz, képes önállóan kezelni a fontos gazdasági kérdéseket.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester specializáció a Human Resource Management foglalkozik a személyzet folyamat szervezetek, toborzás és kiválasztás a promóciós ... ... [+]

Emberi Erőforrás Menedzsment

A mester specializáció a humán erőforrás menedzsment foglalkozik a személyzet folyamat szervezetek, a munkaerő-felvételi és kiválasztási promóciós, transzferek és indulás. A program középpontjában az áll, fejlesztése és ellenőrzése az emberi tényező egy működő összefüggésben egyre változatosabb. Ha megteszi a mester specializáció HRM, akkor kapnak egy diplomát Business Administration, de akkor specializálódtak folyamatok személyi teljesítmény és az emberi fejlődés. Ez nem csak felkészülni a karrier az emberi erőforrások, hanem a menedzsment gyakornok vagy üzleti tanácsadó. A tudást szerezzenek lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki és alkalmazza elméleti elképzelések, míg a problémamegoldó készség fog neked hatásos mindenféle új vagy ismeretlen multidiszciplináris környezetben.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program ideális lehetőséget, hogy szakosodnak ezt a lenyűgöző kutatási terület, ahol a számos tudományág eleget ... ... [+]

Master in Management, politikai elemzés és Vállalkozói az egészség- és élettudományok (MPA)

Új orvosbiológiai innováció egy olyan világban, amely egyre összetettebb vezetnek számos etikai, jogi és társadalmi kérdések és dilemmák. Az új szamárköhögés vakcina jobb, mint a régi? Hogyan tudjuk irányítani Q-láz? Hogyan kellene végrehajtani fogalmát betegközpontú ellátást? Mi lesz a hatása a fejleményeket genomika alapvető egészségügyi biztosítás? Hogy a lehető legjobb választ ezekre a kérdésekre együttműködésre szólít között számos tudományág és társadalmi szereplőkkel, a kormányzati, az ipar és a szociális intézmények a fogyasztók és betegek. A Master program ideális lehetőséget, hogy szakosodnak a lenyűgöző kutatás területén, ahol számos tudományág találkozni.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A nagyon nagy szövegtárakból származó információ bányászatához tudnia kell, hogy mit keres és hogyan találja meg. A Mester program Szövegbányászat AI mindenkit, aki meste ... [+]

A nagyon nagy szövegtárakból származó információ bányászatához tudnia kell, hogy mit keres és hogyan találja meg. A Mester program Szövegbányászat AI mindenkit, aki mesterképzéssel és mesterképzéssel rendelkezik, a mesterséges intelligencia (AI) technikák alkalmazásával képes a szövegbányászat használatára. Meg fogod tanulni, hogy milyen lehetőségek és korlátok vannak, és hogyan gondolkodjunk az eredményekről és az interdiszciplináris szempontokról.

Mi az a szövegbányászat AI?

Vajon valaha is csodálkoztál, hogy miért van szükség ilyen információ megtalálására a szövegben a mesterséges intelligencia technikák használatával? A tudósoknak és a döntéshozóknak nagy szükségük van az információkra, amelyeknek valahol szöveges nagy adatokban kell lenniük. Néhány példa:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 félév
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester specializáció a filozófia, bioetika és Egészségügyi lesz az Ön számára az elméleti és gyakorlati eszközök kezelésére etikai kérdések az egészségügyben ... ... [+]

Filozófiai, Bioetikai és Egészségügyi Mester (Filozófia szakirány (2 év))

A mester specializáció a filozófia, bioetika és egészség az Ön számára az elméleti és a gyakorlati eszközöket kezelni etikai kérdések az egészségügyi ellátás és az egészségügyi policy.You megtanulják hogyan tükrözik a gyakorlati problémákra, egészségügyi, erkölcsi, jogi, politikai és gazdasági szempontból egyaránt. Annak szükségességét, interdiszciplináris gondolkodás növekszik a fejlődés a társadalom vezet új kihívások az egészségügyben. Vegyük az elmozdulások felelőssége például: a betegek várhatóan nagyobb felelősséget vállalnak saját egészségügyi és a "kezelni magukat", és a biztosítók egyre felelős mind a költségek és a minőségi egészségügyi rendelkezések. Ezen kívül sok gyors tudományos és technológiai fejlődés figyelembe venni: a tudással genetikai alapjainak betegségek, pre-implantációs diagnózis és IVF, hogy a használata plasztikai sebészet esztétikai javítása. Aztán ott vannak a problémák csak elosztása miatt egyre több a kezelési lehetőségek mindenféle betegségek és a növekvő számú ember él jól a régi kor. Ezek a fejlemények okoz változást az orvosi etikai napirenden.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez a program előkészíti Önt a filozófia kutatói pályára. Az emberi tudásra és erkölcsre vonatkozó központi kérdésekre összpontosít, és lehetővé teszi, hogy különböző irán ... [+]

Ról ről

Ez a program előkészíti Önt a filozófia kutatói pályára. Az emberi tudásra és erkölcsre vonatkozó központi kérdésekre összpontosít, és lehetővé teszi, hogy különböző irányokba specializálódjon. A történelmi és kortárs perspektívák kombinációja az egész program legfontosabb jellemzője. Programunk célja

Segítségével mélyreható ismeretséget szerezhet az episztemológiában, az erkölcsi és politikai filozófiában, valamint történelmi gyökereiben a legmodernebb vitákkal és kérdésekkel.A kutatási készségek felkészítése.Ahhoz, hogy felkészüljön a Ph.D. röppálya.Segítséget nyújt a tudás és erkölcs alapjainak történelmileg tájékozott elemzéséhez olyan aktuális témákhoz, mint a hamis hírek és összeesküvéselméletek, az éghajlati szkepticizmus, a szabadság és az egyenlőség, a kollektív eredmények egyéni felelőssége vagy a piacok erkölcse .... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mesterek "program a Kulturális Szervezete és Management hozza a szervezeti problémák szélesebb társadalmi és kulturális szempontból. Te ... ... [+]

Mester Kulturális Szervezete és Menedzsment

A mesterek "program Kulturális Szervezet és menedzsment hozza szervezési problémák szélesebb társadalmi és kulturális szempontból. Szívesen szervezetek és témák a szervezeti kultúra, a változás menedzsment és kulturális változások? Ön célja, hogy végzős egy egyetemi mesterképzési? Aztán a mesterek "program Kulturális Szervezet és menedzsment lehet csak, amit keres.

tanulmányi program

A program középpontjában a kvalitatív kutatási módszereket, amelyek jellemzik a néprajzi megközelítés. A diákok is végezzen kutatást a dolgozat Hollandiában vagy külföldön, elsősorban Délkelet-Ázsiában, Dél-Afrika, vagy A Karib-térségben. Mire lehet számítani a program:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester specializáció "Munka és szervezeti pszichológia" összpontosít emberi viselkedés a szervezetek és munkahelyi helyzetekben. Néhány a feltett kérdések: Hogyan szerv ... [+]

A mester specializáció "Munka és szervezeti pszichológia" összpontosít emberi viselkedés a szervezetek és munkahelyi helyzetekben. Néhány a feltett kérdések: Hogyan szervezetek vonzzák hozzáértő és megbízható alkalmazottak? Milyen szerepet játszanak a szervezeti vezetők? De hogyan befolyásolja csoportos és szervezeti folyamatok? A program tanfolyamok, amelyek alapját az elmélet és gyakorlat, mely betekintést a szerepe a személyiség, a társadalmi folyamatok, a vezetés és a döntéshozatal szervezetek, és tanítják a nemzetközileg elismert szakértők.

A PROGRAM SZERKEZETE

Az első félévben, a diákok választhatnak közül öt a következő hét tanfolyamok:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez a Master program nyújt fogalmi keretek és gyakorlati betekintést, mindkettő létfontosságú megérteni, hogyan menedzsment és a piacok működését ... ... [+]

Pénzügy Programok

Ha érdekli a jobb megértése, hogyan pénzügyi irányítás és a pénzügyi piacok működésének, a Mester a Pénzügyminisztérium VU University Amsterdam kiváló kiindulópont. Ez a mester program biztosítja a fogalmi keretek és gyakorlati betekintést, mindkettő létfontosságú megérteni, hogyan menedzsment és a piacok működését a pénzügyi szektorban.

tanulmányi program

A program célja a Master program pénzügyminiszter ad egy alapos alapja egy jó kezdet, mint a pénzügyi szakember. Az első csapás fél siker. Ez a program megemeli a tudásszintet Befektetések és Vállalati Pénzügy, oktatja, hogy hová kell alkalmazni ezt a tudást a gyakorlatban (eset) és a vonatok szerepét olyan új ismeretek élvonalában a jelenlegi egyetemi gondolkodás. Az első két tanulási célokat integrálni négy kötelező tanfolyamok (Corporate Finance, empirikus pénzügyek, Asset Pricing & Investments és a pénzügyi piacok és intézmények), valamint két vagy több választható kurzusok, amely lehetővé teszi, hogy szakosodnak tovább. Mind egyénileg és csapatban, akkor fog működni a tudományos kutatások megválaszolása valós felvetett kérdésekre a világ pénzügyi. Pénzügy csak akkor válhat a második természet, ha meg tudja-e szerezni, alkalmazni, és hozzon létre a tudás egyszerre.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester a számviteli és ellenőrzési egy egyéves program, amely legalább hét tanfolyamok és a dolgozat. A program egy ... ... [+]

Mester Számviteli és Ellenőrzési A mester a számviteli és ellenőrzési egy egyéves program, amely legalább hét tanfolyamok és a dolgozat. A program gyors ütemben, rövid, koncentrált tanítási alkalommal hat héten keresztül, majd a vizsgák. A lényege a program áll a kötelező kurzusok a pénzügyi jelentések, vezetői számvitel, a társasági jog, a vállalatirányítás és az empirikus kutatások a számviteli. Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy egy sor választani olyan témákban, mint a számviteli információs rendszerek, vezetői ellenőrzés, vállalati pénzügy és számvitel elmélet. Tanfolyamok tipikusan egy keveréke előadások és aktív tanítási módszerek bevonásával, egyéni és csoportos munka. Végül, ha levelet Diplomamunka érdemes 18 kredit. A dolgozat bizonyítani fogja, hogy Ön rendelkezik mind a tudás a fegyelem várható egy törekvő szakmai, valamint a kutatási, elemzési és jelentéskészítési képességek szükségesek az illetékes kutatója.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az egyéves mesterképzés program teológia és a vallási tanulmányok összpontosít konkrét szakmai területeken. Ebben a mester akkor kész a szakmai karrier belül vagy kívül e ... [+]

Mester Teológia és Vallási Tanulmányok

Az egyéves mesterképzés program teológia és a vallási tanulmányok összpontosít konkrét szakmai területeken. Ebben a mester akkor kész a szakmai karrier belül vagy kívül egyházi intézmények. Lehet választani a különböző szakterületek, hogy minden összpontosítanak a saját területén. Ön nem csak kurzuson, ahol tükrözik egy adott területen, vagy szakmai kontextusban; A szakmai gyakorlat kötelező része ennek a mester is. Persze, akkor írjon egy értekezés befejezni a mester program. A program során lesz aktívan edzősködött a tanulmányi előrehaladást és a személyes fejlődés. Az öt szakirányok közül lehet választani a következők:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A teológia és a vallási tanulmányok kutatási mester program a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a teológia, mind kontextuális és a klasszikus, egy ... ... [+]

Mester Teológia és Vallási Tanulmányok (kutatás)

A teológia és vallási tanulmányok kutatási mester program a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza a teológia, a kontextus és a klasszikus, haladó szinten. Elkötelezett tantestület áll, ami a tudósok belül VU University Amsterdam. Részt vesznek a nemzeti és nemzetközi hálózatok a saját területén, és a korszerű szaktudás, hogy biztosan készen áll, hogy megfeleljen a tudományos kihívásokat. A VU University Amsterdam megadhatja, hogy nem teológiai kutatás a következő szakterületek: bibliai tanulmányok, egyháztörténeti, dogmatika, Ecumenics, világvallások, Philosophy of Religion, gyakorlati teológia, valamint a Szociáldemokrata a vallás tudományos vizsgálatát. A specializáció választott tartalmának meghatározása a személyes teológia és vallási tanulmányok (kutatás) program.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Tudományos-üzleti szakemberként képesek áthidalni a (egyetemi) laboratóriumok és a nagyvállalatok, valamint a (kis) vállalkozói vállalkozások kutatása közötti szakadékot. ... [+]

Tudományos-üzleti szakemberként képesek áthidalni a (egyetemi) laboratóriumok és a nagyvállalatok, valamint a (kis) vállalkozói vállalkozások kutatása közötti szakadékot. Képzett, hogy figyelembe vegye a tudomány szempontjait egy üzleti és innovációs kontextusban figyelembe véve a szervezeti, társadalmi és kulturális változókat. A gyakorlat és az elmélet kéz a kézben járnak a Master SBI-ben és az SBI tanfolyamok valós üzleti és technológiai eseteket tartalmaznak, amelyek közvetlenül alkalmazandók a jövőbeli karrieredben.

A PROGRAM SZERKEZETE A program kezdetekor a diákok szakirányokat választanak: Energia és fenntarthatóság, élet és egészség. A tananyag a következőket foglalja magában: • Kötelező üzleti és innovációs kurzusok (18 EC) • Szakirányú tudományos választható kurzusok (12 EC) • Egy szakirányú kötelező beilleszkedési tanfolyam (6 EC) • A tudományos projekt két változata 24 EK) • Kutatási projekt (36 EC) • Kötelező kutatási módszertan (6 EC) • Választani (18 EC) ... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Hogyan társult társadalommal olyan összetett, kollektív problémákkal, mint az éghajlatváltozás, a terrorizmus és az emelkedő egészségügyi költségek? A társadalombiztosítá ... [+]

MIÉRT TUDOMÁNYOS TÁRSADALOMSZOLGÁLAT?

Hogyan társult társadalommal olyan összetett, kollektív problémákkal, mint az éghajlatváltozás, a terrorizmus és az emelkedő egészségügyi költségek? A társadalombiztosítás az a képesség, hogy túlélje, alkalmazkodjon és növekedjen ezeken a feszültségeken és sokkokon. Ebben a multidiszciplináris kutatási mesterképzésben megismerkedhet bonyolult társadalmi problémákkal, valamint a nagy adatok összegyűjtésével, elemzésével és értelmezésével, és lehetővé teszi számodra, hogy együttműködj a társadalmi érdekeltekkel a társadalmi kérdések fenntartható megoldásainak elérése érdekében.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
2 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Mester SCA lehetővé teszi a hallgatók, hogy fejlesszék és erősítsék a kutatási képességek, míg lehorgonyzása az elméleti paradigma az emberi biztonság. A ... ... [+]

Mester szociális és kulturális antropológia

Szívesen antropológia és témák, mint a fejlesztési támogatások, a kultúra, az identitás, a vallás és a fenntartható fejlődés? Ön célja, hogy végzős egyetemi mesterképzési? Aztán a mesterek program társadalmi és kulturális antropológia lehet csak, amit keres. Világszerte emberek milliói élnek szegénységben és a háború. Hogyan adnak értelmet a létezésüket, és milyen stratégiák nem használnak, hogy elérje a jobb életszínvonal és egyfajta szabadságot? A migráció úgy tűnik, hogy a legvégső kétségbeesett emberek. Mit menekültek és menedékjogot kérők lelet új hazájukba, és milyen módon kerülnek üdvözölték a helyi népek?... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Történelem ügyekben. A mester szak a történelem, a JE vonatok, hogy legyen egy profi történész. A tanfolyam széles körű és azt is lehetővé teszi, hogy szakosodnak egy ado ... [+]

Történelem ügyekben. A mester szak a történelem, a JE vonatok, hogy legyen egy profi történész. A tanfolyam széles körű és azt is lehetővé teszi, hogy szakosodnak egy adott területen a történelem. Minden specializáció alapul egyik szék a Történelem Tanszék. A fejlődés a tanulmányi személyesen mentora egy tanár. Szerint egy diák, "A történelem a JE különbözteti meg magát a kis közösség a diákok, valamint a támogatás a személyzet."

A PROGRAM SZERKEZETE

Minden diák követi egy sor alapvető tanfolyamok. Ezen kívül választhat széles mester tantervet, vagy az egyik az öt szakirányok. Ha úgy dönt, hogy kövesse a széles mester tanterv akkor ízlésünknek a más tantárgyak kínált. Minden specializáció van kötve egy vagy több, a székek, a Történelem Tanszék. A fejlődés a tanulmányi személyesen mentora tagja az oktatók. Néhány szakirányok angol nyelvű; mások holland, de néhány tanfolyamok angol.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A vállalkozási specializáció egy közös szak a University of Amsterdam és Vrije Universiteit Amsterdam. A program ... ... [+]

vállalkozói tevékenység

Egyre inkább elismert az a tény, hogy a kis és fiatal vállalkozások teszik ki a gazdasági növekedés, és amelyek alapján a vállalkozás egyik fontos forrása az innováció. A vállalkozási specializáció, mi a vállalkozást a folyamatok létrehozásának és lehetőségek kihasználásával révén új kombinációit erőforrások vezető új (szociális, társadalmi és gazdasági) értéke. Kreativitás kulcsszerepet játszik ezekben a folyamatokban. Tanulmányozzuk vállalkozói folyamatok minden környezetben, ahol előfordulnak: új cégek, valamint a meglévők (kis és nagy) és intézményi körülmények. Most megtudhatod, hogy felmérje a komplexitás és a kihívásokkal kapcsolatos rendkívül kifizetődő vállalkozói tevékenység mindenféle cégek és intézmények, sőt azon túl: a vállalkozókat, mint életmód.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mesterképzések változhat évről évre, hogy tükrözze a folyamatban lévő fejlesztéseket és a nemzetközi informatikai tudományok kutatás. Ezek közé tartozik ... ... [+]

Mester Informatikai Tudományok

Informatikai Tudományok a multidiszciplináris területen átívelő információs és kommunikációs technológiai (IKT) és annak gyakorlati alkalmazása a társadalomban. Szívesen milyen információt hoz létre és feldolgozott vállalatok és szervezetek? Ön jobban érdekli a technológia alkalmazásával, mint a technológia önmagáért? Hiszel fontos, hogy fontolja meg a szerepe az emberek, szervezetek és kultúrák a tervezés, modellezés, a kommunikáció és az információk megosztását? Ha igen, akkor a Master program Information Sciences Vrije Universiteit Amsterdam kitűnő választás. Informatikai Tudományok egyesíti a technológia és a szervezeti tanulmányok egyrészt, a technológia és a kultúra a másik. Jellemzője a tanfolyamok, hogy tartsa meg, megelőzve a gyors ütemű fejlődés ebben a szektorban. A program középpontjában a webes alkalmazások és internetes kutatás az e-társadalom a jövőben, beleértve azokat a területeket, például az e-business és e-szórakoztató. A Master program célja, hogy elősegítse a tudományos betekintést és a társadalmi felelősségérzetet. Meg kell majd válasszon tanfolyamokat, amelyek összértéke 15 kredit egy listát a jóváhagyott képzések, amelyek hátterében a nemzetközi kutatás. A mesterképzések változhat évről évre, hogy az tükrözze a folyamatos fejlődést és a nemzetközi informatikai tudományok kutatás. Ezek közé tartoznak a vendég tanfolyamok, SIKS Nemzeti Graduate Research School kurzusai és a többi új témák által tanított egyetemi alkalmazottak. A jelenlegi kurzusok közé információszerzés, E-Business Innovation, Software Architecture, Ontológia Mérnöki és Multimédia Design Ház.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ha érdeklődik az ipar és a termelési gyakorlat játékszabályait meghatározó karrier-meghatározási szabályokkal, ha mélyrehatóan megérti a legmodernebb technikák lehetősége ... [+]

Áttekintés

A Műveleti Kutatáselmélet az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja.

Ha érdeklődik az ipar és a termelési gyakorlat játékszabályait meghatározó karrier-meghatározási szabályokkal, ha mélyrehatóan megérti a legmodernebb technikák lehetőségeit, ha akadémiai karriert szeretne folytatni, vagy ha szereted a matematikát műveletkutatás, majd az Operations Research Theory specializáció az Ön számára. Ez mélyebb ismereteket és megértést kínál Önnek a kutatási területről, és végül az értekezésen keresztül részt vesz az operatív kutatások előzetes kutatásában.

Ezután a program alapvető tanfolyamaira előadásokat tartanak a holland Hálózat a Műveleti Kutatás matematikájáról, amely a legjobb kutatók együttműködése Hollandiából. Ily módon a specializáció lehetőséget nyújt arra, hogy a vezető kutatók széles köréből tanulhasson.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az ökonometriai elmélet az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Az ökonometriai módszerek alapjainak alapos tanulmányozása kihívást j ... [+]

Áttekintés

Az ökonometriai elmélet az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Az ökonometriai módszerek alapjainak alapos tanulmányozása kihívást jelent az aktív kutatási terület felfedezésére és elsajátítására, amely először minden akadémiai vagy szakmai pályára kerül.

Az ökonometria számos tudományos tudományághoz kapcsolódik, beleértve a matematikát, a statisztikát, a közgazdaságtant, a pénzügyeket és az üzleti tanulmányokat, és elsősorban a gazdasági elmélet és a statisztikai technikák használatának tudományával és művészetével foglalkozik a gazdasági / pénzügyi / marketing adatok elemzéséhez. Ezt az elvet oly sok irányban lehet használni, hogy az ökonometria nagyon általános tanulmánynak tekinthető.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez a program egyesíti a molekuláris és sejtbiológia, számítástechnika és matematikai modellezés, hogy integrálja a hatalmas mennyiségű biológiai adatot alapvető ... ... [+]

Mester a Bioinformatika és a Systems Biology

A nagy mennyiségű adat gyűlt össze a genomika kezdeményezéseket. Ők biztosítják a remek alkalom, hogy találjon az élet titkait, hogy jobban megértsék a bonyolult, hogy javítsa az életminőséget és meghódítani súlyos betegségek. Konvertálása ezt a hatalmas adatmennyiség valódi megértés alapvető kihívás bioinformatikai kutatások. Nagy áteresztőképességű módszerek, mint a masszívan párhuzamos szekvenálás és tömegspektrometria többet termelnek a nyers adatokat, mint a hagyományos számítógépes modellek hatékonyan kezelni. Feldolgozni és elemezni az adatokat, számítási technikákat Bioinformatikai - mint például a szekvencia illesztés, szekvencia összeszerelés, biostatisztika és a gépi tanulás - van szükség ahhoz, hogy előrejelzéseket egészségi állapot és döntenie kell egy személyre szabott kezelés a beteg számára. Mindkét Bioinformatikai és Systems Biology erősen interdiszciplináris területeken. Ez a program egyesíti a molekuláris és sejtbiológia, számítástechnika és matematikai modellezés, hogy integrálja a hatalmas mennyiségű biológiai adatot az alapvető ismereteket. Lesz egy erős érzést a tudományos kutatás és a magas absztrakciós szintet, és megtanulják, hogy összekapcsolják a gyors fejlődés ezen a területen.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Ókortudományi nem tapad a diszciplináris határokat. Szinte nincs egyetlen kérdés, amelyet meg lehet válaszolni kizárólag ... ... [+]

Mester ókori tanulmányok

A Master program Ókortudományi nem tapad a diszciplináris határokat. Szinte nincs egyetlen kérdés, amelyet meg lehet válaszolni kizárólag régészeti és irodalmi pontról. A régi Tanulmányok megtanulod használni, ami szükséges, legyen az ókori történelem, régészet, ókori nyelvek és filozófia. Az ideális helyzet, ha úgy magadnak is egy történész és régész, és szeretné megtekinteni irodalom társadalom terméke. Kérdések ráakad lehetnek például: Rómában volt egy etnikai olvasztótégely során császári időkben. Hogyan klasszikus költők reagálnak erre, és nyomai ennek az etnikai keveredést található tanulmányok az életkörülmények és a művészi kifejezés? Van egy csomó szövegek álmokról származó klasszikus világ (Mezopotámiából Róma és Bizánc). Tanulhatunk többet az emberek az ókor tanulmányozása révén ezek az álmok? És mi a hatása a latin irodalmat holland irodalom? Vagy: az egyszer ne hasonlítson Homer Virgil, de a Gilgames eposz. Core modul A központi modul a szak a "nagy viták az ókori történeti tanulmányok". Ebben a modulban előadók Vrije Universiteit Amsterdam, valamint a University of Amsterdam foglalkozik számos kulcsfontosságú témák terén ókori tanulmányok tárgyát képezték viták kereszttüzében áll. Lesz írni egy papírt az egyik ilyen viták. Attól függően, hogy a háttér, akkor szakosodni tovább Ókortörténeti és Régészeti, latin nyelv és a kultúra, a görög nyelv és kultúra vagy mezopotámiai nyelv és kultúra az ie első évezred... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program két fő irányt: "Sport" és "Egészség". A pályák nem feltétlenül osztva, de van némi átfedés. Ez lehetővé teszi, hogy ... ... [+]

Mester az emberi mozgás Sciences: Sport, testmozgás és az egészség

A legújabb fejlemények sport képzés új megközelítések rehabilitáció, a Mester Az Emberi Movement Sciences biztosítja a korszerű betekintést a módszereket, amelyek a motor teljesítménye fokozható. Honnan biomechanika a pszichológia. Honnan élettan gyakorlat, hogy neurorehabilitációban. És az izmok működését a motor fejlesztését. Azáltal, amelynek középpontjában a sport sem, vagy egészségügyi, akkor finomíthatja a saját profilját. Ezzel a mély háttérben az emberi mozgás tudományok, akkor jól felszerelt, hogy járuljanak hozzá ehhez a lenyűgöző szakon. Szívesen optimalizálása sportteljesítmény, segítve emberek beszűkült motor működését, illetve egyre alapvető megértését, hogyan haladunk? Akkor a Mester a Human Movement Sciences az ideális program az Ön számára!... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience tartozik a tudományok, amelyek a jövőben nagy hatást gyakorlatilag minden szempontból úgy működik, ahogy az emberek .. ... [+]

Neuroscience tartozik a tudományok, amelyek a jövőben nagy hatást gyakorlatilag minden szempontból úgy működik, ahogy az emberek. Neuroscience már megváltoztatta a néző már magunkat. Ez a program egy választ, hogy szükség van a felelősségteljes tudósok, kutatók, akik érzékenyek a koncepcionális kérdések a saját egyedi aldomain, és akik, másrészt, képes kifejezni, és közli a tágabb következményeit maguk területén, a klinikai és mint a társadalmi. Célunk filozófia neurológia helyett filozófia mintegy idegtudomány.

FELÉPÍTÉSE A PROGRAM

A tanterv a PNS tartalmaz 30 ec filozófia, 36 ec in Neuroscience, 42 ec Filozófia of Neuroscience, és az EK 12. az egyes Diplomamunka, a teljes 120 ec. A részleteket a tananyag, forduljon a honlapján www.vu.nl/philosophy... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Fizikai és Csillagászati ​​nyújt Önnek rengeteg lehetőséget, hogy tanulmányozza, és vegyen részt úttörő alapkutatás és annak ... ... [+]

Fizika Mester

Fizika és csillagászat elengedhetetlen része a modern társadalomban. Modern lenne az élet teljesen más, anélkül számítógépes chipek, lézerek, MRI szűrés és az összes egyéb juttatások a fizikai kutatások. A Master program Fizikai nyújt Önnek rengeteg lehetőséget, hogy tanulmányozza, és vegyen részt úttörő alapkutatás és alkalmazásai. Akár érdekel a fizikai folyamatokban a sejteken belül, a mesterséges fotoszintézis, astroparticle fizika vagy tesztelés alapvető szimmetriát az atomi szinten, a Master program Fizikai megadja a lehetőséget, hogy elmélyítse tudását és vegyen részt úttörő alapkutatás.

Fizika és csillagászat egy közös szak, a University of Amsterdam és VU Amsterdam. Az előadásokat a két karon of Science. Pályakezdő kap egy oklevelet akkreditált két egyetem.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Nemzetközi Hidrológiai Mester Program az angol és szükséges két éves képzést szerezni a 120 ECTS (European Credit Transfer System), amit ... ... [+]

Mester Hidrológiai

Annak biztosítása, hogy elég jó minőségű vízben igényeit kielégíteni a világ növekvő népességének egy ijesztő feladat. Társadalomnak szüksége hidrológusok kezelni a világ vízkészlet. A Master program hidrológia, akkor tanulmányozza a folyamatokat, amelyek szabályozzák a mennyiségi és minőségi víz ahogy áthalad az ökoszisztémák, a talaj és a folyók. Mi lesz az Ön számára szilárd elméleti alapot, kombinálva a hidrológiai kutatási területétől kezdve trópusi Amazónia a permafrost régiók Szibéria. A Master of Science in Hidrológiai lehetővé teszi, hogy folytassa a szakmai vagy tudományos karrier hidrológiai.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez a kétéves program Vrije Universiteit Amsterdam felkészíti a tehetséges hallgatók számára a kutatói pályát a történelemben. Akkor szakosodott ... ... [+]

Mester History (kutatás)

Ez a két éves program felkészíti a tehetséges hallgatók számára a kutatói pályát a történelemben. Akkor szakosodott politikai, (poszt) koloniális történelem, a globális szociális történet vagy művelődéstörténet. A History csoport elismert egyedülálló szakértelem területén a történelem a tudás és a vallás, örökség tanulmányok, érzelmek tanulmányok, anyagi kultúra, és a környezetvédelmi humán. Lesz kutatás a komplex csillagképek, ahol az emberek, tárgyak, terek és ötletek metszik, amelynek középpontjában a szerepe a teljesítmény, a társadalmi kapcsolatok, a vallás és az érzelmek. A programot is kínál a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg, és a vonat készségek digitális analízis, és tükrözik a lehetőségeket a feltörekvő digitális humán technikákat.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A kapcsolattartási pont ez a program Vrije Universiteit Amsterdam közötti összefüggést az irodalom és a társadalmi változások. Fi azért fontos, mert ez formálja ahogy lát ... [+]

Mester Irodalomtudományi (kutatás)

A kapcsolattartási pont ez a program közötti összefüggést az irodalom és a társadalmi változások. Fi azért fontos, mert ez formálja ahogy mi látjuk a világot, más emberek, és magunkat. Ez a fantázia, hogy el tudjuk kezdeni megváltoztatni a valóságot. Ebben a programban, akkor megtanulják, hogy elemezzék a forma, a nyelv és anyagi szempontból az szövegeket hordozói kulturális, etikai, vallási, tudományos és politikai rendszer értelmét. Most megtudhatod, hogy tervezzen kutatás, amely egyesíti a perspektívák irodalomtudomány és irodalomtörténet más tudományágak, mint például a kulturális és (poszt) koloniális történelem, környezeti és digitális bölcsészet, a globális történelem és vizuális kultúra.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Kutatási Master in Critical Studies in Art & Culture egy két éves program, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy szakmai kutató. A program foglalkozik ... ... [+]

Mester Critical Studies in Art & Culture (kutatás)

Ez a kétéves program egyedülálló Hollandiában. Különösen nagy hangsúlyt módszertani és elméleti kérdések, úgy köti össze perspektívák a művészettörténet, média tanulmányok, tervezési tanulmányok, építészeti, történelmi. Elősegíti az ismeretszerzést, elemző készség és képesség, hogy kritikusan mérlegelje történeti és kortárs fejlemények a kulturális iparágak. Középpontjában az elemzés "vizuális tárgyak" (a tájak, városok és épületek műalkotások a különböző médiumok, a film, a televízió, a tervezés és játékok), hogy társadalmi, intézményi, gazdasági és ideológiai környezetben. A program tanítani angol nyelven.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A kutatás mester a nyelvészet egy kétéves program, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy szakmai kutató. A program foglalkozik a nyelvészet ... ... [+]

Mester Nyelvészet (kutatás)

A kutatási Mester Nyelvtudományi egy két éves program, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki egy szakmai kutató. A program foglalkozik a nyelvészet, a legtágabb értelemben. Minden diák részt vesz egy általános tanfolyam terén nyelvészeti kutatások az első évben. A kurzus, megfelelően nevezik nyelvészeti kutatások, tanítják három vagy négy előadók, akik mindegyike előadások a történelem kutatás területén a nyelvészet szemszögéből saját specializáció és a módszerek és technikák a saját egyéni mezőket. Ezen felül, akkor válasszon olyan terület, ahol szeretne szakosodni. A program során, akkor válassza négyfogásos egy listát az elérhető mesterképzések. Meg fogja alapozni az önnek a saját érdekeit, és a specializáció, hogy szeretné folytatni. A szakterületek közé tartozik nemcsak a fonológia és a szintaxis, hanem témákat, mint a szöveges és / vagy műfajelemzés, antropológiai nyelvészet, alkalmazott nyelvészet, és a szociolingvisztika. A program tanítani angol nyelven.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester a Irodalomtudományi programozza irodalmak angol Vrije Universiteit Amsterdam összpontosít kapcsolatos irodalom és a vizuális ... ... [+]

Mester Literatures angol

A mester a Irodalomtudományi programozza irodalmak angol Vrije Universiteit Amsterdam összpontosít kapcsolatos irodalom és a vizuális kultúra. Gyökerezik VU Amsterdam hagyomány tanulmányozása közötti kapcsolatok szó és kép, ez a speciális interdiszciplináris program megtanít, hogy elemezze a különböző módszereket, amelyek szöveges és vizuális kultúra egymásra. A témák tanult ebből a szempontból választékát kínálja a reneszánsz színpadon forgatókönyvírás, a viszonyát a költészet és a fotózás, a film adaptációja gótikus regényt. A tanfolyamok ebben a programban szorosan kapcsolódik a jelenlegi kutatási munkatársak, hogy a diákok részt vesznek élvonalbeli fejlesztéseket. Ön arra ösztönzik, hogy vizsgálja meg a saját érdekeit mélyreható segítségével az eszközök és elméletek mi az Ön számára, amelynek végén a saját kutatási projekt, ha írsz a MA-dolgozat a második félévben.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez az egyéves mesterképzés program arra irányul, hogy a hallgatók a tudás, készségek és betekintést működtetéséhez szükséges szakmai vagy tudományos ... ... [+]

Mester Jog és politika a Nemzetközi Biztonsági

Ez az egyéves mesterképzés program arra irányul, hogy a hallgatók a tudás, készségek és betekintést működtetéséhez szükséges szakmai vagy tudományos kutató területén a nemzetközi béke a biztonság. Kérdések a nemzetközi béke és biztonság egyre fontosabbá válik a jogi, politikai és közigazgatási gyakorlat. A "nemzetközi biztonság" már nem korlátozódik a hagyományos kérdéseket a háború és béke, de most is olyan témákat, mint a terrorizmus, a büntetőjog, az emberi jogok és az emberi biztonság ".

Program

A Master program a törvény és a politika a Nemzetközi Biztonsági kínál tanterv arra összpontosít, hogy a nemzetközi biztonság szemszögéből a nemzetközi jog és a nemzetközi kapcsolatok. Sőt, betekintést nyújt a közös alapjait a két tudományág, a különböző módszerek és elméletek, valamint a kölcsönhatás a két területen a nemzetközi biztonságot. Az alábbiakban találsz néhány példát témák, amelyek benne vannak a programban.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A kutatási Master program célja, hogy a jól felszerelt kutatók területén Ókortudományi. Arra összpontosít, hogy a kultúrák és társadalmak a ... ... [+]

Mester a klasszikusok és az ősi civilizációk (kutatás)

A kutatási Master program célja, hogy a jól felszerelt kutatók területén Ókortudományi. Arra összpontosít, hogy a kultúrák és társadalmak a Földközi-tenger térségében, Nyugat-Európa és Nyugat-Ázsia közötti időszakban c. 1000-ben 500 AD. A program egy jó mix fegyelmi és interdiszciplináris oktatás és a kutatás. Fegyelmi mert a program épít a szakirányok ajánlott a alapképzésben; interdiszciplináris mert kihasználni az eredmények a kapcsolódó tudományágak során az úgynevezett "modulok". Ezek két interdiszciplináris útmutatók, melynek tagjai a nevelőtestület a különböző tudományágak, a Department of Ancient Tanulmányok és régészet megtanulhatják, hogyan kell megközelíteni a közös kutatási téma különböző nézőpontokból, és hogy elméleti alapot ehhez a témához. Választó a kutatási mester program viszi inspiráló kutatási környezetben. Az osztály Ókortudományi és Régészeti rendkívül sikeres volt az elmúlt években megteremtésében kutatási lehetőségek a doktori és posztdoktori hallgatók, beleértve a nagy tematikus projektekre, amelyek teret a doktoranduszok száma és posztdoktori hallgatók.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Ókortörténeti biztosít két szakirányok. Minden specializáció tartalmaz két modulok, amelyek bemutatni, hogy számos ... ... [+]

Mester Ókortörténeti

A Master program Ókortörténeti biztosít két szakirányok. Minden szakirány két fő modulból áll, amelyek bemutatják a kérdéses terület számos fontos vitáját ("Nagy viták az ókori történeti tanulmányokban"). Emellett jelentős hangsúlyt fektet az interdiszciplináris kutatások.

Kelet-nyugati konfrontációja: Mindig is volt egy kisebb vagy nagyobb mértékben a kölcsönös kulturális kölcsönhatás a Közel-Kelet és a görög világ. Ez vonatkozik a vallási és művészeti motívumok, a tudomány, az írás rendszerek és a közigazgatás. A szakértelem a tantestület koncentrálódik főként a hellenisztikus korban (Nagy Sándor Mezopotámiában), bár korábbi és a későbbi időszakokban is kiterjed. Vallás és kultúra: az egyik legfontosabb témákat ebben a specializáció a kultúra a görög elit keleti felében a Római Birodalom. ... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A tanulmány a szövegek, irodalmak, és az anyagi kultúra az ókori Görögország és Róma kínál kincslelet információ. Ez az információ a legnagyobb ... ... [+]

Master Classics

Classics mint tudományág él és virul. A tanulmány a szövegek, irodalmak, és az anyagi kultúra az ókori Görögország és Róma kínál kincslelet információ. Ez az információ a legnagyobb érdeklődés a maga, hanem az is nagyon fontos, hogy a mai kultúrában. Ön szerint ez egy kihívás, árnyalni a képet a görög-római antikvitás, valamint, hogy új kapcsolatokat a jelen és a múlt? Ebben az esetben a Mester a Classics a program az Ön számára. Ez a Master program egyesíti a nyelvészet, irodalom és művelődéstörténet. A speciális profilok narratológia és a diskurzus nyelvészet, intertextualitás és a recepció, és az ősi gondolat. A világ a görög-római antikvitás sokszínű és így Classics ölel számos tudományág. Lesz elemzése reprezentatív elsődleges forrásokat sokkal mélyebb, mint volt a helyzet során az alapképzés szakaszában. Választás a saját érdeklődési területet akkor be tudományos viták és megtanulják kezelni a tudományos műszerek hozzájárulni magát ezekben a vitákban. Ezen felül, akkor lesz látható, hogyan kapcsolódnak a szakember, kritikus ismeretek az antikvitás szövegek és egyéb kulturális jelenségek a későbbi korokból.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Egy kis léptékű oktatási környezetben, a diákok, a Research Mester a klinikai és Fejlődésbiológiai pszichopatológia megismerkedhetnek a etiológia, a ... ... [+]

Klinikai és Fejlődési Pszichopatológiai Mester (Kutatás)

Egy kis léptékű oktatási környezetben, a hallgatók a kutatási mester a klinikai és fejlődési pszichopatológia megismerkedhetnek a etiológia, a fejlődés és persze a pszichopatológia és élvonalbeli pszichológiailag tájékoztatta módszerei megelőzésére és kezelésére. A legjobb kutatók ezen a területen mutatja be magas színvonalú oktatás a legújabb felismerések közötti összefüggésről szóló mentális egészség, biológiai adottságok és a környezeti erőforrások, a neuropszichológiai aljzat és az emberi kapcsolatok, valamint az adaptív és maladaptív fejlődési utakat.

A program dióhéjban... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master in Cognitive Neuropsychology egy kétéves kutatási mester program, hogy működik az éleken a kognitív pszichológia ... ... [+]

Kognitív Neuropszichológia Mester (Kutatás)

A mester a kognitív neuropszichológia egy kétéves kutatási mester program, amely működik az éleken a kognitív pszichológia és klinikai neuropszichológia. Míg kognitív pszichológia irányul általános elméletek az agyműködés, neuropszichológia összpontosít egyéni betegek agyi károsodás, akiknek az állapota gyakran adjon nekünk új betekintést az emberi agy működését. Ötvözi a két megközelítés egyetlen mester program egyedülálló Hollandiában.

A program dióhéjban

A mester a kognitív neuropszichológia egy két éves kutatási mester program, amely egyesíti mélyreható tanfolyamokat a kognitív funkció az általános és klinikai populációk széles körű általános és idegtudományi kutatási szakértelmét. Jellemzői a tananyag tartalmazza:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A program összehasonlító Arts and Media Studies összpontosít intermedialities kapcsolatban mozi, televízió, digitális média, az irodalom és a képzőművészet. Intermedialit ... [+]

Mester összehasonlító Arts and Media Studies

A program összehasonlító Arts and Media Studies összpontosít intermedialities kapcsolatban mozi, televízió, digitális média, az irodalom és a képzőművészet. Intermedialities a crossover és összefüggései a művészetek és a média, hanem belül és azok között a különböző médiumok. Ezek fokozták az érkezése a digitális média és a "hypermedium" merül fel, hogy a képernyőn megjelenő összjátéka szavak, képek és hangok és konvergenciája révén mozi, televízió, rádió, újságírás, e-könyvek, és fényképek a háló.

Core tanfolyamok A program négy fő tanfolyamra épül: az Intermediality, Cross-Media Storytelling, keresztmetszeti kiállítások és az összehasonlítás művészete: A mozi városa. Az első félévben két bevezető kurzus áll a középfokú tanulmányok alapvető elméleti keretrendszeréről:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program kémia egy kihívást jelentő szak a diákok, akik már rendelkeznek egy szilárd háttér kémia és akik alig várják, hogy ... ... [+]

A kémiai mester

A Master program kémia egy kihívást jelentő szak a diákok, akik már rendelkeznek egy szilárd háttér a kémia, és akik készek arra, hogy bővítsék tudásukat és tapasztalatot. Kémia nem elszigetelt fegyelem: ez képezi a hidat a biológia egyik véglet (biomolekuláris kémia) és a fizika, a másik végén (fizikai-elméleti kémia). A Mester a kémia vezethet egy izgalmas, jól fizetett karrierje kiterjedt lehetőségeket folytat a törekvéseit.

A kémia közös szak, a University of Amsterdam és Vrije Universiteit Amsterdam. Az előadásokat a két karon of Science. Pályakezdő oklevelet kapnak által akkreditált mind az egyetemek.

A program dióhéjban... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Egy összekapcsolt világban a szervezetek egyre inkább együttműködnek, hogy hatékonyan terjesszék szolgáltatásaikat az ügyfeleknek. Ehhez különféle kulcsfontosságú folyama ... [+]

Áttekintés

Az ellátási lánc menedzsment az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja.

Egy összekapcsolt világban a szervezetek egyre inkább együttműködnek, hogy hatékonyan terjesszék szolgáltatásaikat az ügyfeleknek. Ehhez különféle kulcsfontosságú folyamatok integrálása szükséges a szervezetek között. Az ellátási lánc menedzsment szakosodása biztosítja az ellátási láncok szakértelmét, valamint az optimalizálásból származó kifinomult kvantitatív módszereket és eszközöket, amelyeket az ellátási lánc folyamatainak hatékony tervezéséhez, megvalósításához és kezeléséhez szükséges.

A program alaptanfolyamai a matematikában szilárd alapokon nyugvó számításokra irányulnak. Ez lehetővé teszi, hogy a modellek és a megoldási módszerek széles spektrumát elsajátítsa, valamint új helyzetekben alkalmazható új módszereket tervezzen és elemezzen.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Marketing Data Science az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Ez a gyakorlati tanulmány a marketing adatok elemzésére szolgáló öko ... [+]

Áttekintés

A Marketing Data Science az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Ez a gyakorlati tanulmány a marketing adatok elemzésére szolgáló ökonometriai módszerekről a jobb marketingstratégiák megkönnyítése érdekében lehetővé teszi, hogy Ön a kvantitatív marketingszakértővé váljon, és a sikeres szakmai pályafutás élvonalába kerüljön.

A Marketing Data Science számos tudományágat, köztük matematikát, statisztikát, közgazdaságtant és marketinget köt össze, és elsősorban a mikroökonómia, a fogyasztói magatartás és a statisztikai technikák használatával foglalkozik, hogy több hierarchiával rendelkező adatkészleteket, például terméket, márkát, helyet, elosztást stb. Az ökonometriai módszerek felhasználhatók a volumenrészletek, a reklámhatások, az értékesítési stratégiák, a fogyasztói magatartás, a márkahűség programok, a TV és a szociális média reklámozásának és sok más témának elemzésére.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Kvantitatív közgazdaságtan az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Az alkalmazott ökonometria és közgazdaságtan kereszteződésének ala ... [+]

Áttekintés

Kvantitatív közgazdaságtan az Econometrics and Operations Research mester programjának specializációja. Az alkalmazott ökonometria és közgazdaságtan kereszteződésének alapos tanulmányozása a mikroökonómia, a makroökonómia és / vagy a mikrofinanszírozás aktív kutatási területeinek feltárása.

Az ökonometria számos tudományos tudományághoz kapcsolódik, beleértve a matematikát, a statisztikát, a közgazdaságtant, a pénzügyeket és az üzleti tanulmányokat, és elsősorban a gazdasági elmélet és a statisztikai módszerek használatának tudományos és művészeti ismereteivel foglalkozik. Ez a program lehetőséget nyújt a klasszikus és általános közgazdasági és ökonometriai kereszteződés felfedezésére... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Az ökonometria és az operatikai kutatási mester program specializációjában az ökonometria és az adatok tudománya üdvözli Önt az ökonometria és az adat-tudomány módszerein ... [+]

Áttekintés

Az ökonometria és a műveletkutatás mesterképzésének ökonometikája és adatgyűjteménye szakirányunkban az ökonometria és az adat-tudomány módszereinek gyorsan fejlődő világában hegesztjük Önt az ultra-nagy dimenziós adatkészletekhez. Ebben a specializációban a nagydimenziós terek statisztikai elméletét, a nagy adatok kezelésére szolgáló informatikai készségeket, az ok-okozati gazdasági kapcsolatok adat-gazdag környezetben történő ökonómiai módszertanát fedjük le. A szakpolitikák és a döntéshozatal javítása érdekében tovább tanulhatja a kulcsfontosságú pénzügyi és gazdasági változók elemzésével, modellezésével és előrejelzésével kapcsolatos gyakorlati készségeket.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Környezetvédelmi és Resource Management által szervezett Intézet Environmental Studies (IVM), amely az egyik ... ... [+]

Mester Környezet és Erőforrás Menedzsment

A Master program Környezetvédelmi és Resource Management által szervezett Intézet Environmental Studies (IVM), amely Európa egyik legrégebbi és legelismertebb kutatóintézetek a környezeti tudományok. Az IVM kap magas értékeléseket a kiváló minőségű kutatási külső minőségi felülvizsgálata és szintén pontszámok nagyon jól egy idézet elemzése értékelt cikkek. A kutatási projektek köre az elemzés a helyi kihívásokra, mint a finanszírozás környezetvédelmi szolgáltatások mezőgazdasági termelők, a polgári zsűrik, hogy megkönnyítse a nyilvánosság részvételét a vízgazdálkodás, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás Hollandiában, nemzeti kihívások, mint például zöldülő bruttó hazai termék, a kihívások, mint például elemzése a nemzetközi tárgyalásokon, és az észak-déli pénzügyi mechanizmusok. Az elsődleges cél a Környezetvédelmi és Resource Management program célja, hogy építsen egy kritikus tömeget, kulcsfontosságú tudományokban és a kutatási témák a képzés multidiszciplináris, független és vállalkozó kutatók egy szenvedélyes ötvözi a tudományos kiválóságot, a társadalmi szerepvállalás.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A kétéves kutatási mester in Economics egy ideális program a diákok, akik szeretnék folytatni PhD tanulmányokat. A program biztosítja válasszuk, nagy ... ... [+]

Mester Közgazdász (MPhil)

A kétéves kutatási mester in Economics egy ideális program a diákok, akik szeretnék folytatni PhD tanulmányokat. A program biztosítja válasszuk, magas színvonalú oktatás terén a közgazdaságtan és az ökonometria. Ha a törekvések középpontjában a tudományos karrier közgazdasági, ökonometriai vagy pénzügyi, majd ezt Research Master ideális az Ön számára. Nem csak tanítani, hogy végezzenek független tudományos kutatás, de ez is kiváló ugródeszka, hogy jó PhD pozíciókat.

Szakirányok

Ennek a kutatási Mester kínál három szakirányok:

közgazdaságtan Ökonometria pénzügy

Építsük fel a kutatás iskola Economics... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master in Marketing program elvisz egy utazás során azonban benne a kihívás, hogy vizsgálja meg további területeken marketing elmélet, marketing kutatás ... ... [+]

Master in Marketing

A Master in Marketing program elvisz egy utazás során benne a kihívás, hogy vizsgálja meg további területeken a marketing elmélet, marketing kutatás, marketing és gyakorlat. Most megtudhatod, hogy gondolja trategically, így megértjük, hogyan superior érték hozható létre az ügyfelek és más érdekelt felek elérése mellett a szervezeti célok.

Első félév

Az utazás kezdődik, ha megértjük, hogy egy fenntartható versenyelőnyt úgy kapjuk meg, értéket teremt az ügyfelek és a társadalom. Helyett inkább a "sikerreceptek", a hangsúly a távolabbi: megértése, hogy miért működik az a valami. Ez azt is kéri, hogy mélyreható megértését kutatási módszertan. Az út is visz mélyebbre a világban a fogyasztói és az üzleti-tobusiness marketing, termék vagy szolgáltatás, így lehetővé válik, hogy foglalkozzon marketing kihívások egyre összetettebb nemzetközi környezetben. Második félév... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program matematika Vrije Universiteit Amsterdam biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy szakosodnak az egyik területen, míg további elmélyítése ... ... [+]

Matematika mester

A matematika egy élénk, sokszínű és sokoldalú területen, ahol a hangsúly a tanulmányi és fejlesztési technikák kezelésére elméleti és alkalmazott matematikai kérdés. Gyakran előfordul, hogy a választóvonal elmélet és gyakorlat között csupán illúzió. Matematikai elmélet, kifejlesztett egy sajátos probléma, gyakran jut el a váratlan alkalmazásokat. Ez az erő és a matematika szépsége, a fegyelem, amely definíció szerint végtelen, és ahol az új utak mindig felfedezésre vár. A Master program matematika Vrije Universiteit Amsterdam biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy szakosodnak az egyik területen, míg további elmélyítése matematikai tudás általában.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Mint a mester tanítványa, megtudhatja, hogy végezzen független kutatások területén a mesterséges intelligencia (AI). Ön meg fogja vizsgálni a tudás megszerzése és modelle ... [+]

Mester Artificial Intelligence

Mint a mester tanítványa, megtudhatja, hogy végezzen független kutatások területén a mesterséges intelligencia (AI). Ön meg fogja vizsgálni a tudás megszerzése és modellezés, multi-ágens rendszerek és technikák, hogy internetes keresések és hatékonyabb. Mesterséges intelligencia szól smart támogató környezetben az emberek egy nagyon elkötelezett módon. Mivel az intelligencia többről szól, mint a logikus gondolat, akkor levonja a tudást az egész tudományos spektruma; a filozófiából, a logika és a pszichológia, hogy az informatika, nyelvi elemzés és a matematika.

A program dióhéjban

A Master program Mesterséges intelligencia két évig tart, és áll a 120 kredit. Bármelyik specializáció választja, akkor fejezze be a programot írt egy dolgozat. Kiválaszthatja a két program között:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master in Political Science ad egy alapos, széles körű képzés a társadalmi és politikai tudományok módszertanát. Ez magában foglalja a kérelmet, és ... ... [+]

Mester Politológia: Global Environmental Governance

Szinte nincs állatfajok, illetve azok egyes részeiből az óceán nem érintette a hatalmas fejlődés az emberi lények. A mester Politológia: a globális környezetvédelmi irányítás összpontosít a politikai szempontok és következményeit témák, mint az éghajlatváltozás, a fenntarthatóság és a természet. Szívesen ezeket a témákat, és nem te célja, hogy végzős egy egyetemi mesterképzési? Aztán a mesterek "Politológia: a globális környezetvédelmi irányítás Vrije Universiteit Amsterdam lehet csak, amit keres.

tanulmányi program

A Mester politológia ad egy alapos, széles körű képzés a társadalmi és politikai tudományok módszertana. Ez magában foglalja az alkalmazás és gyakorlati alkalmazása a különböző politikai kutatási módszerek a hagyományok pozitív elmélet fejlődése és kritikai elmélet. Az emberek most befolyásolják az összes biológiai és fizikai rendszerek a bolygón. Az örök kérdés az, hogyan kell megszervezni az együttes alakulását társadalmak és környezetük. Ehhez elengedhetetlen az újonnan kialakuló struktúrák nemzetek közötti együttműködés és az irányítás, melyek középpontjában a szakirány. A Mester politológia egy egyéves nappali program, tanítják teljes egészében angol nyelven. Ez a terhelés 60 kredit, és négy darab specializáció patakok.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Mint egy diploma a Master program politológia Vrije Universiteit Amsterdam, akkor képes lesz hatékonyan működő multidiszciplináris környezetben: ismerős lesz ... ... [+]

Mester Politológia: Nemzetközi kapcsolatok és nemzetközi kormányzás

A mesterek program politológia egy egyéves nappali tagozatos programot (körülbelül 40 órán át tanul hetente). A program indul szeptemberben. A sikeres befejezése, diplomások kapnak a törvényesen elismert címet Master of Science (MSc) Politológia. Politológia egy nappali tagozatos szeptemberétől kezdődően.

Tanulmányi program

Globális és európai kormányzás már erősödik. Ugyanakkor, az új évezred is tanúja új formáinak konfliktusok, valamint a nyilvánvaló újjáéledő államközi versengés és a geopolitika, mint lehet tanúja az új fegyverkezési verseny és a növekvő verseny szintje a természeti erőforrásokat. Ebben a specializáció, akkor megismerik a különböző elméleti megközelítéseket, ahonnan ezek a nemzetközi dinamika lehet elemezni, és megtanulják alkalmazni azokat a témákat az érdeklődését. A Mester politológia egy egyéves nappali program, tanítják teljes egészében angol nyelven. Ez a terhelés 60 kredit, és négy darab specializáció patakok.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ez a Mester hangsúlyozza gyakorlati kísérletek, ahol számos program laboratóriumi tanfolyamok, hogy a vonat, hogy megoldja kihívást jelentő kutatási problémák szoftver se ... [+]

Mester párhuzamos és elosztott számítógépes rendszerekben

Ez a Master 'hangsúlyozza gyakorlati kísérletek, ahol számos program laboratóriumi tanfolyamok, hogy a vonat, hogy megoldja a problémákat kihívást jelentő kutatási szoftver segítségével kísérletek. Meg fog dolgozni tervezése, végrehajtása, tesztelése és a teljesítmény komplex rendszerének elemzése szoftver. Működő kis csapat, akkor a vonat a kollaboratív kutatási készségek. Tanfolyamok közé párhuzamos programozás és Elosztott Rendszerek, Cluster és Grid Computing és Számítógépes Grafika.

A program dióhéjban

A tanterv előírja, hogy az előírtnál kötelező tantárgyak érdemes 32 ECTS és a választható tantárgyak érdemes 27 ECTS. A hangsúly eltolódik fokozatosan tantermi előadások a független és a kutatás-orientált vizsgálat gyakorlati munka, szemináriumok és azonosítása a nyílt kutatási kérdések. Kötelező tantárgyak a következők:... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mennyiségi Finance program egy 84-hitel Kitüntetések pálya, amely része a Master program pénzügyminiszter. Akkor veszi három alapvető tanfolyamok ... ... [+]

Mester Pénzügy: Kitüntetések Program Mennyiségi Finance

A mennyiségi Finance program egy 84-hitel Kitüntetések pálya, amely része a Master program pénzügyminiszter. Akkor veszi három fő tanfolyamok pénzügy (Investments, származékai és mennyiségi kockázatkezelési), és a három fejlett módszertani törzsanyag az ökonometria és pénzügyi matematika. Megadhatja három választani a mesterképzés a Pénzügyi, ökonometria, matematika, üzleti tanulmányok, Közgazdasági és mások. Ez a választás szabadsága lehetővé teszi, hogy válassza ki a saját specializáció és hozd létre a saját karrierjét profilját. Ön képes lesz arra, hogy hangsúlyozzák az alapvető módszertani tárgyak vagy a hangsúlyt a korszerû módszertant. Az egy év alatt fog részt venni az előadásokon, teljes esettanulmány feladatok, bemutatókat és kiterjedt kutatási feladatokat. A program tanítani angol nyelven. Diplomások kapnak a címet Master of Finance.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A régészek egy mester a mediterrán Archaeology rendkívül alkalmas arra, hogy kövesse a szakmai karrier a régészet. Ők lesznek ... ... [+]

Mester mediterrán Régészet

A közös erőssége az UVA és VU Amsterdam a régóta fennálló kutatások végzése a mediterrán térségben. Ez látható a nagy mennyiségű terepmunka projektek Olaszország és Görögország, valamint a múzeumi gyűjtemények a Allard Pierson Múzeum. A két szakirányok összekapcsolja a hosszú, de mégis nagyon aktuális, fegyelmi hagyományok az UVA és VU Amsterdam, amely magában foglalja a figyelmet a tanulmány alapján régészet, tárgyak és - az együttműködés és kapcsolat - szintén alkotók és a felhasználók.

Két szakirányok

A mester program mediterrán Archaeology kínál két szakirányok: Kérdések a tárgyak és az emberek... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Archaeology of North Western Europe időszakot öleli fel, amely a késő vaskori a kora újkorban. A két szakirány ... ... [+]

Mester Régészet Észak Nyugat-Európa

A Master program Archaeology Észak Nyugat-Európa közötti időszakot öleli fel, amely a késő vaskori a kora újkorban. A két szakirányok e program késő vaskori és római régészeti Észak Nyugat-Európában és Középkori és kora újkori régészet. Vrije Universieit Amszterdam vezető pozícióját a kutatás és az oktatás területén a késő őstörténet és a római kori Nyugat-Európában, különös tekintettel a holland régészet, pedig a régészet, a középkor és a kora újkorban az egyik szakterületek a University of Amsterdam. A két egyetem együtt így fedezze a 3000 éves nyugat-európai régészet. Ez a program nagy figyelmet fordít figyelmet a település régészet, a régészeti szentélyek és temetkezési helyek, integrációs folyamatok a Római Birodalom és tanulmányok a városközpontok és az anyagi kultúra. Vannak szoros kapcsolat az oktatási mindezeken a területeken, és az eredményeket a közelmúltban terepmunka és egyéb folyamatban lévő kutatások, a római villa táj, a déli Hollandiában a hajógyárak a VOC (Holland Kelet-Indiai Társaság) a város szívében.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Archaeology: Tájkép és örökség nem rögzített földrajzi vagy időbeli határokat, de foglalkozik tematikusan régészeti ... ... [+]

Mester táj és örökség

A Master program Archaeology: Tájkép és örökség nem rögzített földrajzi vagy időbeli határokat, de foglalkozik tematikusan régészeti tájak és régészeti örökség számos különböző társadalmakban. A specializáció Tájkép Archaeology, a kultúrtáj fog foglalkozni több szempontból. A specializáció régészeti örökség összpontosít fajta jelentése, hogy a régészeti maradványok kaphat a modern társadalomban.

Szakirányok

A Master program Archaeology: Tájkép és örökség különbözteti két szakirányok:

Tájkép Régészeti Fekvő régészmunkája specializálódás, amely jól kidolgozott VU Amsterdam és az UVA. Hollandia (nagyszabású ásatások), valamint a Földközi-tenger (felszíni felmérések) alkotják a történeti táj, amelyen terepmunkát végeznek, és egyben a fókuszpontok folyamatban lévő kutatási projektek a térinformatikai eszközök felhasználásával a régészet és a villa táj az észak-római Birodalom. Fő témák a program: ökológiai és gazdasági dimenziói közötti kölcsönhatás ember és a táj; A történelmi rétegződése tájak A "múlt a múltban; táj és identitás.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Legyél a legjobb tudós és kutató, hogy lehet! A Master program a Social Psychology vesz a multidiszciplináris megközelítés megértése alapvető szociálpszichológiai folyama ... [+]

Legyél a legjobb tudós és kutató, hogy lehet! A Master program a Social Psychology vesz a multidiszciplináris megközelítés megértése alapvető szociálpszichológiai folyamatok. Az alapgondolat az, hogy az új felismerések az emberi viselkedés lehet megérteni teljesen beépítésével evolúciós, kognitív és társadalmi strukturális kilátásokra a tanulmány a különböző társadalmi és pszichológiai jelenségeket. Beleértve az önálló folyamatok, interperszonális kapcsolatok, és a nemzedékeken belüli és csoport jelenségek. Szociálpszichológia tehát fontos tényező a számtalan helyzetben és a beállításokat.

FELÉPÍTÉSE A PROGRAM

Az első évben, tanfolyamok középpontjában az alapvető elvek és a fejlett készségek, beleértve a módszerek, statisztikák, és írásban; akkor is egy teljes csoport alapú kutatási projekt. A második évben integrálja ezt a tudást és elhelyezi a szélesebb, multidiszciplináris összefüggésben; akkor a teljes két kutatás és írjon egy értekezés, mint a betetőzése a mesterképzésre. Tanítási kerül sor egy kis léptékű, szemináriumok, workshopok, és az egyéni mentorships. Előadóink nemzetközileg elismert különböző területeken. A program különlegessége különleges létesítményeket, beleértve egy külön kutatólaboratórium és egy munkatanulmányt szoba, és egy valóban nemzetközi jellegű: az összes tanítás angol nyelven, több mint a fele a diákok jönnek Hollandián kívül.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program célja, hogy az Ön számára a tudás, a tapasztalat és betekintést meg kell válnia önálló szakmai területén a C ... [+]

Informatika fokozat

A Master program célja, hogy az Ön számára a tudás, a tapasztalat és betekintést meg kell válnia egy önálló szakmai területén a számítástechnika. Most megtudhatod, nagy a technológia mögött számítógépes rendszerek, szoftverek, hálózati és internetes rendszerek. A program célja, hogy szilárd alapot a karrier az üzleti világ és felkészülni a további oktatás, mint egy tudományos kutató. Számos kutatócsoport belül Vrije Universiteit Amsterdam, ahol lehetősége van arra, hogy továbbra is a munkát, mint a tudományos kutató. A Computer Science osztály számos kapcsolatot a hazai és nemzetközi cégek, amelyek Önnek egy repülő rajt a karrierjét, miután befejezte a mester. Computer Science diplomások iránt nagy a kereslet, és sok diák munkát találni az általuk választott szakterületen.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Számítógépes tudomány olyan tudományág, amely nőtte ki magát a harmadik pillér a modern tudomány (mellett elméleti és kísérleti tudomány), és magában foglalja a ... ... [+]

Mester Számítógépes tudomány

Szeretné, hogy szembenézzen egy tornádó a virtuális valóság és előre jelezni a szándékát? Vagy megérteni a viselkedését a pénzügyi piacok? Mi van, ha lehet szimulálni az eredménye egy műtéti eljárás, mielőtt a gyakorlatban? Vagy megjósolni, hogy a közönség is mozog a katasztrófa esetén? Számítógépes tudomány olyan tudományág, amely nőtte ki magát a harmadik pillér a modern tudomány (mellett elméleti és kísérleti tudomány), és magában foglalja a modellezés, szimuláció és elemzés a világ jelenségek a számítás. Ez a nyitott új ablakot rá a fizikai és társadalomtudományok, földtudományok és az élettudományok számos szinten a skála.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A mester a Spatial, Közlekedési és Környezetvédelmi Gazdaságtudományi kiváló karrierlehetőségeket. Sok végzettek munkát találni a politikai közgazdászok a ... ... [+]

Mester Térbeli, Közlekedési és Környezetvédelmi Economics (STREEM)

A program felajánlja a lehetőséget, hogy szakosodnak térbeli, közlekedési és környezeti gazdaságtan. Térbeli Gazdaság: elemezni, hogy különböző erők hozzájárulnak a térbeli dinamika és hálózatfejlesztési a főleg mikroökonómiai szempontból; feltérképezi és továbbfejlesztése különböző technikákat, módszereket és eszközöket ezen a területen. Szállítás Economics: középpontban a okainak és következményeinek a mobilitás iránti növekvő igény mikrogazdasági szempontból; problémáit megoldani, mint például a torlódás, a megbízhatóság, a biztonság és a környezeti externáliák. Környezetgazdaságtani: középpontban a gazdasági szempontokat a környezeti problémák és a politikai; egyesítik a politikai és tudományos szakértelem; foglalkoznia kell hangolni a gazdaság betekintést más tudományágak, mint például a környezeti tudományok. ... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master program Sztochasztika és Pénzügyi Matematika Vrije Universiteit Amsterdam vonatok a teljes mélysége és szélessége a területen ... ... [+]

Mester véletlen és pénzügyi matematika

Sztochasztika vizsgálja jelenségek, amelyek esélyt központi szerepet játszik, mint például az eredmény az általános választásokat, ingadozása részvény árak vagy a molekulák közötti kölcsönhatások egy élő sejt. Ha úgy dönt, a Master program Sztochasztika és Pénzügyi Matematika, akkor képzett válni világszínvonalú szakértői mind elméletben, mind a vonatkozó alkalmazási területeken. A Master program Sztochasztika és Pénzügyi Matematika Vrije Universiteit Amsterdam vonatok a teljes mélysége és szélessége a területen, kiterjesztve a képességeit, és betekintést és javítja a lehetőségeket a munkaerőpiacon.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Mint a mester tanítványa fog tanulni, hogyan működik a természet. Mindkét önmagában cél, és fejleszteni az eszközöket megjósolni, és harci problémákat okozott szennyezés ... [+]

Mester az ökológiában

Az ökológusok vizsgálja közötti kapcsolatok élőlények és a környezet. Mint a mester tanítványa fog tanulni, hogy hogyan működik a természet. Mindkét önmagában cél, és fejleszteni az eszközöket megjósolni, és harci problémákat okozott szennyezés, a biodiverzitás csökkenése és az éghajlatváltozás. Meg fogja tanulni Ecology egy növény, állat és rendszerek szempontjából. Ökológiai folyamatokat vizsgáltuk a molekuláris szinten, hogy a regionális és globális szinten, ahol a mező megfigyelések és kísérletek azonosítására használjuk ökoszisztémák "minták és funkciókat.

Szakirányok

Az Ecology and Evolution specializáció kombinációja az egykori Ecology and Evolution programok mindkét egyetem. A pálya kínálja ugyanazt a csomagot kurzusok MSc hallgatók mindkét egyetem. Ez azt jelenti, hogy megosztja osztályok és a tanárok a diákok a többi egyetem. Egyedülálló lehetőség, hogy hasznot húzzanak a sokszínűség tudományos szakértelem, tanítási tapasztalat, kutatási berendezések és minden egyéb létesítmények a két egyetem is kínál. Ahhoz, hogy részt vesz ebben a programban meg kell regisztrálhatók MSc Ökológia hallgató Vrije Universiteit Amsterdam. A környezeti kémia és toxikológia új program kidolgozása a VU és UVA működő multidiszciplináris területeken Ökológiai Analitikai kémia, biológia, Biomedical Sciences és az emberi egészség Sciences. Ahhoz, hogy részt vesz ebben a programban meg kell regisztrálhatók MSc Ökológia hallgató VU Amsterdam. A Limnológiai és Oceanográfiai (UVA) vágányon egy létező program az UVA tanulmányozása Biológia, kémia és a fizika az édesvízi ökoszisztémák (Limnológiai) és a tengeri ökoszisztémák (Oceanográfiai). Ahhoz, hogy részt vesz ebben a programban meg kell regisztrálni, mint egy MSc Biológiai Tudományok hallgatója UVA Egyetemen.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Ökonometria ... [+]

A mesterképzés a VU Campus ökonometriai és műveleti kutatásaiban lehetőséget nyújt a pénzügyi, marketing, gazdasági és üzleti célú mennyiségi készségek fejlesztésére.

Az ökonometriai és műveleti kutatások megnyitnak egy ablakot egy bonyolult világ számára, amely betekintést nyújt az emberek, a vállalkozások és a kormányok döntései alapján. Az ökonometria a tudomány és a művészet a statisztikai módszerek elemzésére a pénzügyi, marketing és gazdasági adatok elemzésére, manapság gyakran a Big Data. Műveletek A kutatás a matematikai módszerek alkalmazásával a közgazdaságtan, a menedzsment és a pénzügyek jobb döntéshozatalának tudománya és művészete.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam egyike azon kevés európai egyetemek kínál teljes mester Heritage Tanulmányok, még a lehetőséget, hogy meghosszabbítja a programot egy kétéves ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam egyike azon kevés európai egyetemek kínál teljes mester Heritage Tanulmányok, még a lehetőséget, hogy meghosszabbítja a programot egy kétéves kutatási mester. A személyzet a Világörökség Tanulmányok program jól beágyazódott a nemzetközi örökség hálózatok. Amsterdam, a maga globális hatókörű és számos híres védelmi intézmények, kiterjedt kreatív iparágak, és a csatorna kerületében, hogy szembetűnően az UNESCO listáján a világörökségi helyszínek, a tökéletes városi környezetben tanul (átalakítja) kulturális örökség.

A PROGRAM SZERKEZETE

A mester program örökség tanulmányok VU Amszterdam egy egy éves program 60 ECTS. Ez magában foglalja kombinációja előadások és workshopok, a helyet a kerekasztal-beszélgetések és viták. Emellett előadásokat tartanak alatt a helyszínen csoportos látogatások a projektek, intézmények, tájak, és a városokat. A vizsga formája: a verbális és a szóbeli, valamint prezentációk és esszék gyakran szerepelnek. Akkor teljes a tanulmány egy dolgozat.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Nemzetközi Menedzsment szakosodás felkészíti Önt a globális menedzsment pályára, azzal a céllal, hogy megértse, hogyan befolyásolja a nemzetközi környezet a vállalkozás ... [+]

Ról ről

A Nemzetközi Menedzsment szakosodás felkészíti Önt a globális menedzsment pályára, azzal a céllal, hogy megértse, hogyan befolyásolja a nemzetközi környezet a vállalkozásokat és alkalmazottaikat. Az elmúlt évtizedek növekvő globalizációjának köszönhetően a nemzetközi kontextus az üzleti élet valamennyi aspektusát érinti. A nemzetközi menedzsment szakosodás egyesíti a nemzetközi irányítás legújabb elméleteit a gyakorlati alkalmazásokkal.

A világszínvonalú kutatók és tanárok felügyelete alatt fejlett nemzetközi menedzsment kurzusokat fog készíteni, amelyek célja, hogy átfogó képet nyújtsanak arról, hogyan kezeljük az egyes üzleti területeket, és hogyan lehet versenyezni a különböző kontextusokban. A fő tanfolyamokon kívül számos interdiszciplináris választani közül választhat, amely a tudást a személyes érdeklődésre számot tartó területeken nyújtja. A programnak erős gyakorlati összetevője is van. Az elméleti eszközöket egy gyakorlati helyzetre kell alkalmaznia egy nemzetközi cégbővítési stratégia kidolgozásával, vagy egy nemzetközi vállalatirányítási problémával foglalkozó vállalatnak. Ezenkívül különböző csoportos projektekben dolgozhatsz, hogy lágy készségeket fejlessz ki a multinacionális csapatokban való munkavégzéshez.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Vezetői és Változásmenedzsment program egy utazási útmutató a vezetők (változó ügynökök és a változás legénysége) a szervezetek számára. Ebben a specializációban bizony ... [+]

Ról ről

A Vezetői és Változásmenedzsment program egy utazási útmutató a vezetők (változó ügynökök és a változás legénysége) a szervezetek számára. Ebben a specializációban bizonyítékokon alapuló ismereteket szerez a (tervezett) stratégiai beavatkozások bonyolultságáról több perspektívából és különböző környezetekben, beleértve a magánvállalatokat, az állami szervezeteket és a nagyméretű intézményeket.

A Vezetés és Változás menedzsment szakirányban kínált összes kurzust makro (pl. Szervezeti / intézményi) és mikro (pl. Egyéni, viselkedési) perspektívákkal oktatják a témában. Ugyanakkor megtudhatja a "helyben" végrehajtott változások végrehajtásának bonyolultságát, ahol a tervek és a szabványos működési eljárások általában kevés segítséget nyújtanak, és ahol a vezetők fel kell lépniük az alkalomra. A projektmenedzsment, a retorika és a politikai készségek tanulásával és - végül, de nem utolsósorban - a személyes történet, a növekedés és a látás (mint "reflexív gyakorló") megtanulása révén megtanulhatod, hogy ez az elöljáró (és így " vezetője ").... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam egyedülálló elhelyezkedését élvezheti Amszterdam üzleti negyedének szívében, ahol számos nemzetközi ügyvédi iroda található. Mint a Master In ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam egyedülálló elhelyezkedését élvezheti Amszterdam üzleti negyedének szívében, ahol számos nemzetközi ügyvédi iroda található. Mint a Master International Business Law (IBL) hallgatója, valós üzleti környezetben képes lesz hálózatba lépni. Néhány kurzust jogászok tanítanak, akik valódi megértést adhatnak arról, hogy a törvény hogyan működik a gyakorlatban. Az osztályok kicsi, nemzetközi és interaktívak. A csoporton belüli nemzetiségek keveréke extra dimenziót ad az IBL programnak.

AZ IBL PROGRAM SZERKEZETE

A Nemzetközi Üzleti Jog Mesterképzése kötelező tanfolyamokból, választható kurzusokból, kutatási szemináriumokból és mesterképzésből áll. A diákoknak választaniuk kell a szakterületet („Profil tranzakciók” vagy „Profilszabályozás”). A kötelező kurzusok általános jogi alapot nyújtanak, míg a későbbi kurzusok a nemzetközi üzleti jog konkrétabb területeire összpontosítanak. Az utolsó szakaszban megírja a diplomamunkámat. Az IBL program a nemzetközi kereskedelmi ügyletek előmozdítására vonatkozó szabályokra és gyakorlatokra összpontosít. Célja a világkereskedelmi rendszer és a nemzetközi befektetések szabályainak megértése, és az üzleti gyakorlatok jogi aspektusait vizsgálja. Meg fogja vizsgálni a főbb jogi területeket és a tranzakciókban részt vevő szereplők közötti kölcsönhatást. Emellett készségeket fog kifejleszteni a jövőbeni karrierje során felmerülő problémák előrejelzésére, elemzésére és kezelésére: a nemzetközi üzleti jog gyakorlata.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Nyelvtanulási és Nyelvi Dokumentáció: Az általános nyelvészet programja az antropológiai, tipológiai és leíró nyelvészet kutatási hagyományaiban az elmélet és az adatok k ... [+]

Ról ről

Nyelvtanulási és Nyelvi Dokumentáció: Az általános nyelvészet programja az antropológiai, tipológiai és leíró nyelvészet kutatási hagyományaiban az elmélet és az adatok közötti interakcióra koncentrál. A gyakorlati terepmunka, a kulturális pragmatika és az antropológiai perspektívák középpontjában ez a program Hollandiában egyedülálló. Az érettségi után a hallgatónak számos tudása, készsége és szaktudása van, hogy nyelvi tanácsadóként vagy nyelvi kutatóként működjön, különösen a fordításban, a kultúrák közötti kommunikációban és a nyelvi dokumentációban:

a tipológiai, leíró és antropológiai nyelvészet jelenlegi fejleményeinek ismerete;az a képesség, hogy kritikusan tükrözze a tudományos publikációkat ezeken a területeken;a nyelvtanulást a terepmunka és a kultúrák közötti nyelvi tanácsadási környezetben végzett módszertanilag megfelelő és szisztematikus módon;az a képesség, hogy kutatása eredményeit egyértelműen és szisztematikusan közölje mind a nyelvészekkel, mind az egyetemeken kívüli közönséggel;az alulismertetett nyelv referencia grammatikájának leírása, a leíró és dokumentált nyelvészet nemzetközi standardjaival összhangban.Tanulmányi program... [-]
Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Érdekli a politikát, és szeretnél szakosodni az európai politikában és összehasonlító perspektívában? Az Ön számára a megfelelő választás az egyéves teljes munkaidős ango ... [+]

Ról ről

Érdekli a politikát, és szeretnél szakosodni az európai politikában és összehasonlító perspektívában? Az Ön számára a megfelelő választás az egyéves teljes munkaidős angol nyelvű mester program Politikai Tudomány: Az európai közpolitika. Ebben a mester programban elemezni fogják, hogy a társadalmi, gazdasági és politikai változások hogyan befolyásolják az európai politikai rendszereket és a kormányzati intézményeket mind nemzetközi, mind nemzeti szinten egy összehasonlító perspektívából.

A jelenlegi kutatási törekvések és a politikai viták, az elméleti perspektívák feltárása és a kifinomult kutatási készségek fejlesztése, amelyeket az európai politika két fő dimenziójára alkalmaz. Az egyik az, hogy a nemzeti politikák és politikai struktúrák hogyan kezelik a globális társadalmi és gazdasági változásokat és a nemzetek feletti döntéseket. A másik az, hogy a nemzetek feletti intézményeket, például az EU-t viszont a nemzeti érdekek és a politikai mozgósítás érinti. E két szög integrálásával a Politikai Tudomány: Európai Közpolitika szakosodott diákjai olyan alapvető ismereteket és készségeket fognak szerezni, amelyek nagy jelentőséggel bírnak a döntéshozatali pozíciókban az európai és nemzeti politikai döntéshozatal szintjén. A program személyre szabott oktatást nyújt egy nemzetközileg elismert munkatársaknak, akiknek a kutatási eredményeit a közelmúltban értékelték Európa legjobbjainak a területén.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

Adat tudomány: a pénzügyi rendszer sokkja, vagy annak legnagyobb lehetősége? A nagy adatok rendelkezésre állása a gyorsan növekvő számítástechnikai erővel kombinálva a ko ... [+]

Adat tudomány: a pénzügyi rendszer sokkja, vagy annak legnagyobb lehetősége? A nagy adatok rendelkezésre állása a gyorsan növekvő számítástechnikai erővel kombinálva a korábban nem látható mechanizmusok feltárása. A Blockchain képes megváltoztatni az adatok regisztrálásának és kezelésének módját. A hálózatok lehetővé teszik a stabil és stabil kölcsönhatások kialakítását. A nagy kihívások elé állnak, hogy megértsük, mi ezek a lenyűgöző új technológiák a pénzügyi infrastruktúránk számára.

Ezek a fejlemények újfajta pénzügyi diplomát igényelnek. A Duisenberg Pénzügyminisztérium programja a hagyományos finanszírozási technikák elsajátítását segíti elő az adat-tudomány fejlesztéseivel együtt. A program befejezése után képes lesz megérteni az adatmódszereket, hogyan lehet azokat alkalmazni a pénzügyi szektorban, és hogyan tudják átalakítani a vállalkozásokat. Miközben nem lesz adat-tudományi szakember, hidat alkot a programozó és a menedzser között. Meg fogod érteni a technikusokat, alkalmazd a technikákat a pénzügyi szektorban, és eladod a külvilágnak.... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Vrije Universiteit Amsterdam

A Master in Business Analytics (BA) egy multidiszciplináris program, amelynek célja az üzleti folyamatok javítására kombinációjának alkalmazásával alapuló módszerek ... ... [+]

Üzleti Elemző Mester

A Master in Business Analytics (BA) egy multidiszciplináris program célja, hogy javítsa az üzleti folyamatok kombinációjának alkalmazásával alapuló módszerek a matematika, számítástechnika és az üzleti menedzsment. Akkor kell tanítani felismerése és megoldása a vállalati problémákat. BA egy hands-on program: akkor használja a szakértelem a különböző területeken, hogy javítsa az üzleti gyakorlat vizsgálatával és elemzésével valós helyzetek, amelyekkel a vállalatok naponta.

Construct, végrehajtására és értékelésére megoldást megközelítések

Elméleteit Business Analytics jellemzően, hogy olyan területeken, mint az ellátási lánc tervezési, adatbányászat, call center, a bevételek kezelése és a kockázatkezelés. A Master program elmélyíti tudását ezeken a területeken, és megadja a lehetőséget, hogy szakosodnak az üzleti folyamatok optimalizálása, számítási intelligencia és pénzügyi kockázatkezelés. Ötvözi a tudást szerezzenek, és alkalmazzuk azt a gyakorlati helyzetekben fontos szerepet játszik a programban. A mesterképzési köttetik egy hat hónapos egyéni szakmai egy cég (a Mester projekt).... [-]

Hollandia Amsterdam
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Hollandia
Honlap
Telefonszám
+31 20 598 9898