Wittenborg University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Wittenborgban

Egyedülálló üzleti iskola vagyunk, ahol mottónk: „ Jobb magad, jobb a világunk ”.

Wittenborgban küldetésünk : A kiválóság előmozdítása a nemzetközi üzleti és menedzsment oktatásában és tanulásában, valamint a legjobb környezet megteremtése a hallgatók és az alkalmazottak számára, ahol a nemzetközivé válás, a sokféleség és az etika alapja a sikeresen alkalmazott, kutatással megalapozott globális tanulásnak.

Az Apeldoorn-i székhelyű fő campusunkkal a hallgatókat a helyi és regionális szervezetekkel mutatjuk be, javítva a régió gazdaságát, kulturális és társadalmi légkörét. Amszterdami elhelyezkedésünk lehetővé teszi számunkra, hogy testreszabott, vállalkozói alapképzési programmal támogassuk a Hollandiába érkező nemzetközi vállalkozókat. Lépjen be a Wittenborgba, és belép egy nagyon motivált és eredményorientált szervezetbe, amely változatos és multikulturális környezetben működik, ahol több mint 100 nemzet dolgozik, tanul, innovál és szocializálódik együtt. A Wittenborgban úgy gondoljuk, hogy a tanulásnak élvezetes folyamatnak kell lennie, amely lehetővé teszi a célok és törekvések kidolgozását, valamint állandó támogatást és a szükséges tanulási nyomást nyújt Önnek e célok eléréséhez.

A Wittenborg diplomások világpolgárok; tiszteletet táplálnak, és érzésük van a teljesítményről. Fejlesztettek ambíciókat, és büszkék voltak a kiválóságra. Ők a legnagyobb nagykövetünk!

Független és nemzetközi

Bármikor, több mint 100 nemzet dolgozik és tanul együtt 2 Apeldoorn helyszínén és Amszterdamban. Az egyedüli oktatási nyelv az egyetemen az angol.

Több mint 30 éves tapasztalat

Nagyon foglalkoztatható diplomások ezrei 1987 óta követik karrierjukat Hollandiában és a világ minden tájáról.

hármas európai akkreditációval

A képzési programokat a Holland Oktatási, Kulturális és Tudományos Minisztérium (NVAO), a FIBAA (német, svájci és osztrák), valamint a Brightoni Egyetem (Egyesült Királyság) is elismeri és akkreditálja.

Globális és helyi elkötelezettség

Vállalati látogatások, valós projektek, gyakornoki és vendégbeszélgetők: rengeteg helyi és regionális kapcsolattartás a kormányokkal, vállalatokkal és szervezetekkel. Globálisan gondolkodik, de helyileg cselekszik.

kutatási környezet

Regionális, európai és nemzetközi projektek kezdeményezése és végrehajtása a Kutatóközpontban, például a fenntarthatóság, a technológia, a társadalmi innováció, az oktatás és az egészségügy területén.

ügyfél-orientált megközelítés

Személyes megközelítés, családias környezet és személyes oktatás, útmutatás és támogatás. A legtöbb program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy évente 6 alkalommal kezdjenek és diplomázzanak.

.

Oktatási megközelítés

alt = "A Wittenborg oktatási filozófiája az, hogy a valóságot az oktatáshoz való hozzáállásban ösztönözze. A differenciált programunk, amely a hagyományos tudásalapú oktatást ötvözi a készségek és kompetenciák fejlesztésével, olyan szakképzési helyzethez vezet, amelyben a diákok felfedezhetik erősségeiket és gyengeségeiket - az előbbi építése és az utóbbi javítása.

  • alt = "A Wittenborg diákjai megtanulják, hogy azonosítsák a környezetüket és alkalmazkodjanak.
  • alt = "A Wittenborg diákjai megtanulják megmondani, mit csinálnak, és megteszik, amit mondanak.

Helyszínek

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Hollandia

Amszterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket