ADEN Tegucigalpa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ADEN egy nemzetközi oktatási hálózat által akkreditált ACBSP, amelynek fő tevékenysége a saját School of Business, 1992-ben alakult. Ez elsősorban a szakmai fejlődés a vezetők és az üzleti vezetők, mind a modalitás az e-learning; és jelenleg is 26 irodával egész 17 ország Latin-Amerikában és Európában.

A cég székhelye található, a nagyvárosi terület a főváros Honduras, a fő városi és kereskedelmi központ. A hondurasi gazdaság soraiban, mint a nyolcadik tizedik legnagyobb gazdaság Latin-Amerikában.

Aden Business School törekedtünk hogy dolgozzon ki javaslatot széles körű programok, Masters és posztgraduális képzés, hogy megfeleljen a méret és a követelmények a szakemberek a jövőben Honduras.

nemzetközi workshopokon

Ennek része a nevelési javaslat a Allumni általunk kifejlesztett egy sor nemzetközi workshop kerül megrendezésre a következő városokban: Miami, Panama és Bogota.

A globalizáció, a verseny és a technológia elmosta a határokat az üzletből. A tanítási hét, eszközöket, amelyek adnak harmóniát és szinkronizálás között a különböző változók vesz részt a nemzetközi koncert üzleti biztosított.

elmélet és gyakorlat geopolitikai, kereskedelmi, pénzügyi folyamatok integrált és humánus kezelése kultúrák csapatok. Mi várható ennek a képzésnek a látás az irányba, azaz a politikai döntés a menedzsment döntések és operatív döntéseket.

A tanfolyam időtartama: egy dialogued ártalomnak, valós példák és az "élő" az ötletek, helyzetek és planteos által generált diákok a valós életben, és csatlakoztassa a fogalmak során felmerült ugyanazon a pályán esetben.

A cél az, hogy párbeszéd fórumaként, a hálózatépítés és cseréje új trendek az üzleti világban.

A műhelyek tartják a különböző városokban, és a különböző hónapokban:

Panamahónap július

Bogotáhónap szeptember

Miamihónap október

Helyszínek

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Francisco Morazán Tanszék, Honduras

Programok

Az intézmény további kínálata: