ADEN Tegucigalpa

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ADEN egy nemzetközi oktatási hálózat által akkreditált ACBSP, amelynek fő tevékenysége a saját School of Business, 1992-ben alakult. Ez elsősorban a szakmai fejlődés a vezetők és az üzleti vezetők, mind a modalitás az e-learning; és jelenleg is 26 irodával egész 17 ország Latin-Amerikában és Európában.

A cég székhelye található, a nagyvárosi terület a főváros Honduras, a fő városi és kereskedelmi központ. A hondurasi gazdaság soraiban, mint a nyolcadik tizedik legnagyobb gazdaság Latin-Amerikában.

Aden Business School törekedtünk hogy dolgozzon ki javaslatot széles körű programok, Masters és posztgraduális képzés, hogy megfeleljen a méret és a követelmények a szakemberek a jövőben Honduras.

nemzetközi workshopokon

Ennek része a nevelési javaslat a Allumni általunk kifejlesztett egy sor nemzetközi workshop kerül megrendezésre a következő városokban: Miami, Panama és Bogota.

A globalizáció, a verseny és a technológia elmosta a határokat az üzletből. A tanítási hét, eszközöket, amelyek adnak harmóniát és szinkronizálás között a különböző változók vesz részt a nemzetközi koncert üzleti biztosított.

elmélet és gyakorlat geopolitikai, kereskedelmi, pénzügyi folyamatok integrált és humánus kezelése kultúrák csapatok. Mi várható ennek a képzésnek a látás az irányba, azaz a politikai döntés a menedzsment döntések és operatív döntéseket.

A tanfolyam időtartama: egy dialogued ártalomnak, valós példák és az "élő" az ötletek, helyzetek és planteos által generált diákok a valós életben, és csatlakoztassa a fogalmak során felmerült ugyanazon a pályán esetben.

A cél az, hogy párbeszéd fórumaként, a hálózatépítés és cseréje új trendek az üzleti világban.

A műhelyek tartják a különböző városokban, és a különböző hónapokban:

Panamahónap július

Bogotáhónap szeptember

Miamihónap október

Helyszínek

Tegucigalpa

Address
Boulevard Supaya, Metrópolis Torre 1, Piso 16.
Tegucigalpa, Francisco Morazán Tanszék, Honduras

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: