The Hong Kong University of Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IntroHKUST","author_url":"","source":""}" />

A hongkongi Tiszta Víz öbölben található Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) egy kutatás-központú intézmény, amely az első helyet foglalja el a világ legjobb fiatal egyetemei között (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Nemzetközi kitekintéssel és globális hírnévvel rendelkező egyetem célja, hogy vezető oktató legyen mind helyi, mind nemzetközi szinten a kiváló oktatási és kutatási eredmények révén.

A Hongkong és a világ fejlődését támogató csúcskategóriás tehetségek iránti soha nem látott igény iránt a Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) felállítják Nanshában, Guangzhoutól délre, hogy szinergiát képez a Clear Water Bay (CWB) társával, tehetséggondozással és együttműködés elősegítésével Hongkong, a Guangdong-Hong Kong-Makaó-öböl térsége (GBA) és azon kívül az oktatás, a kutatás és az ismeretek átadása terén.

Miért pont a HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

A HKUST megkülönböztető akadémiai struktúra

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Miközben kiaknázza a Clear Water Bay kampusz jól megalapozott fegyelmi alapját (természettudományi, mérnöki, üzleti, bölcsészettudományi és társadalomtudományi, valamint interdiszciplináris programokat), a HKUST (GZ) új területeket fog felsorolni a felsőoktatási pedagógiában egy egyedülálló és nem - hagyományos Hub-struktúra, amely négy akadémiai központból ( funkció , információ , társadalom és rendszerek ) és egy sor élvonalbeli kutatási tolóerő területből áll.

HKUST számos kutatási posztgraduális programot kínál a filozófia mestere és a filozófia doktora (Ph.D.) fokozatához. A program részleteiért látogasson el ide .

Ösztöndíj és finanszírozás

ScholarshipHKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST nagyvonalú ösztöndíjakat biztosít a hallgatók számára posztgraduális tanulmányaik folytatásához, fedezve a hallgatók tandíját, szállásdíját és megélhetési költségeit Hongkongban.

Diákok, akik teljes munkaidőben folytatják az MPhil és Ph.D. programok garantálják az egyetemi elhelyezkedést tanulmányaik első két évében. Vannak más finanszírozási lehetőségek is, például a tengerentúli kutatási díj és a nagy-öbölbeli kutatási díj és még sok más. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

HKUST (Guangzhou) kísérleti program felvétele

img 4HKUST","author_url":"","source":""}" />

A HKUST (GZ) létrehozásának előkészítő munkájával összhangban a HKUST egy Guangzhou kísérleti programot vezetett be a Tiszta Víz-öböl (CWB) campusán, hogy 2019/20 óta megkezdhesse kutatói posztgraduális hallgatók beíratását. A HKUST (GZ) 2021/22 kísérleti rendszer már nyitva áll az alkalmazások számára. A célbevitel 150 hallgató, nappali tagozatos Ph.D. vagy MPhil programok. A program keretében felvett hallgatók számára posztgraduális hallgatói státuszt és garantált egyetemi szállást biztosítanak. Az egyetem megújuló RedBird Ph.D. évi 40 000 HK ösztöndíj a kiváló Ph.D. kiemelkedő tanulmányi teljesítményük és kutatási képességeik elismeréseként. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

Az egyetem most pályázatot kér a 2021/22-es őszi időszakra (amely 2021 szeptemberétől kezdődik). Jelentkezzen most !

Helyszínek

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Mester
Az intézmény további kínálata: