The Hong Kong University of Science and Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

img 1Ázsia szívében található a The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) egy fiatal és kiemelkedő kutatási egyetem Hongkongban. A QS World University Rankings (2019) 32. helyén a HKUST széles skáláját kínálja a mesterhez vezető tudományos, mérnöki, üzleti és menedzsment, humán és társadalomtudományi, környezetvédelmi és közpolitikai kutatásokra. filozófia (MPhil) és filozófiai doktor (PhD) fokozat. Minden programot angolul tanítanak.

Globális és sokszínű kutatási közösség

img 2 A legnagyobb helyet mindig a legnagyobb emberek alkotják. HKUST nak erős csapata van

Kutatási kiválóság a HKUST

img 3 Csatlakozva a HKUST kutatói közösségéhez, köztük egyik leszel, aki együtt innoválja a világot. Neves professzorainkkal és a legmodernebb kutatási létesítményekkel a HKUST mindig jelentős technológiai és tudományos haladást hajt. Kutatási kiválóságát példázhatja a helyi intézmények közötti első számú eredmény a Hongkong kormány által 2014-ben végrehajtott kutatási értékelési gyakorlaton. Szintén a HKUST

Teljesen finanszírozott kutatási posztgraduális tanulmányok

Tanulmányainak támogatása érdekében a HKUST posztgraduális hallgatói képességet is nyújt havi 17,330 HK (~ 2200 USD) havi ösztöndíjjal a teljes munkaidőben foglalkoztatott posztgraduális hallgatóknak. A támogatás legfeljebb 2 év teljes munkaidős MPhil hallgatók számára és 4 év teljes munkaidős doktorandusz hallgatók számára. Ezenkívül az Egyetem garantált egyetemi szállást biztosít a kutatási tanulmányok első két évében. Még jobb, ha különféle finanszírozási és ösztöndíj-lehetőségek állnak rendelkezésre a HKUST végzett kutatási HKUST , ideértve a tengerentúli kutatási díjakat, a Fulbright Junior kutatási díjakat, a kutatási utazási támogatásokat stb.

Az Egyetem jelenleg pályázatokat hív fel a 2020/21.

Helyszínek

Hong Kong

The Hong Kong University of Science and Technology

Address
Clear Water Bay, Kowloon
Hong Kong, Hongkong

Programok

Executive kurzusok
Az intézmény további kínálata: