Lingnan University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lingnan Egyetem, Hong Kong

香港嶺南大學 (a továbbiakban Lingnan Lingnan, angol: Lingnan University , LU ) Hong Kong, Fu Tei Tuen Mun, Castle Peak Road Lingnan szegmensben.

Lingda az egyetlen olyan felsőoktatási intézmény Hongkongban, amely minőségi bölcsészettudományi képzést nyújt, a filozófia, üzleti és társadalomtudományok doktora, valamint doktori fokozatot szerzett. A diákok magas színvonalú akadémiai környezetet biztosítanak, az egyes osztályok oktatói a világ minden tájáról kiemelkedő tudósok, mindannyian diákorientált, és a hallgatók számára megfelelő papírvezetést és támogatást biztosítanak, a tanárok és a diákok is barátok.

A Filozófia Master és a Filozófia Doktora a Lingda Egyetemen kínálja a mélyreható kutatást konkrét területeken, és 2016 szeptemberében kezdődik.

Irodalomtudományi Főiskola - Kínai, Kulturális Tanulmányok, Angol, Történelem, Filozófia, Fordítás és Vizuális Tanulmányok ;

Business School - Könyvelés, Pénzügy, Információs Rendszerek Menedzsment, Biztosítás, Nemzetközi Üzleti, Menedzsment, Marketing, Operáció Menedzsment és döntés tudományok

és

Társadalomtudományi Akadémia - Közgazdaságtan, Politológia, Pszichológia és Szociológia és / vagy Szociálpolitika

Ezen túlmenően a Ling 2016-17-nél is nagyobb, és 8 posztgraduális képzést kínál, amelyek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy bizonyos témákban releváns elméleteket és gyakorlatokat tanuljanak meg.

Helyszínek

Tuen Mun

Address
Castle Peak Road,8
Tuen Mun, Új területek, Hongkong
Telefonszám
(852) 2616 8750

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket