The Hang Seng University of Hong Kong, School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Hang Seng Menedzsment Főiskola, School of Business

Az újonnan kinevezett iskola dékánja nagy megtiszteltetés, hogy üdvözölhet a Hang Seng Menedzsment Főiskolán . Mint üzleti iskola, mi arra törekszünk, hogy minőségi üzleti oktatás elkötelezettségét kövesse a HSMC "Liberális Szakmai" megközelítés a tanulás . Liberális, mivel célja az innovatív fiatalok ápolására, olyan széles alaptantervet kínálva, amely a hallgatói expozíciót mind a fegyelem, mind a bölcsészettudományok számára biztosítja. Szakmai, annak érdekében, hogy erősítsük meg az erős kapcsolatokat az iparral, a kereskedelemmel és a szakmákkal annak érdekében, hogy a diákok váljanak felelősségteljes állampolgárokká és jól felkészültek legyenek a tudásalapú munkahelyre és a társadalomba való bejutásra.

Arra törekszünk, hogy Hong Kong egyik legszebb hallgatói tapasztalatait kínáljuk az üzleti oktatásban, és elkötelezettek egy olyan oktatási tapasztalat elnyerésével, amely elsősorban a kis csoportos beszedésen alapul, amely elősegíti a hallgatói szerepvállalást. Programjaink minőségét a különböző versenyeken hallgatóink által elnyert számos díjazás, valamint a különböző munkáltatók által nyújtott sok üdvözlet bizonyítja.

Az iskola jelenleg négyéves Bachelor of Business Administration (BBA) programot kínál a Pathway koncentrációkkal a számvitel, a bankügyletek és a pénzügyek, valamint a marketing területén; BBA a vállalatirányításban; a BBA pénzügyi elemzés és a BBA a menedzsment. A közelmúltban az iskola új kezdeményezést indított el, hogy elindítson egy Master of Science-t a vállalkozói menedzsmentben, és ezt a 2018/19-es tanévben kínálják fel.

Összhangban azzal a vízióval, hogy jó hírű globális üzleti iskola lettünk, és építsünk erősségünket az oktatás, a tanulás és a kutatás terén, azt tervezzük, hogy keresünk AACSB akkreditációt, és most készül el készítés. Az iskola sikere a kari tagok és a hallgatók összehangolt erőfeszítésében rejlik. A kari tagjai elsősorban olyan doktori képesítéssel rendelkező tudósokból és / vagy iparági szakemberekből állnak, akik szakterületük elismert szakemberei. Mindannyian nagyfokú lelkesedéssel élnek, és elkötelezettek a diákok támogatása mellett, hogy eljussanak a jövőbeli üzleti vezetőkhöz.

Ösztönzöm, hogy jöjjön el és látogasson el iskolánkba, és nézze meg magának a kiváló környezetet, amelyhez csatlakozhat. Kérjük, böngéssze honlapunkat, és többet megtudjon a Business School-ról. Üdvözöljük a visszajelzésedet, ezért ha bármilyen javaslata vagy megjegyzése van, akkor kapcsolatba léphet velünk a sbus@hsmc.edu.hk címen.

Örömmel várjuk Önt a HSMC-nál.

Bradley R. Barnes professzor
Dean, School of Business

Helyszínek

Hong Kong

Address
Hang Shin Link, Siu Lek Yuen, Shatin, N.T.,
Hong Kong, Hongkong