WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A minőségi oktatás és a kiválóság iránti törekvés ugyanazt a látásmódot nyújtja, a Warwick Egyetem és a Szakképzési Tanács (WTC) a WMG-hez hasonlóan összehangolta magát, hogy értékes választási lehetőséget biztosítson azoknak, akik értékeiket, ismereteiket és készségeiket meg kívánják szerezni foglalkoztathatóságot.

A WMG Szakmai Fejlesztési Iskola létrehozásával a hallgatók magas színvonalú oktatást kaphatnak Hongkongban egy világszínvonalú egyetemről.

A Warwick-i Egyetemen

1965-ben alapították, a Warwick Egyetem az egyik vezető felsőoktatási intézmény az Egyesült Királyságban. Ez egy egyedülállóan sikeres intézmény, elismert hírnevet szerzett magának a kiválóságnak a kutatásban és a tanításban, az innovációban és az üzleti és ipari kapcsolatokban. ( Warwick Egyetem ).

A University of Warwick, az Egyesült Királyság, az első helyet az Egyesült Királysági Egyetem nemzeti bajnokságaiban és az 57. helyet a világon.

Ranked No. 57 - QS World University ranglisták, 2018

Ranked No. 8 - A teljes egyetemi útmutató 2018

Ranked No. 7 - The Times és a Sunday Times Good University Guide 2017

Ranked No. 8 - The Guardian University Guide 2018

A WMG tanulás előnyei

  • Tanulmány egy nemzetközi kozmopolita városban Ázsiában, megfizethetőbb költségek mellett
  • A program magában foglalja az ipari projektet Hongkongban / Kínában
  • Rugalmassága legfeljebb két modul befogadására a WMG többi tengerentúli központjában Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban vagy az Egyesült Királyságban.

A Szakképzési Tanácsról

Az 1982-ben alapított Szakképzési Tanács (VTC) a legnagyobb szakképzési, képzési és szakmai fejlesztési csoport Hongkongban. Az VTC évente mintegy 250 000 hallgató számára értékes előkelő adatokat szolgáltat a nemzetközileg elismert képesítések teljes körében a foglalkoztatás előtti és a szolgálati programok teljes körében.

Az VTC együttműködött a Warwick-i Egyetemmel, amely 2009-ben indította el az első mesterképző programot Hongkongban, azzal a céllal, hogy több hivatásos szakembert ápoljon a hongkongi iparágak növekedéséhez. ( VTC ).

A WMG-ről

A Warwick Egyetem professzora, amelyet Lord Kumar Bhattacharyya professzor alapít 1980-ban. Egyedülálló, posztgraduális képzést nyújt évente több mint 1500 diák számára világszerte.

  • A kutatási és fejlesztési munkát az Egyesült Királyságban és a tengerentúli iparral együttműködve végzik, és a valós problémák megoldására törekszik.
  • A tutorok magasan képzettek és jelentős üzleti vagy ipari tapasztalattal rendelkeznek.

Helyszínek

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong