WMG School for Professional Development at VTC in HONG KONG

Bevezetés

Hivatalos Leírás

139929_WMG_Graduation_2019_1.jpgA minőségi oktatás és a kiválóság iránti törekvés ugyanazt a látásmódot nyújtja, a Warwick Egyetem és a Szakképzési Tanács (WTC) a WMG-hez hasonlóan összehangolta magát, hogy értékes választási lehetőséget biztosítson azoknak, akik értékeiket, ismereteiket és készségeiket meg kívánják szerezni foglalkoztathatóságot.

A WMG Szakmai Fejlesztési Iskola létrehozásával a hallgatók magas színvonalú oktatást kaphatnak Hongkongban egy világszínvonalú egyetemről.

A Warwick-i Egyetemen

1965-ben alapították, a Warwick Egyetem az egyik vezető felsőoktatási intézmény az Egyesült Királyságban. Ez egy egyedülállóan sikeres intézmény, elismert hírnevet szerzett magának a kiválóságnak a kutatásban és a tanításban, az innovációban és az üzleti és ipari kapcsolatokban. ( Warwick Egyetem ).

A University of Warwick, az Egyesült Királyság, az első helyet az Egyesült Királysági Egyetem nemzeti bajnokságaiban és az 57. helyet a világon.

Ranked No. 57 - QS World University ranglisták, 2018

Ranked No. 8 - A teljes egyetemi útmutató 2018

Ranked No. 7 - The Times és a Sunday Times Good University Guide 2017

Ranked No. 8 - The Guardian University Guide 2018

A WMG tanulás előnyei

  • Tanulmány egy nemzetközi kozmopolita városban Ázsiában, megfizethetőbb költségek mellett
  • A program magában foglalja az ipari projektet Hongkongban / Kínában
  • Rugalmassága legfeljebb két modul befogadására a WMG többi tengerentúli központjában Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban vagy az Egyesült Királyságban.

A Szakképzési Tanácsról

Az 1982-ben alapított Szakképzési Tanács (VTC) a legnagyobb szakképzési, képzési és szakmai fejlesztési csoport Hongkongban. Az VTC évente mintegy 250 000 hallgató számára értékes előkelő adatokat szolgáltat a nemzetközileg elismert képesítések teljes körében a foglalkoztatás előtti és a szolgálati programok teljes körében.

Az VTC együttműködött a Warwick-i Egyetemmel, amely 2009-ben indította el az első mesterképző programot Hongkongban, azzal a céllal, hogy több hivatásos szakembert ápoljon a hongkongi iparágak növekedéséhez. ( VTC ).

A WMG-ről

A Warwick Egyetem professzora, amelyet Lord Kumar Bhattacharyya professzor alapít 1980-ban. Egyedülálló, posztgraduális képzést nyújt évente több mint 1500 diák számára világszerte.

  • A kutatási és fejlesztési munkát az Egyesült Királyságban és a tengerentúli iparral együttműködve végzik, és a valós problémák megoldására törekszik.
  • A tutorok magasan képzettek és jelentős üzleti vagy ipari tapasztalattal rendelkeznek.

Helyszínek

Hong Kong

Address
30 Shing Tai Road Chai Wan
Hong Kong, Hongkong

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket