Algebra University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapján a trendek elismert foglalkoztatás az IT szakemberek elemzése révén a munkaadók igényeit és az analizált jellemzői a munkaerőpiac HorvátországA projekt létrehozásának Algebra University College 2006-ban indult.

A cél az alapítók volt, hogy egy kiváló minőségű professzionális felsőoktatási intézmény volt, együtt a program munkatársai és oktatási anyagok, készen, hogy megfeleljen az igényeknek a munkaadók és a munkaerő-piacon. Az akkreditáció által kiadott Nemzeti Ügynökség Tudományos és Felsőoktatási, az eredmények az újbóli akkreditáció 2012-ben, a minőségbiztosítási rendszer által végzett értékelés flamand-holland akkreditációs ügynökség NVAO és az állapota "Jóváhagyta FER" (FER - Villamosmérnöki Kar mérnöki és számítástechnikai) támogatja az a tény, hogy ezek az óhajok nem megalapozatlan és megerősítette, hogy nagy a University College tanterv. A University College egy része a Algebra oktatás csoport, az alapító intézmény, amely működik a horvát piacon több mint 16 éve, és továbbra is a vezető oktatási központja a régióban számítástechnikai és információs technológia.

Ma, a University College végzi négy egyetemi szakmai programok és öt végzős szakmai programok:

Egyetemista SZAKMAI PROGRAM (bachelor)

  • Szoftverfejlesztés
  • rendszertechnikai
  • multimédiás számítógépezés
  • Digitális marketing

SZAKMAI SZAKMAI PROGRAM (MASTER)

  • Szoftverfejlesztés
  • rendszertechnikai
  • multimédiás számítógépezés
  • Digitális marketing
  • e-Leadership MBA

A tananyag minden vizsgálati programokban teljes mértékben megfelel a ECTS kredit rendszer (Bolognai Nyilatkozat) és része a hivatalos rendszerben a felsőoktatás Horvátország, Amelyek esetében a University College kapott több akkreditációk a Tudományos, Oktatási és Sport (első ideiglenes akkreditáció kapott 2008 júniusában, az állandó akkreditáció 2010-ben, az akkreditáció a tanulmányi programok multimédiás számítógépezés és posztgraduális tanulmányi program 2012 júniusában és akkreditációk mindkét tanulmányi programok a digitális marketing január 2015).

Algebra University College jelenleg több mint 100 tanár és egyetemi oktatók érkező egyetemi és az üzleti szektor és a szerint a minőség értékelésének eredményeit rendszeres újbóli akkreditáció végzett a Nemzeti Ügynökség Tudományos és Felsőoktatási 2012-ben, képviseli az egyik legjobb tanulmányi programok Horvát Köztársaság.

Helyszínek

Zagreb

Address
Algebra University College
Ilica 242

10000 Zagreb, Horvátország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket