Diponegoro University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Diponegoro Egyetem (UNDIP) egy neves egyetem található északi Közép-Jáva, Indonézia. Ez a híres, hogy élen jár a mérnöki és technológiai tudás és szakértelem, amelynek küldetése, hogy kiváló kutatóegyetemi. UNDIP is megalapozta hírnevét a innovatív oktatási és élvonalbeli kutatás, egy elképzelés, hogy nevelése szakemberek és a szakemberek felé fejlődését alkotó emberi erőforrás és a fejlett technológiai újítások. Ez összhangban van a törekvéseit az ország teljesen fejlett és ismeretekben gazdag nemzet. UNDIP 11 kara és a számos kutatási központok, továbbá a tudományos osztályok szolgáló technológiai, oktatási és kutatási igényeket az egyetem.

Fontos eredménye UNDIP gondosan irányított modernizáció elsőrangú az oktatási rendszer, amely öntött milliókat kutatás és fejlesztés, valamint a biztató nemzetközi diákok az országba. A 2008-as THES-QS Top World University Rankings, a Diponegoro University (UNDIP) szerepelt jól a rangsor 501+ álláspontot, amely csökken Top 500 (401-500th pozíció) 2007-ben. 2009-ben, UNDIP rangsorolt ​​171th a Top 200-Ázsiában QS Top Asia University Ranking. 2009-ben, a minőségi oktatás UNDIP sokat javult az elmúlt években, miután a kormányrendelet, hogy minden tanár és oktató kell rendelkeznie Master / PhD fokozatot a téma, hogy az általuk tanított, ami nem volt a helyzet, mielőtt a fordulat század.

Diponegoro Egyetem (UNDIP) már hosszú ideje irányító végtelen kísérletet kell akkreditálni, mint a nemzeti egyetem, hogy büszke lehet, és akkreditált, nemzetközileg kiemelkedő egyetem. Ez a program összhangban volt a globális korszak kihívásainak. A globális kor megköveteli a magas színvonalú oktatási intézményben folytatnak bizonyos eredményekre, hogy részt a versenyben a világon túl gyors versenyt. Alapján a jelenlegi feltételek mellett az oktatás minőségét egyetemi mindig növelni kell annak érdekében, hogy dolgozzon képzett, tájékozott, és a magas technológia emberi erőforrás. A stratégiai akciók hoztak összhangba az új paradigma a felsőoktatási fejlesztési programnak, amelyet által javasolt indonéz Főigazgatóság Nagy Education (IDGHE).

Abban az évben, 2020, UNDIP kíván lenni, kiváló kutatási Egyetemen. Erőfeszítéseket, amelyek célja a látás, UNDIP meghatározza küldetését a következők:

hogy a legjobb oktatási program a tudomány, a technológia és a művészet, hogy végezzen szakmai tudományos kutatások, kiadvány, mint hozzájárulás a tudomány és a technológia, arra, hogy képesített megfelelő közszolgáltatások a társadalmi igény és az ismeretek bővítését tudományok és végző értékelő rendszeresen a minőség javítása, az autonómia, az elszámoltathatóság és akkreditációja egyetem.

Jövőkép, küldetés és a fő tudományos érdeklődés a UNDIP összpontosítottak Eco-Parti-Területfejlesztési. Van egy jelentős részét a leginkább versenyképes posztgraduális és egyetemi programok mérnöki, állati mezőgazdaság, az IKT, a tudomány, a matematika, közgazdaságtan, menedzsment, az orvostudomány, a társadalmi és politikai tudományok, levelek, a közegészségügy, a halászat és a tengeri tudományok, és a pszichológia.

Kollégium elhelyezés fogják biztosítani UNDIP belsejében campus régió, valamint a magán-kölcsönzés körül campus által nyújtott közösség. Körül a saját kölcsönzési egy diák menza kínál sokféle étel elfogadható áron. A szobaár az egyéni kölcsönzési tól Rp 150.000 Rp 250.000 havonta függ a rendelkezésre álló lehetőségek. Az árak nem tartalmazzák az ágynemű és a takarítás. Posztgraduális hallgatók elhelyezésére magánrezidenciák a család. Meg kell jegyezni, hogy az árak is észrevehetően különbözőek, attól függően, hogy milyen típusú szállást, közel a campus és az egyéb összetevők. Általában információt magánlakás kiadó állnak rendelkezésre a helyi újságokban.

Helyszínek

Semarang

Diponegoro University

Address
Diponegoro University
Jalan Professor Haji Soedharto

50275 Semarang, Közép-Jáva, Indonézia
Telefonszám
+62 24 76916968