Brawijaya University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetem Brawijaya (UB) található, a város Malang, Kelet-Jáva tartomány, Indonézia. UB hivatalosan bejelentett elnöke által az Indonéz Köztársaság január 5, 1963. Vannak 11 karon és 1 program tartott UB.

VISION:

Ahhoz, hogy egy kiváló egyetemi és aktív szerepet játszik, mint egy ügynök a változás, hogy a társadalom az oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások megfelel a nemzeti és nemzetközi szabvány.

Küldetésünk:

A magatartás szakmai tanítási-tanulási folyamat. Tudatosítása, hogy létezik Isten teremtményei és megbecsülése az emberi és más lények jogait. A magatartás tudományos folyamat, amely oktatja a diákokat, hogy magasan képzett diplomások és a szakemberek. Az innováció, fejlesztése és terjesztése és technológiákra, hogy felhatalmazza a közösségi jóléti és fokozza a nemzeti kultúrát.

Cél Fejlesztési

Fejlesztése UB célja felé World Class, vállalkozói Egyetem, amely alapján határozzák meg a Jövőkép, küldetés, és céljai UB Három szempontból aggodalmak: támogatja az erőfeszítést, hogy a szegénység és a munkanélküliség, a felsőoktatáshoz való hozzáférés, és az oktatás a globalizáció.

célok

Hogy magas minőségű diplomások hit az egyik legfőbb isten, elszántan, hogy folyamatosan tanulni, széles horizont, és fegyelem fenntartásához munka szellemiségének, és képesek versenyezni a nemzetközi szinten Fejleszteni a tudomány, a technológia és a művészet, annak érdekében, hogy támogassa a kulturális fejlődés Ahhoz, hogy a kapacitás felhatalmazza a közösség révén problémamegoldás koncepciófejlesztési az alkalmazás a tudományos módszerek

Jogosultság Belépődíj:

Meg kell tekinteni, mint egy nemzetközi kérelmező, ha nem tart indonéz állampolgárságot. Ahhoz, hogy felvételi jelentkezőknek bizonyítaniuk kell a jó tanulmányi kompetencia, amely bizonyíthatóan a magas tudományos érdeme.

Nemzetközi pályázók kell alkalmazni, közvetlenül Universitas Brawijaya benyújtásával egy sor szükséges dokumentumokat (lásd a folyamatábrát felvételi eljárás). Nemzetközi pályázók általában nem szükséges, hogy üljön a belépési teszt belépést, amíg egy speciális állapot alakulhat ki.

A jogosultság felvételi alapja egy asztal által elvégzett értékelés UB felvételi teszt bizottság a tanulmányi eredmény.

Nemzetközi pályázóknak meg kell felelniük a tudományos, nyelvi követelményeket, és vállalják, hogy megfelelnek bizonyos előírásoknak indonéz kormány az oktatással kapcsolatos politika alkalmazása érdekében bizonyos fokú Egyetemen Brawijaya.

Rövid története Universitas Brawijaya

A név Universitas Brawijaya (Brawijaya University) adták elnöke által az Indonéz Köztársaság huzalon keresztül nem. 258 / K / 61 küldött 11 július 1961. Ez a név származik a címe Kings of Majapahit, egy nagy királyság Indonéziában a 12. helyről a 15. században.

UB átalakult állami egyetem január 5-én, 1963 után kiadott elnöki rendelet korábban ugyanabban az évben. Ezt az időpontot később közlik, UB évforduló (pontosabban az úgynevezett Dies Natalies között indonéz tudományos társadalom tagjai).

Korábban Universitas Brawijaya nyilvánosan ismert betűszó az UNBRA majd UNIBRAW. A Universitas Brawijaya szenátusi ülés március 17-én, 2008, UB avatták a hivatalos rövidítése Universitas Brawijaya.

A Himnusz UB-t, amely egy hallgató a Kar Állatorvos és Állattenyésztési nevű Yanardhana 1963, míg a Mars UB komponálta Lilik Sugiarto 1996. A dal még mindig gyakran énekelt a mai napig.

UB campus található a város Malang, East Java, egy stratégiai helyen könnyen megközelíthető tömegközlekedési. A fák nőnek minden sarkából a campus és a hűvös levegő Malang, UB valóban egy nagyon friss campus. Mivel a város az oktatás, Malang már rohamosan fejlődik. Úgy tűnik, ez elválaszthatatlan a dicsőség Kelet-Jáva a múltban.

Ma UB egyik vezető egyetem Indonéziában több mint 60.000 diák különböző mértékben kezdve a Diploma Program, főiskolai szak, mester szak, doktori képzés, valamint szakorvos Program, 12 karok, 2 kari szintű programok, 1 Szakmai Program és 1 Posztgraduális Program.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Indonéz

Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

Master in Management

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

A küldetésnyilatkozat (látás), a Master Program in Management (MPIM) is: "Ahhoz, hogy egy vezető nemzetközi oktatási intézmény területén a menedzsment és az üzleti tudományok, a nagy vállalkozás és a lelki belátás" [+]

Master in Management

történelem

A Doktori Iskola a Közgazdasági és Üzleti Brawijaya University (február UB) volt egy hosszú utazás fennállása óta. Kezdetben, az egyetem felajánlott egyetemi programok csak, de 2006-ban, a doktori programok indultak.

A Master of Management Program (Prodi) lett az első csírája február Hivatalosan Prodi 1996-ban alakult, a General rendelet Felsőoktatási No. 493 / Dikti / kép / 1996 kelt augusztus 31-én, 1996.

Küldetésnyilatkozat és tanulási célok

A küldetésnyilatkozat (látás), a Master Program in Management (MPIM) is: "Ahhoz, hogy egy vezető nemzetközi oktatási intézmény területén a menedzsment és az üzleti tudományok, a nagy vállalkozás és a lelki látás" Master Program in Management (MPIM) tanulási célok :... [-]


Mester agrármérnök

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Agrármérnöki lett egy oktatási központ a nemzetközi szabványok és aktív szerepet játszik a tudomány fejlődése révén a kutatás és a közösségi szolgáltatások. [+]

Mester agrármérnöki

VISION:

Agrármérnöki lett egy oktatási központ a nemzetközi szabványok és aktív szerepet játszik a tudomány fejlődése révén a kutatás és a közösségi szolgáltatások.

Mission:

Végre oktatási folyamat professzionális módon alkotnak hallgatókat kompetenciák terén a mezőgazdasági gépgyártásban. Aktív szerepet a problémák megoldásában terén agrármérnöki szinergiák révén más csoportokkal tudományágak. Aktív szerepet a globális tudományos tevékenység területén agrármérnöki. Építeni és fejleszteni a tudomány és a technológia kapcsolódó mezőgazdasági gépgyártásban.

Célok... [-]


Mester a közigazgatásban

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Az elképzelés a Kar Administration, hogy legyen egy intézmény a közigazgatási tudományok képzett és elismert a közönség, itthon és külföldön. [+]

mester a közigazgatásban

Vízió és küldetés

Az elképzelés a Kar Administration, hogy legyen egy intézmény a közigazgatási tudományok képzett és elismert a közönség, itthon és külföldön.

A küldetések Kar Közigazgatási Tudományok:

Minőségének javítása és mennyiségének végrehajtásának Tri Dharma Felsőoktatási, amely magában foglalja a nevelés és oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások. Létrehozása ethosz közigazgatási tudomány a társadalomban és helyzetének megerősítésére alumni a munkaerőpiacon. Hatékonyságának javítása és hatékonyságának kezelése és kar. [-]

Mester a talaj és a vízkészlet-gazdálkodás

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Ahhoz, hogy egy felsőoktatási intézmény a mezőgazdasági kiválóság, a nemzetközi szabványoknak, és hogy képes aktív szerepet játszanak a fejlesztés a tudomány és technológia, valamint a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás, valamint biztosítja a folyamatos fejlesztését agráripar menedzsment. [+]

Mester talaj vízkészlet-gazdálkodás

VISION:

Ahhoz, hogy egy felsőoktatási intézmény a mezőgazdasági kiválóság, a nemzetközi szabványoknak, és hogy képes aktív szerepet játszanak a fejlesztés a tudomány és technológia, valamint a természeti erőforrásokkal való gazdálkodás, valamint biztosítja a folyamatos fejlesztését agráripar menedzsment.

Mission:

Ahhoz, hogy az oktatás, a kutatás és a közösségi szolgáltatások területén a mezőgazdaság és természeti erőforrások kezelése és mezőgazdasági irányítás alatt a globális perspektíva, hit alapján és a jámborság. Kidolgozása és alkalmazása a tudomány és a technológia alkalmazási körébe mezőgazdasági és agrár-környezet fejlesztésére, a nemzet. ... [-]

Mester Biológia

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Vision: hogy példakép intézmény tudomány és a matematika oktatás, a nemzetközi szabványoknak és a nagy támogatást az alkalmazott tudományok, annak érdekében, hogy javítsa az emberi jólét. [+]

Mester Biológia

Jövőkép, küldetés és célok

VISION: hogy egy példakép intézmény tudomány és a matematika oktatás, a nemzetközi szabványoknak és a nagy támogatást az alkalmazott tudományok, annak érdekében, hogy javítsa az emberi jólét.

Küldetés

Forma minőségi diplomások. Aktív szerepet kialakításában és fejlesztésében a tudomány és a technológia. Növeljék az állami elismerést minden MIPA által. Fejlesztésének támogatására alkalmazott tudományok az egyetemen.

Célok

Rendezze a tanítási-tanulási folyamat Végezzen magas színvonalú kutatást. Terjesztése a kutatási eredményeket a nyilvánosság számára. Szerepe van a tudomány fejlődése a nemzeti és nemzetközi szinten. [-]

Mester közgazdász

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Az egyik legismertebb iskolák Brawijaya Egyetem Gazdaságtudományi Kar és a Business. [+]

mester közgazdász

történelem

Az egyik legismertebb iskolák Brawijaya Egyetem Gazdaságtudományi Kar és a Business. Kezdetben, a Kar kezdődött két tanfolyamok: Public Economics and Business Economics. Most mi is a General Közgazdasági Tanulmányok program, ma az előfutára a Department of Economics. A Department of Economics és a fejlesztési tanulmányok (iESP) létrehozta a posztgraduális programok július 4, 2001 A Master Program in Economics avattak az egyik kurzusok a Graduate School of Economics Egyetem Brawijaya.

Vízió és küldetés

Vision: Légy mestere kiváló oktatási intézmények globális szinten a fejlesztés alkalmazott etika alapú gazdaság. Misszió:... [-]


Mester mélyépítési

Campus Nappali Részidős July 2019 Indonézia Malang

Az Építőmérnöki természetesen foglalkozik több érdekeinek szakértelem, ideértve: struktúrák, geotechniques, árvizek, a szállítás, és építési menedzsment. [+]

Mester Mérnöki

UB Department of Civil Engineering 1963-ben alakult együttes alapító az UB. A Department of Civil Engineering diplomát nem kevesebb, mint 1920 tudós S-1. Az Építőmérnöki természetesen foglalkozik több érdekeinek szakértelem, ideértve: struktúrák, geotechniques, árvizek, a szállítás, és építési menedzsment. Ez a program célja a diplomások, akik alkalmazkodnak minden területén Építőmérnöki, és azok várhatóan mester és alkalmazza az alapvető ismeretek terén, ismernie kell az információs technológia, alkalmazni a logikus gondolkodás, képes fejleszteni magukat folyamatosan, és egy profi hozzáállás.

A diákok az Építőmérnöki Tanszék számozása között 400-500 évente. 1997-ben korlátozott számú felvett hallgató keresztbe az úton, műszaki főiskolákon és D3. 2000-ben az új felvételi vonalakat kiterjesztették a mellék programot (SPMK). 2001-ben a Department of Civil Engineering kezdte elfogadni a diákok az iskolai együttműködés Selection elfogadás (hossz) és intézményi partnerség Beiratkozás Selection (SPKIns).... [-]


Számviteli mester

Campus Nappali Részidős Nyílt Beiratkozás Indonézia Malang

Vízió: Egy mesterképzési program lesz, amely összehozza a nemzetközileg elismert számviteli tanulás és kutatás az istenség, az emberiség és a környezet támogatásával. [+]

Számviteli mester

A Master of Accounting Program (PMA) akkreditált "A" a "BAN PT" és az ABEST International.

Látomás

Egy mesterképzési program, amely nemzetközileg elismert számviteli tanulással és kutatással áll össze az istenség, az emberiség és a környezet támogatásával.

Küldetés

A számviteli minőség területén a felsőoktatás és kutatás végrehajtása az érdekeltek érdekében, folyamatos minőségfejlesztés, releváns és gyakorlati tanulmányok, etikus viselkedés, környezetvédelmi szemlélet és nemzetközi kilátások szemléletével.

célok

A szakemberek holisztikus, racionális, etikus és intuitív gondolkodásmód kialakítása.Tudás létrehozása a számviteli területen egy multiparadigma-vízió keretében, amely hatékonyan elemzi a modern számviteli dichotómiát, mind elméletileg, mind empirikusan.... [-]

Kapcsolat
Cím
Universitas Brawijaya
Jl. Veteran Malang
East Java, Indonesia

Malang, East Java, 65145 ID
Közösségi Média