Ben-Gurion University of the Negev

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ben-Gurion University of the Negev egyedülálló küldetése van, amely alakította a karakterét

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) 1969-ben jött létre, felismerve Izrael első miniszterelnöke, David Ben-Gurion elképzelését, aki úgy gondolta, hogy Izrael jövője a Negev régióban fekszik, sivatagi terület, amely több mint 60 százalékot az országban. A látomás egy küldetéssel jött: hogy katalizátorként szolgáljon a Negev fejlődéséhez.

Ma közel 50 évvel később a BGU világszerte elismert kutatási és felsőoktatási intézmény, amely átlépi az egyetemek határait, hogy új oktatási és kutatási modellt hozzanak létre, amely az emberek életét a Negevben, Izraelben és a világ minden táján érinti.

A Beer-Sheva, Sede Boqer és Eilat egyetemeken a BGU valóban az innováció oázisa, amely élenjáró kutatásokat folytat a számítógépes és hazai biztonság terén; robotika; nagy adat- és információs rendszerek; alternatív energia; sivatagi tanulmányok; a víz sótalanítása, az izraeli tanulmányok, a kultúra és a zsidó gondolatok; orvosi és biotechnológiák; a globális egészség és még sok más.

Másnak lenni. Légy te. BGU.

Mint Izrael leggyorsabban növekvő kutatóintézete, a BGU vonzza a kiváló diákokat egész Izraelből és a világ minden tájáról. A legmodernebb szolgáltatásokat kínáló és közel 20 000 diák dinamikus népességét kínálja az egyetem különböző karai és 51 részlege. A diákok mind a kivételes akadémiai lehetőségek, mind az élénk campus-atmoszféra számára a BGU-hez érkeznek.

A BGU-nál, egy átfogó egyetemen a multidiszciplináris kutatások inkább szabályozzák, mint a kivétel, a különböző karokon, tanszékeken és kutatóközpontokban dolgozó diákok és kutatók együtt dolgoznak, hogy megtalálják a legjobb megoldásokat a világ legsürgetőbb problémáihoz. A BGU kutatói és hallgatói szenvedélyesen dolgoznak munkájukon: nem csoda, hogy a tudomány és a technológia határain belül előrehaladott területeken soha nem látott eredményeket értek el.

BGU nemzetközi

Több mint 40 országból származó nemzetközi diákok élvezhetik a tevékenységek és események teljes naptárát, valamint különböző klubokat és szervezeteket. Az izraeli hallgatók szobatársaként való tartózkodása során a nemzetközi hallgatók elsőként ismerkedhetnek meg az izraeli kultúrával, barátságok átadásával és emlékhelyek építésével. A Beer-Sheva, egy multikulturális város helyszíne ideális hely a nemzetközi diákok számára Izrael közösségének sokszínűségének megtapasztalására.

A Beer-Sheva egy kényelmes ugródeszkaként szolgál, hogy felfedezze Izrael többi részét, és többféle szállítási lehetőséget kínál az ország minden területén való eléréséhez.

Minden olyan kurzus, amelynek legalább egy beiratkozott nemzetközi hallgatója angolul lesz.

Hogy ez megtörténik: felismerték David Ben-Gurion látomását.

A BGU a "Oasis of Innovation" (innováció oázisa) középpontjában áll, amely egyedülálló ökoszisztéma, ahol a felsőoktatás, a csúcstechnológia, az ipar, az üzleti élet, az orvostudomány és a kormányzat találkozik az úttörő kutatások kidolgozása és az új alkalmazások piacra juttatása érdekében.

A BGU fővárosának melletti Beer-Sheva Advanced Technologies Park (ATP) a multinacionális hi-tech cégek, például a Dell-EMC, az Oracle, a Wix, az IBM és a Deutsche Telekom számára a szinergia kifejezője. Kiemelik a BGU kutatás-fejlesztési képességét, a BGU-hallgatókkal és diplomásokkal teli induló vállalkozások és gyorsítók mellett.

Az IDF technológiai egységeinek az ATP-hez és a BGU-campushoz vezető lépcsőfokok felé történő elmozdulásával a Negev egy transzformációs időszak közepén helyezkedik el.

A különbségtétel vágya a BGU DNS-ébe gyökerezik

Megalakulása óta az egyetem egyik legfontosabb missziója a Negev régió potenciáljának felismerése volt, és méltányosabb társadalom megteremtése sokszínű lakosainak. Ma a BGU a várakozásokon felül sikerült, mivel olyan egyetemista intézményt hozott létre, amely mélyen gyökerezik a közösségben, és nemzetközileg elismert számos és változatos tájékoztatási programja számára.

A BGU hallgatók és oktatók rendszeresen áthidalja az egyetemektől a társadalmi cselekvésig tartó szakadékot, hozzájárulva az idejükhöz és energiáikhoz az őket körülvevő közösségekhez az oktatásuk részeként.

Helyszínek

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, Déli körzet, Izrael

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket