Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ról ről

A tudományos kutatás és felfedezés nemzetközi vezetésével kapcsolatos oktatás

A Feinberg Graduate School (FGS) magába foglalja a kutatás és a felfedezés szellemét. Az 1958-ban alapított Weizmann Intézet tudományegyetemének alapítása óta a Feinberg Doktori Iskola multidiszciplináris központjává vált, ahol a diákok a tudás és a megértés legmagasabb szintjét kívánják elérni. kreatív és eredeti kutatók irányítása a természettudományokban és a matematikában.

A Feinberg-i Graduate School-ban a Weizmann Intézet rangos történelmi eredményei közé tartozhat, amely a Nobel-díjasok és a Turing-díjátadókkal büszkélkedhet. Feinberg-fokozatú hallgatóként részt vesz az Intézetben végzett tudományos kutatásban, és időt fordít mind a kutatásra, mind a kutatásra, legmodernebb, legmodernebb eszközöket és felszerelést használva, és közvetlenül együttműködik kutatócsoportok nemzetközileg élvonalában. A Feinberg Graduate School minden tanuló számára ösztöndíjat biztosít, és nem számol fel tandíjat, így megengedheti magának, hogy teljes mértékben belevágjon a tanulmányaiba. A Feinberg Graduate School minden osztályát angolul folytatják.

Küldetés

A Graduate School célja a kreatív és eredeti kutatók új generációinak fejlett képzése a természettudományokban és a matematikában - más szavakkal a jövő tudományos vezetői képzése. A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója közvetlenül részt vesz az intézetben végzett kutatásban.

Tanulmányi pályák és tantervek

A Feinberg Graduate School a következő tanösvényeket kínálja:

 • Rendszeres MSc Track
 • Nem-értekezés MSc Pálya a tudomány tanítása
 • Közvetlen PhD pálya
 • Rendszeres PhD pálya
 • PhD Tracks az MD-k számára
 • Tanítási Tanúsítási Program

A fő kutatási és kutatási területek: Fizikai tudományok Kémiai tudományok Élettudományok Matematika és számítástudomány Tudománytanítás.

Akkreditáció

A Feinberg-fokozatú Iskolát a Felsőoktatási Tanács Izraelben akkreditálja.

Nyelv

A Feinberg-fokozatú iskolai oktatás hivatalos nyelve az angol. Ez lehetővé teszi a nemzetközi diákok számára, hogy részesüljenek programjaikból.

Megkülönböztetés-mentességi politika

A Feinberg Graduate School-ba való belépésre vonatkozó egyetlen kritérium az akadémiai kiválóság és integritás. A Feinberg Graduate School minden fajt, színt, vallást, nemet és etnikai származást hallgat minden olyan programra, jogosultságra és tevékenységre, amelyet általában az iskolában tanuló hallgatók kapnak.

Ösztöndíjak

A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója ösztöndíjat kap, hogy idejüket kutatásra és tanulmányokra fordíthassák. További információ: ösztöndíjak és segélyek.

Oktatás

A Feinberg-i Graduate School minden hallgatója mentesül a tandíj megfizetés alól.

Hogyan kell alkalmazni

Egy lépésről-lépésre útmutató az MSc alkalmazás benyújtásáért

A következő részek a Feinberg Graduate School MSc programjának pályázati folyamata során végigvezetik Önt, részletes információkkal szolgálnak az alkalmazás elkészítéséről és benyújtásáról, valamint arról, hogy mi történik a szükséges dokumentáció benyújtását követően. A regisztrációs eljárás díját nem számítjuk fel.

Minimális tudományos követelmények

Az MSc programra való jelentkezéshez BSc-fokozatot kell szereznie egy akkreditált helyi vagy külföldi felsőoktatási intézménytől, vagy más, a szakterületen tanuló Tanácstól egyenértékűnek minősített, 85 (vagy azzal egyenértékű) GPA-val.

Nemzetközi diákok

A nem-izraeli egyetemek vagy felsőoktatási intézmények MSc jelöltjei kötelesek külső értékelő vizsgálatokat elvégezni, beleértve:

 • GRE: Mindkét általános teszt és teszt a tárgyban, amelyet tanulmányozni szeretne. A GRE-k FGS kódja 3398, és a pontszámokat közvetlenül a GRE testközpontból kell küldeni.
 • TOEFL vagy IELTS: csak azoknak a jelölteknek, akiknek az anyanyelve nem angol. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha egy intézményt jelöltek meg, mint pontszámot fogadó, a Weizmann Tudományos Intézet TOEFL kódszáma C087.

A GRE és / vagy TOEFL pontszámok biztosításának szükségességét az érintett Tanulmányozó Testület saját belátása szerint mérlegeli.

Jelentkezési határidő

Az online jelentkezési lapokat október 1. és március 31. között kell kitölteni.

Késői alkalmazások a Math-ben

Bizonyos programokban (pl. Neuroscience MSc / PhD integrált program) január 31-ig a nemzetközi diákok által beérkezett pályázatokat januárban veszik figyelembe, és az interjúk február elején kerülnek megrendezésre. A végleges döntéseket február 28-ig adják át.

Felvételi eljárások

Csatlakozzon az élvonalbeli MSc programhoz, amely vonzza a világ vezető diákjait

A Feinberg-i Graduate School MSc programjának hallgatójaként mind a tudomány legjobbjainak, mind a legjobb oktatási intézményeknek lesznek kitéve. A Feinberg-i Graduate School hallgatói részt vesznek az Intézetben végzett kutatásban, amely közvetlenül együttműködik a kutatócsoportokkal nemzetközi szinten. A Feinberg Graduate School díjat nem fizet, és biztosítja az MSc hallgatók teljes ösztöndíjakat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy teljes mértékben szentelik idejüket a tudományos kutatás és tanulmány.

A Feinberg-i Graduate School MSc programjának elfogadása bevételi eljárással jár, amely rendszerint négy-tizenkét hétig tart. Az FGS osztályokat angolul folytatják. Az iskola, amely magában foglalja az egyének minden háttérrel és hiedelmekkel, büszke a sokszínű diák testület.

MSc ösztöndíjak

Havi ösztöndíjak MSc hallgatók számára

A Feinberg Graduate School nappali tagozatos hallgatók 24 hónapos havi ösztöndíjra jogosultak. Ha megkapja az ösztöndíjat, akkor elvárható, hogy egész idejét tanulmányokra és tudományos kutatásokra fordítsa.

A támogatások típusai

A Weizmann Tudományos Intézet (WIS) számos típusú MSc ösztöndíjra terjed ki:

Rendszeres MSc ösztöndíj

Az MSc tanulmányok során minden diáknak ösztöndíjat kell kapnia a NIS 5 930 összegben.

Ösztönző ösztöndíj

NIS 6,523 havonta (a rendszeres ösztöndíj 110% -a)

Az ösztönző kiegészítést olyan versenyképes külső ösztöndíjasok számára ítélik oda, akik havi értékkel rendelkeznek a NIS-ben, ami alacsonyabb az ösztönző ösztöndíj szintjénél.

Külső (versenyképes) ösztöndíjak (amelyeket a WIS-en keresztül fizetnek)

Amint azt a külső alapítvány határozza meg, a havidíj 10 000 NIS-ig terjedő korlátig.

alapelvek

A WIS-en az ösztöndíj-rendszer a következő elveket szabályozza:

Helyettesítés

Külső ösztöndíjak (versenyképes és nem versenyképes), vagy felváltják a rendszeres WIS ösztöndíjat vagy annak egy részét. Más szavakkal helyettesítik a rendszeres MSc ösztöndíjat, és nem adják hozzá.

Külső vs WIS ösztöndíj

A WIS ösztöndíjakat és a külső ösztöndíjakat nem lehet egyszerre odaítélni. Ha a külső ösztöndíj szintje magasabb, mint a rendszeres WIS-ösztöndíj, akkor a hallgató jogosult a mérleg megtartására (a fent említett határig). Ha azonban a külső ösztöndíj szintje alacsonyabb, mint a rendszeres WIS ösztöndíj, akkor a diák még mindig fizetni fogja a különbséget - a rendszeres WIS ösztöndíj 110% -áig.

Fellowship fizetés megszüntetése

 • Ha befejezte tanulmányait, a közösség azonnal leáll. Az ösztöndíjat legfeljebb két tanévre veheti át.
 • Ha munkát kezdesz és fizetést keresel, a ösztöndíj kifizetések megszűnnek. Ilyen esetekben köteles értesíteni a kari koordinátort a Feinberg-i Graduate School-ban.
 • Ha elfogadja a tézis beadványának elhalasztását, akkor a Feinberg-i Graduate School dékánja határozza meg, hogy továbbra is pénzügyi támogatást kap-e a további időtartam alatt, vagy csak részben. Ez a döntés egyéni alapon történik. Ha a Dean jóváhagyja pénzügyi támogatásának meghosszabbítását, akkor további három hónapig is folytathatja a finanszírozást.
 • Hasonlóképpen, ha Ön szülési szabadságon, katonai tartalékkötelezettségben vagy hosszan tartó betegségben szenved, akkor akár három hónapos (legfeljebb 27 hónapos) időszakra is meghosszabbított támogatásban részesülhet.

Helyszínek

Rehovot

Address
Feinberg Graduate School
David Lopatie Hall of Graduate Studies
Weizmann Institute of Science
P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL

Rehovot, Központi kerület, Izrael

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket