University of Technology, Jamaica (UTech)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elhelyezkedés

A University of Technology, Jamaica (Utech), korábban a College of Arts, Science and Technology belül található a Nagy Kingston Metropolitan Region a plébánia Szent András és elfoglalja mintegy 18,2 hektár. Ez keletre fekszik a Hope Botanikus Kertek belül Papine-Liguanea kereskedelmi központok. A campus szolgálja több buszjárat és néhány percnyi sétával elérhető a Mona Campus a regionális Egyetem Nyugat-Indiában és az egyetemi kórháztól.

történelem

Az egyetem 1958-ben alakult, eredetileg néven a Jamaica Institute of Technology. 1959-ben, a neve megváltozott a College of Arts, Science and Technology, és beépül alatt College of Arts, Science and Technology (CAST) Program 1959. Ezt érvényesítette törvényben 1964-ben. 1986-ban, a CAST rendszer felülvizsgálták annak érdekében, hogy a testület a doktori cselekménnyel intézmény. A CAST rendszer is jogköröket az intézmény ügyeinek intézésére alatt két irányító szervei, azaz a Tanács és az oktatási igazgatóságot.

Az intézmény hivatalosan élvezik egyetemi státuszt szeptember 1-jén, 1995, néven, a University of Technology, Jamaica, és vált teljesen bérelt június 29-én 1999-ben.

A történelem az intézmény szorosan kapcsolódik a társadalmi és gazdasági fejlődésének Jamaica. Alig több mint 50 diák és 4 program 1958-ban, az intézmény nőtte ki magát egy nagy nemzeti intézmény, a hallgatói létszám több mint 11.000, és több mint 100 különböző programok bizonyítvány, diploma és mértéke szinten.

Akadémiai kínálatát és fejlesztési lettek modellezve az angol főiskolai rendszer a hangsúlyt a rugalmassága megközelítés, a munka-alapú tanulás és a szakmai kapcsolatok. Rugalmasságot a felsőoktatási kínálatát tükrözi a különböző közlekedési módok műsorterjesztés, amely magában foglalja a teljes munkaidős és részmunkaidős (nap kiadás, este), és közös munka alapú programok. Ezen kívül számos más program is franchise számos közösségi főiskolák és a legtöbb program kapcsolódik hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel.

Helyszínek

Kingston

University of Technology

Address
University of Technology, Jamaica, 237 Old Hope Road
Kingston, Szent András plébánia, Jamaica
Telefonszám
+1 876-927-1680

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket