University College Of The Caribbean

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

A University College of the Caribbean egy magántulajdonban lévő University College kínál tanfolyamokat a Diploma, munkatárs, Bachelor és Masters szintű oktatás. Fő szakterülete az üzleti tanulmányok, információs technológia és a jog.

történelem

2002-ben, az Institute of Management Sciences (IMS - est Január 1992), megszerezte az Institute of Management and Production, (IMP - est Január 1976), hogy a legnagyobb magán felsőoktatási konzorcium Jamaica. Az egyesülés létrehozta a University College of the Caribbean (UCC). UCC lett az anyaszervezet 2004-ben. Az új társaság együttműködve Florida International University (FIU), a University of Florida (UF), és a Florida State University (FSU), majd megkezdte a nagy kezdeményezését számos új üzleti, információs technológia és a műszaki képzési programok Jamaica , amely akkor kezdődött 2005 júniusában. 2008 májusában, UCC kapott engedélyt, hogy felajánlja a Diploma in Law együttműködve a University of London. Ma, a University of London Bachelor of Laws, a Bachelor of Science in banki és pénzügyi, valamint a Bachelor of Science in Banking and Finance is szállított / kínált UCC.

A fő cél az UCC összpontosít további felkészültség érettségizettek és a közepes szintű szakemberek bizonyos fokú felsőfokú képzés belépés, vagy felfelé irányuló mobilitás az üzleti vagy ipari. Megalakulása óta (UCC / IMS / IMP), mintegy 65.000 fő sikeresen végezte el a több program. Jelenleg a szervezet éves részmunkaidős és teljes munkaidős hallgatói létszám (főleg a dolgozó szakemberek) körülbelül 4000, és a magasan képzett és tapasztalt adminisztratív és oktatók a 192 és a 250, illetve támogatja a fent említett programok.

Bejegyzés

A University College of the Caribbean regisztrált és elismert, és számos a programok által akkreditált egyetem Tanács Jamaica (UCJ), a hivatalos akkreditációs testület felsőoktatás Jamaica, és tagja a Brit és az OAS egyetemek konzorciuma, a Amerikai Tanács Oktatási (ACE) és az International Association of University Presidents (IAUP).

Üzleti modell

UCC központja 17 Worthington Avenue műholdas campusok az Old Hope Road és az Oxford Terrace helyen Kingston és öt regionális campusok helyeken Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar és May Pen. UCC megkezdte a terjeszkedést Kelet-Karibi térségben a szállítás az online programok, különösen Antigua és Barbuda, St. Vincent és a Grenadine-szigetek, Grenada, Dominika és a Turks & Caicos.

UCC, leányvállalatán keresztül, IMS, jött létre, mint a regionális központja a Karib-térségben elsősorban az import és export a felsőoktatási szolgáltatások és programok (pl. graduális és posztgraduális fok esetén) által a két fő külföldi partnerek, Florida International University és A University of London. UCC keresztül IMP a testület felelős a fejlesztése és eljuttatása a helyi, őshonos szakmai bizonyítványt, társult és a bachelor fokozatot a helyi jamaikai piacon.

kormányzás

UCC alatt működik elnöksége Dr. Winston Adams vezérigazgató, Mrs. Geraldine Adams és irányítja a helyettes elnök és a csapat alelnökök, igazgatók és menedzserek, beleértve a szakemberek kezében a doktori fokozatot, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek a különböző szakterületekről. UCC is foglalkoztat, és folyamatosan fejleszti a rendszert irányítás célkitűzéseit annak érdekében, hogy a minősége a teljesítések javul az intézmény nő annak érdekében, hogy az optimális hallgató és az érdekelt felek eredményeket.

Versenyelőny

A University College koncepció szilárdan gyökerezik a filozófia az oktatás alapja a rugalmasság, szakmai színvonal és a munkahelyi expozíciót. UCC további megkülönböztetést kell tenni annak sokféle program és szintek, a rugalmasságot, a bejegyzés végzettség, pontosan meghatározott kilépési standardok összevetni szakmai gyakorlat, jellegzetes hatáskörébe diplomások, fontos, az egyenlő hozzáférés, a pénzügyi életképességét, sokszínűségét a kar, a személyzet és a programok a kiváló minőségű helyi és külföldi programok nemzetközi partnerségi megállapodások és példaértékű kormányzás.

Az státuszát, mint a University College, a UCC biztosít a hallgatók a legjobb előnyeit mindkét rendszer a kiválasztott szigorú és időben őshonos érettségi diploma és diploma programok egészíti ki egy hasonlóan fontos pala érettségi és Masters kínált programok nevében a külföldi partnerek, Florida International University és a University of London.

UCC is van belül, a hatálya a University College of the Caribbean Alapítvány hogy megbízott feladata, hogy kínál és kezelése származó diákok ösztöndíjára UCC. Ennek során széles skáláját kínálja ösztöndíjak, maximalizálja lehetőségeit a felsőoktatás a diákok egész Jamaica.

Az UCC Alapítvány is megbízott vállalkozás adománygyűjtő tevékenységet a UCC hogy ne csak a saját ösztöndíj programok, hanem tevékenységek frissíteni a létesítmények és bővíti a program kínálatát. Az UCC Alapítvány (USA) Incorporated bejegyzett állapotban Floridában, mint a 502 c 3 nyilvános szeretet.

Piac mérete és leírás

UCC alapvető hallgatói létszám készült a legkülönbözőbb iparágakban. Ezek általában alkalmazott, a magas rangú egyházi, felügyeleti és irányítási ranglétrán, és a fő az év a 30-as és 40-es. A terjeszkedés be, amely teljes idejű programokat az Worthington Avenue Campus New Kingston, UCC jelenleg is előírja, hogy az igényeinek friss középiskolai végzettséggel nagyrészt a vállalati területen, év elsősorban a késő tizenéves, hogy korai és középső húszas.

A 2012 közepére, UCC létrehozott egy nemzetközi hivatal, amely kínálna kulcsfontosságú támogatást az egyetem nemzetközi kezdeményezést. Ez a kezdeményezés magában foglalja többek között, vonzza a diákok a világ minden tájáról, akik nemcsak hozzájárul tudásukat az UCC közösség hanem a tapasztalat a jamaikai kultúra révén a UCC egyetemi tananyag.

Helyszínek

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, Szent András plébánia, Jamaica

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket