Hivatalos Leírás

leírás

Hirosaki University jött létre az egykori vár város Hirosaki 1949. Ez egy országos egyetemi és található Aomori prefektúrában található északi végén a Honshu sziget.

Hirosaki University egy közepes méretű egyetem a humán, oktatási, orvosi, Tudomány és Technológia, valamint Mezőgazdasági és Élettudományi. Ez az öt Karok terjed széles és átfogó egyetemi tudományágak. Az egyetem ad otthont a hét egyetemi programok, beleértve az önálló és interdiszciplináris doktori képzésben a Regional Studies.

leírás
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Japán

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Hirosaki University

A Graduate School of Science and Technology (mesterképzés) úgy véli, az oktatás a legfontosabb feladata, és célja, hogy akár igen speciális mérnökök, akik képesek alkalma ... [+]

Azzal a céllal, Advanced Science and Technology Education

A Graduate School of Science and Technology (mesterképzés) úgy véli, az oktatás a legfontosabb feladata, és célja, hogy akár igen speciális mérnökök, akik képesek alkalmazkodni magukat a haladás és a sokszínűség a tudomány és a technológia. A kurzus a fejlett tudományos és technológiai oktatás keretében a figyelmet a fontos a szoros kapcsolat áll fenn az oktatás a alapképzés és a mester program.

[-]
Japán Hirosaki
Április 2020
Japán
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hirosaki University

Két képzéseit kínálnak az MA program: Kulturális Tanulmányok és Alkalmazott Társadalomtudományi Kar. A cél minden van, hogy kiderül, a magasan képzett diplomások, akik ké ... [+]

A Doktori Iskola a Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Kar elkötelezett a közösség és a világ globarized.

Két képzéseit kínálnak az MA program: Kulturális Tanulmányok és Alkalmazott Társadalomtudományi Kar. A cél minden van, hogy kiderül, a magasan képzett diplomások, akik képesek megbirkózni a transzformációk és intézményi reformokat, melyek előfordulnak mind regionális, mind globális szinten a jelenlegi társadalomban.

[-]
Japán Hirosaki
Április 2020
Japán
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hirosaki University

A mester program a következő öt tanfolyamok: "Biology", "Biokémiai és Molekuláris Biológiai", "Alkalmazott Biosciences", "Mezőgazdaság és Kertészet", és a "Mezőgazdasági ... [+]

Speciális oktatás és a kutatás területén a mezőgazdaság és Élettudományi

A mester program a következő öt tanfolyamok:

"Biológia", "Biokémiai és Molekuláris Biológiai" "Alkalmazott Biosciences" "Mezőgazdaság és Kertészet", és "Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Mérnöki".

A diákok választhatnak egy vagy két tanulmányi programok függően jövőbeni terveit: a tudományos kutatási program (a kutatók képzése) és gyakorlati kutatási program (képzés műszaki szakértők).

A Mesterképzésre Mezőgazdasági és Élettudományi ítélik oda, akik szerzett elég kredit, és benyújtott egy jóváhagyott értekezés. Arra törekszünk, hogy megértsük a széles körben elterjedt technika és a képzés a magasság szakember, aki hozzá tud járulni a fejlesztés a szakmai közösség, a kiváló mérnök nemzetközi látóteret, valamint a kutató, aki megkapja a kérést az idők előre, és a kihívás egy speciális vizsgálat.... [-]

Japán Hirosaki
Április 2020
Japán
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul