International University of Japan

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Áttekintés

Amikor a International University of Japan Japánja 1982-ben alakult, feladata az volt, hogy fejlessze a jövőbeli vezetőket magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel, valamint a világ különböző kultúráinak megértésével és empátiájával, növelve azon képességét, hogy hozzájáruljon a globális társadalom.

Az eltelt 35 év során több mint 4300 globális vezető mintegy 130 országból érkezett a Nemzetközi Kapcsolatok és Nemzetközi Menedzsment Iskolákba. Az egyetemen egyedülálló és globális szellemi közösséget építettünk fel, amely páratlan a világon. Körülbelül 300 hallgató 50 országból él a kollégiumokban, tanul és kutat a karunkkal együtt.

Ezenkívül gazdag oktatási infrastruktúrát fejlesztettünk ki az információs társadalom befogadására, és szoros kapcsolatban állunk a Globális Közlekedési Központtal (GLOCOM), amely az információs társadalom kutatásának vezetőjeként hangsúlyozza a "Chigyo" -t, a tudás tanulmányozása.

A vidéki Japán nyugodt szívében található IUJ ideális hely a világ minden tájáról érkező fiatal férfiak és nők számára, hogy összegyűjtsék és tanuljanak egymástól és egy tehetséges és változatos nemzetközi karon. A Nemzetközi Kapcsolatok (GSIR) és a Nemzetközi Menedzsment Graduate School (GSIM) egyedülálló lehetőséget kínálnak az IUJ hallgatók számára, hogy elmélyítsék a politikai tudományok és területkutatások megértését az élvonalbeli információs és kommunikációs technológiák felhasználásával. Jól felszerelt campusunk, a kiváló Matsushita Könyvtár és Információs Központ (MLIC) segítségével a tanulók lépést tarthatnak a gyorsan változó globális és technológiai korban. Míg az angol az oktatás nyelve, a japán nyelvtanfolyamok különböző szintjeit kínálják az IUJ , hogy azok, akik szeretnék japán nyelvtudást készíteni szakmai gyakorlatokra vagy szakmai pályafutásra, ahol a japán nyelv ismerete fontos lehet. Ugyanakkor a japán nyelvtanfolyamok segítik a tengerentúli diákokat abban, hogy jobban megértsék a japán kultúrát, és segítenek a mindennapi kultúrák közötti kommunikációban és cserékben.

Azok, akik szakmai karrierjüket szeretnék folytatni a globális üzleti és állami szervezetekben, az IUJ nem csak MBA vagy MA fokozatokon, hanem egész életen át tartó, személyes és professzionális hálózaton keresztül is elhagyják, IUJ hasznos eszköz lesz az egész életében.

A GSIM AACSB * nemzetközi akkreditációt szerez

2018 február 20-tól a Nemzetközi Menedzsment Graduate School (GSIM), az IUJ büszkén kapott akkreditációt az AACSB International-tól, amely az üzleti iskolák minőségbiztosításának vezetője. Kérjük, olvassa el az AACSB általános közleményét, az AACSB Newsroom-ját és a regionális bejelentést, amelyet az AACSB közel 100 újságírója külföldön küldött. IUJ vált Japán négy AACSB akkreditált egyetemének egyikévé, és az első akkreditált angol-középfokú egyetem Japánban, amely posztgraduális programokat kínál.

A GSIM-ről

A globális üzleti és társadalmi vezetés bölcs egyének ápolására irányuló küldetésével a GSIM 1988-ban alakult az Amerikai Egyesült Államok Dartmouth Főiskola Amos Tuck School of Business irányításával és együttműködésével. A GSIM Japán első japán üzleti iskolája volt, Japánban pedig az első japán MBA program, melynek tanfolyamait csak angolul tanította. Azóta a GSIM létrehozott egy nemzetközi öregdiákos hálózatot, amely több mint 120 országot és régiót foglal magában, és campusát egy sokszínű, multinacionális, multikulturális, többnemzetiségű környezetben alakította ki, amely világszerte diákokból áll. A GSIM világszerte elismert üzleti iskola lett, a világ 100 legjobb üzleti iskolája közé sorolva (pl. The Economist Intelligence Unit).* Az AACSB-ről

Az 1916-ban alapított és Tampa (Florida, USA) székhelyű AACSB International az üzleti iskolák leghosszabb kiszolgáló globális akkreditációs teste, amely összekapcsolja az oktatókat, a hallgatókat és a vállalkozásokat, hogy létrehozzák a nagyszerű vezetők következő generációját . Az AACSB International a világ legnagyobb üzleti oktatási szövetsége.

Az AACSB-akkreditációt széles körben az üzleti iskolák akkreditációjának legmagasabb szintjének tartják, amely az üzleti oktatásban "a kiválóság jegyében", és a legmagasabb minőségi színvonalnak felel meg. Az AACSB akkreditációját a világ üzleti iskolái kevesebb mint 5% -a szerzett meg.

Ha többet szeretne megtudni az AACSB-ről, látogasson el a www.aacsb weboldalra

Helyszínek

Niigata

Address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

949-7277 Niigata, Niigata prefektúra, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited