Beijing Institute Of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Pekingi Műszaki Intézet (BIT) jelenleg több mint 2200 nemzetközi hallgató otthona 137 különböző országból. A legnagyobb diákpopuláció Dél-Koreából, Oroszországból, Lengyelországból, Pakisztánból, Németországból, Franciaországból, Kazahsztánból, Indonéziából és Thaiföldről származik. A 2013-as "Study in BIT" kezdeményezés elindítása óta az elmúlt öt év során a BIT nagy lépéseket tett a nemzetközi hallgatók beiratkozásakor és irányításában, a regisztrált hallgatók létszáma pedig több mint 2.200-ből exponenciálisan növekszik, elsőként a nemzeti olyan egyetemek, amelyek éves átlagos növekedési üteme 20%.

Egyetemünk elkötelezett amellett, hogy a globális politikai gazdaságtan, a kultúra oktatás és a tudomány és a technológia nemzetközi viselkedését, versenyét és együttműködési képességét előmozdítja. A tudományos és átfogó oktatási és irányítási rendszerrel rendelkező Pekingi Műszaki Intézet most a Kínában tanuló nemzetközi diákok egyik legjobb célpontjának tekinthető, és széles körben elismert a magas színvonalú bevételek, sikeres diplomások, hatalmas munkalehetőségek a végzős hallgatók számára , a teljes ösztöndíjprogramok, a hatékony napi menedzsment, a megfelelő hallgatói élet támogatása, valamint a színes hallgatói tevékenységek.

A Nemzetközi Diákok Hivatala, mint a BIT oktatási és igazgatási hivatala, felelős a kínai nyelvek toborzása, irányítása és tanítása minden idegen nyelvhez minden nemzetközi diák számára, akik különböző háttérrel rendelkeznek a világ minden tájáról. A felvételi menedzsment, az életmenedzsment, a szociális menedzsment és a renderelési logisztikai szolgáltatások összehangolt munkája mellett a Hivatal vállalja a nemzetközi diákok kínai nyelvtanulási és kínai kulturális tanfolyamainak nyújtásával kapcsolatos feladatokat, miközben számos kínai és angol nyelvű tanfolyamot és testreszabott rövid -term programok. Itt felkészültünk egy olyan menedzsment csapatra, amely gazdag munkatapasztalattal és átfogó képességekkel rendelkezik, akik hidat fognak szolgálni, hogy segítsék a nemzetközi hallgatókat a BIT jobb megismerésében, Pekingben, mint fővárosban és Kínában. Őszintén reméljük, hogy az irányítói csapat elkötelezettségével és elkötelezettségével minden nemzetközi diák beleszeret majd e városba, és kényelmesen él a BIT-ben.

Üdvözöljük a Beijing Institute of Technology-nál!

Helyszínek

Peking

Address
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Peking, Peking, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket