Dongbei University of Finance & Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bevezetés a Dongbei Pénzügyi Egyetemen

Az oktatási horizont további bővítése érdekében a DUFE 1994-től a „magas színvonalú és nemzetközivé válás” iránymutatása alapján kezdett ösztönözni a nemzetközi együttműködést és cserét. A több mint egy évtizedes tapasztalatokkal az Egyetem fokozatosan megvalósította a nemzetközivé válást az oktatási nyelvek vonatkozásában, oktatási anyagok, tantervi rendszerek és adminisztrációs minták. Eddig a DUFE barátságos együttműködési kapcsolatot alakított ki 18 különböző ország vagy régió 82 egyetemével.

A Globális Menedzsment és Gazdaságtudományi Intézetet (GIME) 2009-ben hozták létre. Az angol nyelvű oktatási programok vezető szolgáltatójaként a GIME jelenleg üzleti menedzsmentet és idegenforgalmi menedzsmentet kínál mind egyetemi, mind posztgraduális szinten, több mint 600 hallgatóval, beleértve a kínai kínálatot is. és nemzetközi hallgatók.

A GIME kiváló minőségű, nemzetközi felszereltséggel rendelkező nemzetközi tanulmányi központmá fejlődött. A GIME kiemelkedő oktatási és kutatási karokkal rendelkezik, több mint 50 alkalmazottal, széles körű tapasztalatokat kínálva a nemzetközi oktatás területén.

A DUFE itt található: Dalian, Kína. A világ 500 legnagyobb vállalata regionális központjának több mint 80 itt található. Dalian a World Economic Forum (WEF) Summer Davos állandó házigazdája, Kína legnagyobb mezőgazdasági határidős tőzsdéjével és a világ második legnagyobb szójabab-határidős piacával. Dalianban az éghajlat télen nem hideg, nyáron pedig nincs meleg. Az úgynevezett „északkeleti ablak”, „észak-gyöngy” és „romantikus főváros”. 2016-ban Dalian volt a negyedik legjobban élhető város a China Daily szerint.

Helyszínek

Dalian

Address
No. 217 JianShan St., Shahekou District
116025 Dalian, Liaoning, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket