Fudan University School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fudan University Business School régóta évszázadon át Kína első egyetemi létrehozni az üzleti adminisztráció oktatási rendszer, a korai 1917-ben létrehozását egy üzlet, és 1929-ben hivatalosan is létrehozta az üzleti iskola. 1952 nemzeti főiskolai kiigazítás, az üzleti menedzsment tudományok zavar az oktatás. Miután a reform és nyitás, Fudan Egyetem vette át a vezetést helyreállítási menedzsment oktatás, gazdálkodási fegyelem 1977-ben kezdett toborozni diákok, 1979-ben alapított, Department of Management Science, School of Management, 1985-ben létrehozott helyreállítani.

Komplett fegyelem rendszer 20 év után a fejlődés és a növekedés, a főiskola jelenleg 8 részlegek, 18 interdiszciplináris kutatási központok (by). College előtt doktori szinten 1, nyolc tudományok doktori (beleértve a saját doktori) szinten mester 16 (master beleértve a saját). 7 egyetemi, posztdoktori kutatási állomás 3 (ebből egy közösen létrehozott a School of Economics). Mester projekt: Fudan Egyetem Master of Business Administration (MBA) / Senior Management MBA (EMBA), Master of Accounting (MPAcc) szak.

2010-ben az intézet egymás felállított pénzügyi irányítás és a pénzügyi tervezés menedzsment két mester programok, és a City University of Hong Kong együttműködés ajánlat kezelése Doctor of Business Studies (DBA) programok, valamint a Fudan Egyetem - National Taiwan University EMBA megvalósításához.

Erős tanár 2010 júliusától, a kórház összesen 147 tanár, köztük 48 professzor (beleértve a doktori tanár 41 fő), docense 53 ember. Tanárok 91% -a egy doktori, amely doktori külföldön 30% 45 fő, az összes számot.

Jelölje ki az erejét tudományos kutatóintézet alakult számos szakmai és tudományos kutatások itthon és külföldön is befolyásolja, felhalmozódott számos kiemelkedő tudományos monográfiák, tanulmányok és a szabadalmak, a képzés egy csoport kiemelkedő egyetemi vezetők, kialakult egy tucat kiváló minőségű akadémiai kutatócsoport.

Kiemelkedő tehetség akadémia szigorú ösztöndíj és a jó tanulási környezetben, minden évben vonzza jelöltek jönnek tanulni, művelni egy tétel kezelése elit. A 2009 végén, a főiskola a graduális 945 fő, diplomás 490 ember (köztük DDIM tétel 190) Ph.D. 238 ember, egy MBA hallgató 1158 fő, EMBA diákok 697 fő, MPAcc diákok 151 fő, vezető tisztségviselők Development Center Management és Fudan vezetési tanácsadó cég nyitott összesen 66 különböző vezetői képzések, több mint 3000 vállalkozás felsővezetői vettek részt a képzésben a felső vezetés. A főiskola több mint 23.000 öregdiák.

International Institute for Management átfogó helyreállítás Jianyuanyilai széleskörű végrehajtását „kiment, így a” nemzetközi stratégia, aktívan bővíteni nemzetközi cserék, és még az Egyesült Államok, Olaszország, Norvégia, Nagy-Britannia, Franciaország, Szingapúr, Ausztrália, Dél-Korea, Hong Kong és más 20 több mint 60 neves egyetemek és kutatóintézetek országokban és régiókban hoztak létre különböző formáit cseréket és együttműködést. Nemzetközi stratégiát minden szintjére vonatkozik, hallgatók, oktatók, a kutatás, a tanterv, az üzleti kapcsolatok, a nemzetközi kutatási együttműködésben.

Annak érdekében, hogy bővítse a nemzetközi minősítő hatóság gazdagabb globális erőforrásokat, erősíti cserék és tudományos országok közötti együttműködés kiváló Business School, ő is aktívan bekapcsolódhatnak sok neves nemzetközi társszervezetekkel. 2007-ben az iskola lett a PIM (Partnership in International Management) Akadémia tagjai. 2009-ben a főiskola lett GMAC (Graduate Management Felvételi Tanács American Association of School) 173 teljes tagja van világszerte. Ugyanakkor, sikeresen a EQUIS (Európai Minőségfejlesztési Rendszer) nemzetközi minősítést. És 2010-ben ismét a világ leggyorsabb AACSB (AACSB International) nemzetközi minősítést.

Vállalat mélyreható együttműködés már 1992-ben a létesítmény a School of Fudan menedzsment tanácsadó cég, a professzor a közösségi alapú, multinacionális vállalatok, a nagy hazai vállalatok, a kormányzati szervek minden szintjén, hogy egy teljes körű vezetési tanácsadás. Révén a vállalkozások campus bemutatása, állásbörzék, pályaválasztási információs platform, hogy megjelenítse a vállalati márka és a kultúra, a tehetséges embereket. College elindította az ipari kérték iskola előadótermében, Fudan Standard Chartered poli Jin fórum és más fórumokon előadások, lesz a link kórház vállalati együttműködés. A főiskola is létrehozott egy lelkes csapat, a teljes körű iskolai vállalati együttműködés a hatékony és szabályos kezelése. Számos jól ismert vállalatok itthon és külföldön, hogy végezzen üzleti főiskola látogatás hallgatók gyakorlati együttműködési fórumot, a személyzet képzését orientáció, esettanulmányok, pénzügyi és anyagi hozzájárulást és az együttműködés más formáit, és hogy határozottan támogatja a főiskola fejlődését.

Helyszínek

Shanghai

Address
Fudan University School of Management
670 Guoshun Road,

200433 Shanghai, Shanghai, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited

Programok

Az intézmény további kínálata: