Istituto Marangoni Shanghai Fashion Training Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sanghaj átjáró Kelet és Nyugat, a régi és az új között. Csak illik, hogy az Istituto Marangoni Shanghai az európai ihletésű mintákat a hagyományos kínai elemekbe illeszti, keverve az innovációt a helyi textilörökséggel. A résztvevők számíthatnak a hi-tech és divat keresztporzására, mint a tanterv szerves részéről, az innovatív e-kereskedelmi tapasztalatok mellett, amelyek megzavarják a hagyományos kiskereskedelmi és terjesztési csatornákat, és mindenféle üzleti és tervezési készségeket igényelnek. Ehhez a nyertes megközelítéshez egy új vizuális nyelv társul, amely a keleti és a nyugati kultúra keverékét mutatja be, mindegyikből a legjobb elemeket veszi át, és ízlésesen ötvözi őket, hogy friss, gazdag kínálattal álljon elő.

Kilenc iskolájával a globális divatvárosokban az Istituto Marangoni a világ legjobb divatiskolája. Az Istituto Marangoni különböző elképzeléseit kínálja hallgatóinak a kortárs divatrendszerről Milánóban, az olasz divat fővárosában, Firenzében, ahol a divat találkozik a művészettel, Párizsban, a haute couture otthonában, a trendeket meghatározó Londonban és Sanghajban, ahol a divat a jövő.

Az Istituto Marangoni a világ minden tájáról származó kultúrákat, ötleteket és embereket egy nagyon különleges közösséggé egyesíti, amelyet a divat iránti közös szenvedély és kozmopolita vonzereje egyesít.

Istituto Marangoni öt iskolája 106 ország több mint 4000 hallgatójával rendelkezik, akiknek különböző érdeklődési köre , stílusa és ismeretei vannak . Öt iskolája világszerte a legismertebb tantermi környezetet kínálja. Az Istituto Marangoni-nél elmerülhet a divatban és tanulhat, miközben élményeket oszt meg egy érdekes, kulturálisan sokszínű közösségben.

Helyszínek

Shanghai

Address
652 Changshou Rd, Putuo, Shanghai, China
Shanghai, Shanghai, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: