Peking University HSBC Business School (PHBS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Pekingi Egyetem több mint 100 éve egy elit tanulási intézmény, amelyet nemzetközileg elismernek Kína egyik legfontosabb tudományos kiválósági központjának. Az iskolát 2004-ben alapították, a Pekingi Egyetemi Shenzhen Peking University HSBC Business School (PHBS) és 2008 augusztusában átnevezték a Peking University HSBC Business School (PHBS) .

PHBS nemcsak arra törekszik, hogy a pekingi egyetem inspiráló hagyományaira épít, és történelmi jelenlétét behozza az ország déli és külföldi PHBS , hanem az üzleti oktatás nemzetközi vezetőjének hírnevének fejlesztésére is törekszik.

PHBS-20190918-25" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135857_SEEN-PHBS-20190918-25.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-25" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Campuses

A fő egyetemen, a virágzó vállalkozói városban, Shenzhenben, Kínában , közvetlenül a Hong Kong pénzügyi központjának szomszédságában helyezkedik el, az üzleti iskola a világ egyik legígéretesebb nagyvárosi területének szívében fekszik. Kína kevés régiója kínál megfelelőbb környezetet egy intézmény számára, amelynek célja az ország legfontosabb üzleti iskolája. Ezen túlmenően, a cél a nemzetközivé válás, a PHBS merész lépést tett azáltal, hogy új campusot nyitott az angliai Boar's Hill- ben , Oxford várostól három mérföldre délre.

programok

Jelenleg a PHBS 3 MA programot (menedzsment, pénzügy és közgazdaságtan) kínál Shenzhen központjában és 2 MA Egyesült Királyság – Kína programot (pénzügy és menedzsment), amelyekben a hallgatók mesterképzésük első évét az Egyesült Királyság campusán töltik, és második év a kínai Shenzhen campusban, a kínai társakkal együtt, a kultúrák közötti párbeszéd környezetében.

PHBS-20190918-30" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135858_SEEN-PHBS-20190918-30.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-30" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

tanfolyama

A program tanterveit mind angol nyelven tanítják, és mélyreható tárgyi tanulásra koncentrálnak, olyan kurzusokkal, amelyek globális és kínai perspektívát is magukban foglalnak. A hallgatók nemcsak elmélyítik a kínai kultúra elismerését, de mélyebben megismerik a kínai üzleti tevékenységet, versenyképesebbé teszik őket a munkaerőpiacon, és lehetőségeket találnak üzleti nyitásra ebben a dinamikus országban. Ezen felül, a PHBS UK – Kína határokon átnyúló programok kiváló alkalmat kínálnak a hallgatók számára, hogy ne csak szakképzettséggel és multidiszciplináris kurzusokkal rendelkezzenek, hanem több ország tapasztalatait és mélyreható kultúrák közötti kitettséget is biztosítsanak.

Karok és kutatóközpontok

A több mint 80 nemzetközi kar tagjai PhD fokozatot fentről egyetemek a világ minden tájáról, és minden elkötelezett az oktatás PHBS „s hallgatók, hogy vezetők a saját területén, PHBS továbbra keresni hírnevét, mint intézmény a tudományos kiválóság és a szabadság. Emellett a PHBS t jelenleg 10 kutatóközponttal PHBS , mint például a marketingelmélet, a vezetés, a vállalkozói szellem, az üzleti modellek, a kockázatkezelés és a pénzügyi kutatás. Ezen felül a Nobel-díj közgazdasági PHBS , Thomas Sargent professzornak a PHBS hez csatlakozik, hogy kutatást végezzen a „Sargent Kvantitatív Gazdaság és Pénzügy Intézetének” vezetőjeként. A neves kínai közgazdász, Fan PHBS professzor csatlakozott a PHBS hez a „Tengeri selyemút kutatóintézetének” vezetõjeként, Kína legújabb kezdeményezésére, az „Egy öv egy PHBS ” irányuló kutatással.

A kiválóság iránti elkötelezettségének irányítása mellett a PKU HSBC Business School egyedülálló társainak körében, elkötelezettségével a kiválóan képzett, kétnyelvű és kulturálisan tudatos diplomások fejlesztése iránt. Röviden: küldetésünk az, hogy diplomásoknak biztosítsuk az oktatás típusát, amely felkészíti őket arra, hogy helyet foglaljanak el vezetőikként saját területükön Kínában és az egész világon.

További információért kérjük keresse fel weboldalunkat itt

PHBS-20190918-26" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135856_SEEN-PHBS-20190918-26.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-26" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Helyszínek

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Address
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited