Peking University HSBC Business School (PHBS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Peking Egyetem HSBC Business School (PHBS)

Több mint 100 éve a Pekingi Egyetem elit oktatási intézmény, amely nemzetközi elismerésnek számít Kína egyik kiemelkedő tudományos kiválósági központjának. 2004-ben alapították, mint a pekingi egyetem Shenzhen Graduate School of Business, az iskolát átnevezték Pekingi Egyetem HSBC Business School (PHBS) 2008 augusztusában.

A PHBS nemcsak arra törekszik, hogy a Pekingi Egyetem inspiráló hagyományaira épüljön, és történelmi jelenlétét hozza az ország déli és külföldi országaiba, hanem saját magatartását is fejlessze az üzleti oktatás nemzetközi vezetőjeként.

  • Campuses

A főépületben található a virágzó vállalkozói város Shenzhen, Kína, és közvetlenül szomszédos a pénzügyi központja Hong Kong, az üzleti iskola fekszik szívében a világ egyik legígéretesebb nagyvárosi területeken. Kevés más régiók Kínában kínálnak egy megfelelő beállítással az intézmény célja, hogy legyen ez az ország egyik legelső posztgraduális üzleti iskola. Emellett a nemzetköziesítés céljával a PHBS merész lépést tett egy új campus megnyitásával, Boar's Hill-ben, Anglia , három mérföldre délre Oxford City-től.

  • PROGRAMOK

A PHBS jelenleg 3 MA programot (Management, Finance and Economics) és 1 MBA programot kínál a Shenzhen campusban, valamint 2 MA UK-China programot (Finance and Management), amelyekben a diákok az Egyesült Királyságban mesterfokozataik első évét töltik Campus, és a második év a Shenzhen Campus Kínában, a kínai társaik mellett és a kultúrák közötti párbeszéd környezetében.

  • tanfolyama

A program tananyagait angolul tanítják, és egy mélyreható tantárgyi tanulásra összpontosítanak, a tanfolyamokon egyaránt kiterjed a globális összpontosítás és a kínai perspektíva. A hallgatók nemcsak mélyreható elismerést kapnak a kínai kultúrában, hanem mélyebb megértést nyernek Kínában, versenyképesebbé teszik őket a munkaerőpiacon, és megteremtik a lehetőségeket üzleti vállalkozás megnyitására ebben a dinamikus országban. Emellett a PHBS Egyesült Királyság és Kína határokon átnyúló programjai kiváló lehetőséget nyújtanak a diákoknak, hogy nemcsak szakképzést és több tudományági kurzust kínálnak, hanem több ország tapasztalatait és mélyreható kultúrális expozícióját is.

  • Kar és kutatóközpontok

61 nemzetközi kar egyetemi hallgatója a PhD fokozatoktól a világ minden tájáról érkező egyetemi hallgatók közül, akik elkötelezték magukat a PHBS diákjainak a területükön való vezetés iránt, a PHBS továbbra is a tudományos kiválóság és a szabadság intézményévé válik.

Emellett a PHBS jelenleg 9 kutatóközponttal van megbízva, mint marketingelmélet, vezetés, vállalkozói készség, üzleti modellek, kockázatkezelés és pénzügyi kutatás. Ezenkívül Thomas Sargent professzor Nobel-díj nyertese csatlakozott a PHBS-hez, hogy kutatást folytasson a "Sargent Institute of Quantitative Economics és Finance" vezetőjeként. A híres kínai közgazdász, Fan Fan professzor pedig a PHBS-hez csatlakozott A "Tengeri Selyemút Kutató Intézete", amelynek kutatása a legfrissebb "One Belt One Road" kezdeményezésre összpontosított.

A kiválóság iránti elkötelezettségének irányításával a PKU HSBC Business School egyedülálló a társaik körében az elkötelezettségében, hogy kiválóan képzett, kétnyelvű és kulturálisan ismerő diplomásokat fejlesszen ki. Röviden, mi küldetésünk az, hogy a diplomások a típusú oktatás, amely felkészíti őket, hogy helyüket a vezetők a saját területén Kínában és szerte a világon.

További információért látogasson el honlapunkra itt

Helyszínek

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Address
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, Kína

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited