Southwestern University of Finance and Economics

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1925-ben alapították, Chengduban
Az egyetlen üzleti orientált egyetem Nyugat-Kínában szerepel a " Project 211"

A nemzeti vagy nemzetközi ügynökségek akkreditálása vagy elismerése

- az Európai Menedzsmentfejlesztési Alapítvány (2010) tagja - az Oktatási Minisztérium ("Nemzeti kiemelkedő oktatási csapata az üzleti adminisztrációról" (2010) - az Alkalmazott Közgazdaságtudományi Minisztériumban a MOE országos rangsorában és a No.1 Nyugat-Kínában (2009) - Ranked No. 7 in Accounting a MOE országos rangsorában és No.1 Nyugat-Kínában (2010) - Ranked No. 1 a pénzügyminiszter a MOE országos rangsorában (2003) - elismerten az egyik "Kína Top Ten legtöbb Versenyképes üzleti iskolák MBA programok "a kínai MBA Egyesület (2010)

- A Kínai MBA Szövetség (2011) által odaítélt "20 éves MBA oktatás - a legjobb üzleti iskola"

Chengduról

Nyugat-Kínában az egyik legfontosabb gazdasági, közlekedési és kommunikációs központ. 2006-ban a China Daily negyedik legelevenebb városává nevezték el.

A nemzetközi nagyváros nagy hírű virágzó üzleti, kulturális / történelmi lényege, gyönyörű festői foltok és kedvező életkörülmények között.

Chengdu a nyugat-kínai pénzügyi központ középpontjában helyezkedik el, és sikeresen bevonta a nemzetközi pénzügyi intézményeket
azaz a Citigroup, a HSBC, a Standard Chartered Bank, az ABN AMRO, a BNP Paribas, a JPMorgan Chase és a Tokyo-Mitsubishi UFJ Bank, az ANZ Bank stb.

Több mint 250 Fortune 500 vállalat állított fel fióktelepeket Chengduban, rangsorolva először a Fortune 500 közép- és nyugat-kínai vállalatainak számában:
azaz a JP Morgan Chase, a Henkel és a GE, az Intel, a Cisco, a Sony, a Toyota, a Motorola, az Ericsson és a Microsoft stb.

Panda szülővárosa: Chengdu északi külvárosában megalapították óriási pandák tenyésztési és kutatóközpontját. Ez az egyetlen olyan fajta a világon, amely egy nagyvárosi területen helyezkedik el, ami évente közel 100 000 látogatót vonz.

Chengdu repülőtér található 20 km-re kívül Chengdu központja és az egyik legfontosabb légcsatorna Kínában, a közelmúltban 4. helyen az utasok mennyiségét. Kínába és számos nemzetközi úticélra, köztük Amszterdamba, Bangkokba, Hongkongba, Kathmanduba, Osakába, Phnom Penhba, Kuala Lumpurba, Szöulba, Abu Dhabiba, Melbourne-be, Frankfurtba, Londonba, San Francisco-ba és Szingapúrba jár.

Helyszínek

Chengdu

Address
Guanghua Campus
Chengdu, Sichuan, Kína

Chengdu

Address
Liulin Campus
Chengdu, Sichuan, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket