Hivatalos Leírás

A Nottingham Egyetem Ningbo Kína (UNNC) volt az első kínai-külföldi egyetem, aki megnyitotta kapuit Kínában. 2004-ben alapították, a kínai oktatási minisztérium teljes jóváhagyásával a Nottingham-i Egyetemen működtettük a Zhejiang Wanli Oktatási Csoport együttműködésével, amely kulcsszerepet játszik a kínai oktatási szektorban.

Gyors tények az egyetemről

 • A Nottingham-i Egyetem Ningbo Kína (UNNC) volt az első kínai-külföldi egyetem, aki 2004-ben nyitotta meg kapuit Kínában.
 • Az UNNC-ben több mint 6500 diák van, és mintegy 750-en a nemzetközi diákok
 • Több mint 700 alkalmazottunk van, akadémiai és professzionális szolgáltatásaink között.
 • Munkatársaink és hallgatóink világszerte több mint 70 országból és régióból származnak.
 • Az Egyetem egy 144 hektáros (584,666 m2) campusban található, Ningbo tartományban, Zhejiang tartományban.
 • Három karunk van: üzleti, tudományi és mérnöki, humanitárius és társadalomtudományi.
 • 28 egyetemi kurzust és 22 posztgraduális képzést kínálunk.
 • Az egyetemnek tíz kutatóközpontja van.
 • 2008 decemberében engedélyezték a PhD-k engedélyezését, és mintegy 300 doktorjelöltünk.
 • Kína első szén-dioxid-semleges épülete, a Fenntartható Energetikai Technológiánk Központja (CSET).

Éves jelentés

"A 2016-os év az átmenet évében számos izgalmas kezdeményezéssel és eredményrel jött létre, és jó kiindulási alapot jelent a 2020-ig tartó küldetésünk irányába, és helyezi az UNNC-t a jövőben erősebb helyzetbe"

 • Professzor Chris Rudd A Nottingham Egyetem Ningbo Éves Jelentés 2016 már elérhető. Ez a jelentés összefoglalta és kiemelte az egyetem elmúlt tanévében elért legfontosabb haladást és eredményeket. Megosztotta az Egyetem legfontosabb eredményeit és örömteli pillanatait a stratégia 2020 megvalósításának kezdő évében. A jelentésben szereplő négy fontos fejlesztési terület:
 • Tanítás és tanulás
 • Kutatás és fegyelem építése
 • Reformok és szerkezetátalakítás
 • Társadalmi felelősségvállalás és közösségi kötelezettségvállalás

A keresett diplomások

Több mint 6000 diákunk van, évente mintegy 1500 diplomás, kiváló tudományos végzettséggel, átruházható készségekkel, kreatív kilátásokkal és új perspektívával. Ők keresik a munkáltatók a világ minden tájáról, akik felismerik a tehetség felvételének előnyeit nemzetközi szempontból.

Nemzetköziesedési politikánk azt jelenti, hogy diákjaink a Nottingham-i Egyetemen tanulhatnak az Egyesült Királyságban, vagy külföldi diákokat cserélhetnek vagy tanulhatnak más egyetemek világszerte.

A nemzetközi diákok több mint 60 országból érkeznek világszerte, és a kínai egyetemi hallgatókat a legtöbb tartományból választják főiskolai felvételi vizsgájuk alapján.

A belépési verseny merev, és a hallgatóknak minimális angol nyelvtudással kell rendelkezniük. Ismertünk egy sor tengerentúli iskolai végzettséget. További információk a képesítéshez szükséges képzésekről e-mailben a felvételi csapatunk.

Nagy hatású kutatás

Az UNNC kutatása kiterjed minden karra és tudományágra, és számos olyan központ és intézet van, amelyek nagy hatású kutatást eredményeznek.

Elkötelezettek vagyunk ahhoz, hogy világszerte vezető kutatási szakértelmet biztosítsunk, amely releváns a kínai érdekek és igények szempontjából.

Posztgraduális hallgatóink fontos szerepet játszanak kutatói közösségünkben, és szeretnénk támogatni a jövő kutatási tehetségét.

Kiváló minőségű személyzet

Jelenleg több mint 600 oktatási, kutatási és szakmai szolgáltatási munkatársa van az UNNC-ben, akiket legmagasabb egyetemekből, kutatóintézetekből és vállalatokból vesz fel legalább 40 országból.

Az egyetemen végzett összes oktatást angolul végzik a Nottingham által kirendelt személyzet vagy a Nottingham-i Egyetem szabványainak megfelelően.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

MA

The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
Kína Ningbo
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
Kína Ningbo
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

MSc

The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
Kína Ningbo
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham Ningbo China

... [+]

[-]
Kína Ningbo
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
The University of Nottingham Ningbo China

Az MSc in Business, Gazdaság és társadalom a mai Kína egy innovatív egyéves teljes munkaidőben tanított program termelő magasan képzett diplomások a legjobb helyzetben ah ... [+]

MSc üzleti, gazdasági és társadalom a kortárs Kína

Az MSc in Business, Gazdaság és társadalom a mai Kína egy innovatív egyéves teljes munkaidőben tanított program termelő magasan képzett diplomások a legjobb helyzetben ahhoz, hogy sikeresek legyenek a világ egyik legdinamikusabb, vibráló és kifizetődő országokban. Ez azért jött létre, hogy megfeleljen a kereslet az ipar és az üzleti diplomások, akik alapos ismeretekkel a mai Kína.

A program nyitva áll mind a nemzetközi diákok és azok a Népköztársaság Kína és kínálat akkor a szükséges eszközöket, hogy dolgozzon ki egy jövedelmező karrier egy olyan országban, lebeg, hogy lesz a világ legnagyobb gazdasága.... [-]

Kína Ningbo
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

The University of Nottingham Ningbo China

Mavic Pro Drone Tour of The University of Nottingham Ningbo China