Wenzhou University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Wenzhou Egyetem (WZU) egy dinamikus és átfogó regionális egyetemi nőnek fel, a reform és nyitás lendület a kínai. Ezt a helyet top 10% között a felsőoktatási intézmények Kínában és rangsorolja 10. Zhejiang tartományban. Az egyetem-ban alapították, 1933-adomány a Mr. Huang Suchu, egy neves iparos Wenzhou. Hat további iskolákat összevonták a történelemben, hogy létrehozzák a jelenlegi Wenzhou Egyetem, amely bemutatja a gazdag kulturális légkört és finom oktatási hagyományokkal. Az egyetem az egyik első tétel államilag elismert kínai nyelv és kultúra oktatási bázis; azt jelöli meg az Kínai Oktatási Minisztérium (MOE) hogy elfogadja a kínai kormány ösztöndíj a diákok; azt is engedélyezték, hogy elfogadja a tengerentúli kínai hallgatók és a Hong Kong, Makaó és Tajvan. Eltekintve a kínai kormány ösztöndíj, nemzetközi pályázók is jelentkezhetnek a Konfuciusz Intézet Ösztöndíj, Zhejiang tartományi kormány Ösztöndíjat, Wenzhou Felsőoktatási Ösztöndíj nemzetközi diákok.

Átfogó Egyetem

A tudományos programok fedezésére 9 fegyelem területen, mint például az irodalom, a tudomány, a technika, a jog, az oktatás, a gazdaság, a történelem, a menedzsment és a művészet. A szálloda 45 posztgraduális programok és 55 egyetemi programok. Azt majdnem 30.000 egyetemisták, 1000 diplomásokat, 300 nemzetközi diákok, és körülbelül 13.000 részmunkaidős diákok évente, folyamatos tanulás.

Open University

Wenzhou Egyetem aktívan alkalmazza a stratégia oktatási nemzetközivé és erőteljesen részt vesz a különböző nemzetközi kapcsolatokat és együttműködést. Mivel a 2014. december egyetem hozott létre csere- és együttműködési kapcsolatok több mint 60 egyetem és kutatóintézet mintegy 20 ország és régió, mint például az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Hollandiában, Japánban és Koreában. Jelenleg hoztunk létre a Kína-USA együttműködve kézben lévő iskola Wenzhou-Kean Egyetem, a Kína-Dánia vegyes alapképzés Nemzetközi Sales és Marketing Management, a kínai szárazföld és Tajvan Tajvannal együttműködést egyetemi programra Electronic Information Engineering, a Konfuciusz Intézet a Burapha University, Thaiföld és Kína-Thaiföld 3 + 1 dual bachelor diploma programot a kínai nyelv és irodalom Burapha University (3 év Thaiföldön, és a 4. év Kínában).

Superior hely

Wenzhou egy modern tengerparti város előnyére található, közel a Kelet-Kínai-tenger és félúton Kína szárazföldi partvonal. A közép-szubtrópusi monszun éghajlat Wenzhou szerepelt a négy jellegzetes évszak, mérsékelt hőmérséklet és a kellemes időjárás. A készüléket egyszerűen más városokban Kínában, csak 1 óra a Shanghai, 2 óra Pekingbe, Guangzhou, vagy Hong Kong a levegő. Fő campus található Wenzhou a Chashan University Town, amely körül zöld hegyek és a festői kilátást a víz. Az egyetem csak félórányira van mind a vasútállomás és a repülőtér. A gyorsan növekvő export kereskedelem és energikus magángazdaság hogy Wenzhou Egyetem nagyszerű lehetőségeket együttműködni intézmények és a vállalatok mind belföldön, mind külföldön.

Kifelé Programok

Az egyetem mindig nagy jelentőséget tulajdonított a nemzetközi diákok az oktatás és a 55 egyetemi programok és 45 posztgraduális programok nyitva állnak a nemzetközi diákoknak. A kevés kínai nyelvű képes néhány nemzetközi pályázók, WZU speciálisan kínál a nemzetközi diákok 4 angol tanított bachelor szakok gépészmérnöki, vegyészmérnöki, vegyészmérnök, Nemzetközi Gazdasági és Kereskedelmi; 1 "első kínai, majd a speciális" 2 + 2 módban bachelor szak Nemzetközi Kereskedelmi (China-orientált); és 1 angol tanított mester szak vegyész. Ezek a speciális programok nagyszerű lehetőségeket kínál a nemzetközi diákok tanulni speciális tudás és az időközben, hogy jobban megértsék a kínai nyelv, kultúra, történelem és annak fejlődését.

Körülbelül College of Chemistry and Materials Engineering

College of Chemistry and Materials Engineering (CCME) Wenzhou Egyetem (WZU) 1958-ben alakult. CCME most 110 főállású tagjai, köztük 26 professzor, 35 docens. A legtöbb kari hallgatók külföldi tanulmányi és kutatási tapasztalatok. A Kollégium 4 alapképzési programok (Chemistry, Applied Chemistry, Materials Science and Engineering, Chemical Engineering) és a master program (Chemistry).

A testület jelentős előrelépést ért el mind a tanítás és a kutatás. Az elmúlt 5 évben a College szerzett több mint RMB 100 millió alap, köztük 64 országos szintű projektek, mint például a Nemzeti Kiváló Ifjúsági alapok projekt, a Nemzeti Tudományos és Technológiai Támogató projekt, MOST "863" projekt, és NSFC projektek. Azt is szerzett RMB 140 értékű state-of-the-art eszközöket, mint például SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, stb Karunk tagjai közzé számos színvonalas tudományos publikáció, köztük papírok megjelenő Nature, Adv. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., stb CCME kapott 65 államilag engedélyezett szabadalmak, és számos megyei és országos díjat a tudomány és a technológia. Szerint elengedhetetlen a tudomány mutatója novemberben kiadott 2013 CCME belül van top 1% egyetemek és intézmények világszerte. Szerint a Nature Index Kína asztalok megjelent 2014 decemberében WZU soraiban 81. között a top 200 kínai felsőoktatási intézmények magas színvonalú tudományos (elrendelte súlyozott relatív száma, WFC, 2013-ra). Több mint 40 százaléka a mi diplomások folytatták a vizsgálatot a magasabb szintű végzettséget.

Helyszínek

Wenzhou

Wenzhou University College of Chemistry and Materials Engineering

Address
Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,
Wenzhou, Zhejiang, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket