Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) egy nemzetközi közös vállalat, amelyet a kínai Xi'an Jiaotong University és az Egyesült Királyság Liverpool Universitye alapított 2006-ban.

Az egyetem jelenleg mintegy 90 fokos programokat kínál a tudomány, a mérnöki munka, az üzleti élet, a pénzügy, az építészet, a várostervezés, a nyelv, a kultúra területén, és mindegyiket angol nyelven oktatják, kivéve az általános és az alaptanfolyamokat.

Az egyetemi hallgatók két fokot XJTLU : egy XJTLU fokozatot a Kínai Oktatási Minisztériumban és egy világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen. A posztgraduális hallgatók az oktatási minisztérium által elismert Liverpool University fokozatot kapnak.

XJTLU itt található: Szucsou Ipari Park (SIP). Ez Kína egyik legfejlettebb városa. A Szucsou Ipari Park, amely a Kínai Szilícium-völgynek megfelelő és a globális innováció központja, egy Fortune 500 társaságok, transznacionális vállalkozások és K + F központok nagy csoportját foglalja magában, amely nemcsak kedvező feltételeket biztosít az XJTLU folyamatos fejlődéséhez, hanem számos szakmai gyakorlatot és munkalehetőséget kínál a XJTLU hallgatók.

Felszerelés

Megdöbbentő, építészetileg lenyűgöző campusunk modern, legkorszerűbb oktatási, laboratóriumi, kutatási és konferencia létesítményeket kínál, amelyek közül sokan kölcsönözhetők.

A campus a Suzhou Ipari Parkban található, Suzhou történelmi központjától keletre, síkkal, vonattal és busszal könnyen megközelíthető. Csupán 24 perc alatt elérhető Sanghajtól nyugatra, a leggyorsabb nagysebességű vonaton, és számos nemzetközi repülőtér könnyen megközelíthető, így ez tökéletes helyszín az eseményekhez.

Kutatás

XJTLU célja, hogy összehozza a szülő egyetemek, a Xi'an Jiaotong Egyetem és a Liverpool Egyetem bevált gyakorlatait, és arra törekszik, hogy vezető kutatásvezető egyetem legyen, amely erős nemzetközi profilot és szilárd elkötelezettségét ötvözi az ország gazdasági és társadalmi fejlődése iránt. Szucsou, Jiangsu tartomány és Kína.

XJTLU az alkalmazott kutatás felé fog irányulni, amelynek célja a Suzhou Ipari Park kutatási infrastruktúrájának fejlesztése és az önkormányzatok kritikus támogatásának megszerzése. Az egyetem szintén jó helyzetben van a kínai-brit kutatási együttműködés hídjaként, mind portálként szolgálva a Kínába belépő kutatói tehetségek számára, mind pedig a helyi kutatási potenciál kirakatának bemutatása az egész világ számára.

Campusunk

Megdöbbentő, építészetileg lenyűgöző épületekkel rendelkezik, mind az északi, mind a déli kampus csúcsminőségű oktatási, laboratóriumi, kutatási és támogatási lehetőségeket kínál. Ide tartozik a díjnyertes és ikonikus központi épület, amelyben könyvtárunk található.

Mindkét egyetemen sportlétesítmények, világszínvonalú, teljesen felszerelt tudományos és mérnöki laboratóriumok, valamint tervező stúdiók, valamint különféle vendéglátási lehetőségek találhatók, köztük a Subway, a Hungry Burger , a Café Mersey és számos étkezde-stílusú gyorsétterem.

A parkosított kertek kiegészítik a modern művészet alkotásait, hogy egy campus környezetet teremtsenek, amely a Suzhou Ipari Park egyik lenyűgöző tulajdonságává vált.

Miért XJTLU az XJTLU ?

Az XJTLU a tanulók nemzetközi közösségét találja Kína folyamatos gazdasági sikertörténetének és a Föld sehol másutt nem található lehetőségeinek szívében.

Globális közösségünk, amely több mint 13 000 egyetemi és posztgraduális hallgatóból áll (akik közül 2000-t regisztráltak a Liverpool Egyetemen), és 50 országból 450 akadémiai személyzet folyamatosan növekszik, ezáltal lehetőséget biztosítva a kapcsolatok létesítésére a világ minden tájáról.

Minden fokozatunkat 100 százalékban angolul tanítják, a kritikus gondolkodásra és az önálló tanulásra összpontosítva - a munkahelyi alapvető készségekre. Az XJTLU megtanulják, hogyan kell új ismereteket megszerezni és létrehozni, valamint valós helyzetekben alkalmazni.

További információ a http: // www. XJTLU .edu.cn / hu / tanulás-velünk / miért - XJTLU / miért-tanulmányozás- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = hallgató% 20 recruitment

Élet az XJTLU

Az XJTLU n XJTLU tanulás költséghatékony módszer lehet az Egyesült Királyságban Kínában szerzett diploma megszerzésére. Reméljük, hogy élvezni fogja felfedezését az egyetemen, a környező térségben és a gyönyörű Suzhou városban, amelyet következetesen Kína egyik legélhetőbb városaként szavaztak.

A gyönyörű turisztikai helyszínek mellett Suzhou számos kiváló tanulási forrással és sportlétesítménnyel, bevásárlóközpontok, mozik és éttermek széles választékával, valamint számos bárral és éjszakai klubdal rendelkezik.

Suzhou városába való könnyű megkerülni egy hatékony tömegközlekedési rendszerrel, amely magában foglalja buszokat, taxik, kerékpárkölcsönzőket és metrókat, míg Kína nagysebességű vasúti hálózata lehetőséget nyújt arra, hogy ezt a hatalmas és lenyűgöző országot felfedezzék, mint valaha.

További információ a http: // www. XJTLU .edu.cn / hu / life-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = hallgató% 20 újbóli felvétel

Lépjen kapcsolatba velünk

Cím: Xi'an Jiaotong-Liverpool University Ren Ren Road, Dushu Lake felsőoktatási város, Suzhou ipari park
215123 Suzhou, Jiangsu, Kína

E-mail: international @ XJTLU .edu.cn

Helyszínek

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, Kína
Telefonszám
+86 512 8816 1000

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok