Zhejiang Wanli University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), amely Ningbo-ben található, 95 hektár területtel rendelkezik, és Qianhu Campus, Huilong Campus és Zhashan Base áll. ZWU a legszebb, ZWU , zöld és jól felszerelt, széles körben elismert, oktatási körökben elismert emberek. ZWU 47 éves 4 éves alapképzési programot kínál, amelyek magukban foglalják a gazdaság, a jog, az irodalom, a tudomány, a mérnöki tudomány, a mezőgazdaság és a menedzsment területét.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


Jelenleg több mint 20 000 teljes munkaidős diák van a ZWU , több mint 1000 fővel. ZWU számos kulcsfontosságú tartományi és önkormányzati specialitással és tudományággal rendelkezik. Az egyetemi könyvtár több mint 1.200.000 könyvből áll; mintegy 2500 folyóirat mind kínai, mind idegen nyelven; és fel van szerelve „a China Academic Journal Net zárt tükörállomásával”, a „Wanfang Data Service Center” -vel, és további 6000 digitális folyóirattal az egyetemi hálózaton.


470_zhejiang2.jpg


Az elmúlt években az egyetem aktívan részt vett a nemzetközi egyetemeken és más egyetemekkel folytatott együttműködésben, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Japánban, Koreában, Ukrajnában, több mint 20 egyetemmel való kapcsolattartásban. mások. Továbbá a ZWU szoros együttműködést alakított ki a Nottinghami Egyetemmel. A közös erőfeszítéseknek köszönhetően létrejött egy új kooperatív egyetem, a Nottinghami Egyetem, a Ningbo, Kína (UNNC), amely az Egyesült Királyság Nottinghami Egyetem oktatási rendszerét követi.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Az egyetem vezetése során az „Alapvető tanulók elé terjesztése; a magas színvonalú oktatás biztosítása; A nemzetközivé válás iránti elkötelezettség, a tanítás minősége mindig a mi hangsúlyunk. A diplomások foglalkoztatási aránya nagyon pozitív, és az egyetemi diplomásokat a munkáltatók nagyra értékelik.

Helyszínek

Ningbo

Address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

315100 Ningbo, Zhejiang, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket