Zhejiang University International Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ötletek összekapcsolása, a jövő alakítása

Zhejiang University International Business School (ZIBS) alapították a ZJU Nemzetközi Egyetemen Hainingben, 2018 novemberében, hogy megkönnyítsék a tudományos és vállalati cserét a Nyugat és a Kelet között.

Az újonnan alapított üzleti iskolánk felgyorsította a ZJU globális kezdeményezéseit, és az új gazdaság korszakában vezető globális üzleti iskolává válik. A ZIBS székhelye a Jangce-folyó delta, az innovációs központ és a világ egyik legdinamikusabb régiója. Célunk, hogy vezető globális ökoszisztémává váljunk, amelynek egyik üzleti pillére az üzleti ismeretek oktatása, különös tekintettel az új technológiákra, az új gazdaságra és az új pénzügyekre. Úgy gondoljuk, hogy a globális oktatókként vállalt felelősségünk sikeres teljesítésével az üzleti vezetők és vállalkozók új generációi viszont teljesítik társadalmi felelősségvállalásaikat, és hozzájárulnak az üzleti élet és az egész társadalom jólétéhez.

Az Internet Pénzügyi Akadémiával és a Kínai Tanulmányok Intézetével együttműködve a ZIBS jelenleg kétféle formátumú: részmunkaidős és teljes munkaidős, valamint a Kínai Mester Tanulmányok Nemzetközi Master of Business Administration (iMBA) programját kínálja, amelyet kifejezetten nemzetközi diákok. Vezetői Oktatási Központunk számos témában kínál programokat, mind nyílt beiratkozási, mind testreszabott vállalati igényekhez Kínában és Kínán kívül.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

2020 szeptemberében a ZIBS három új fokozatot indított a tanulók és a vállalati toborzók igényeinek kielégítése érdekében. Nemzetközi Pénzügyi Mester (iMF), Nemzetközi Kommunikációs és Üzleti Mester (iMCB), valamint Globális Kommunikációs és Menedzsment Bachelor (GCM). Ezen programok mindegyike kínai és nemzetközi hallgatók számára egyaránt nyitva áll.

A kínai tudományos kiválóság, innováció és vállalkozói szellem örökségével a ZIBS átfogja és megtestesíti a jövőt. Az üzleti iskola felkészíti a felelős és törekvő vezetőket, valamint az általa szolgált ökoszisztémát az egyre összetettebb globális üzleti környezet kihívásainak való megfelelésre. Az emberek és ötletek összekapcsolásával a ZIBS formálja az üzleti jövőt az új globális gazdasági korszakban.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Mérföldkövek

11.15. 2018

  • A Nemzetközi Üzleti Iskola megnyitója
  • Aláírták a partnerséget a Cambridge University Judge Business School-lal

01,16. 2019

  • A ZIBS vezérigazgatói program-sorozatának megnyitója - Fintech

2019. 01. 20.

  • ZIBS Shanghai fórum
  • Megjelenik a ZIBS Shanghai iroda

2019. 03.

  • Elindult a ZIBS iMBA program

2019. 05. 07.

  • ZIBS vezérigazgatói osztály: UK modul

2019. 09.

  • Az iMBA és a kínai üzleti tanulmányok alapító osztálya

2019. 12.

  • Elindult a ZIBS GCM / imcb / iMF program

2020. 04.

  • ZIBS vezérigazgatói osztály: USA modul

134963_pic3.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134963_pic3.jpg" />

Campusunk

A Zhejiang University International Campus a hainingi Juanhu park északi részén található, 200 hektáron. Rendkívüli nemzetközi közösség, amely tele van kreativitással, energiával és vállalkozó szellemmel. A hallgatók nemcsak élvezik a nemzetközi szabadságú művészeteket és a szakmai oktatást, hanem lehetőséget kínálnak arra is, hogy világszerte partnereikkel gazdag és színes életkörnyezetben dolgozzanak.

Élelmezési szolgáltatások

Az egyetemen három étkezõ található: nagy étkezõ, Halal étterem és a Fusion Café. A menza nyugati és kínai stílusú ételek széles választékát kínálja naponta. A Halal étterem különféle halal ételeket kínál, és késő nyitvatartási idővel rendelkezik. A hallgatók, az oktatók és a személyzet összejön, hogy élvezze mind a keleti, mind a nyugati kulináris kínálatot.

Szállás

Az egyetemen lévő összes hallgató a négy lakossági főiskolánk egyikében él. Az egységek saját, egyágyas szobával vannak felszerelve, amelyben tárolás, íróasztal és ágy található, közös fürdőszobával és konyhával. A lakossági főiskolák bőséges tanulási és közösségi területeket biztosítanak lakóik számára.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Könyvtár

A ZIBS hallgatói könyvtári források széles skálájához férhetnek hozzá, a könyvektől és a folyóiratoktól kezdve az elektronikus adatbázisokig és cikkekig. A harangtorony mellett a könyvtár a Nemzetközi Campus egyik tereptárgya. A központi tó északkeleti oldalán állva egy 9606 négyzetméteres elegáns, háromszintes nyolcszögletű épület, hatszáz ülőhellyel és több ezer könyvvel.

Tornaterem

Az edzőterem különféle minőségi felszereléseket kínál, és minden nap 9 és 21 között nyitva tart. Az olimpiai méretű medence minden év májusától szeptemberig tart nyitva. Az egyetemen számos sportlétesítmény található, beleértve a tollaslabdát, a teniszt, a squash-t, a kosárlabdát, a futballt és még sok más. A létesítmények bármikor nyitva állnak személyes használatra.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Élet Hainingben

A Nemzetközi Campus Hainingben található, Zhejiang tartományban, Jiaxing joghatósága alatt. Csak 35 perc alatt elérhető nagy sebességű vonat a nyüzsgő Sanghajtól és 20 percre a gyönyörű Hangzhou-tól. A város lakossága több mint 800 000 lakos, és elsősorban a bőriparról, a tudományos parkról, a színes lámpásokról és a látványos boreális dagályról ismert a Qiantang folyóban.

Haining-et a Kína szárazföldi szárazföldi megyéinek szintjén fekvő városok Forbes felmérésének tíz első helyezettjében szavazták, és a Kína 100 legjobb városának listáján a 18. helyen állt. Ez egy gyorsan növekvő város, minden nap új üzletekkel és szállodákkal építve. Új, csúcskategóriás üzletek, mint például a Prada és a Gucci, egyre növekvő nemzetközi közösségükkel lépnek a városba. A Hangzhou metró meghosszabbodik Hainingig, egy megállóval a Nemzetközi Campus szomszédságában, így még hozzáférhetőbbé válik a Hangzhou és a fő ZJU campus.

A gyönyörű óváros mellett Haining számos turisztikai látványossággal rendelkezik, köztük nagy bevásárlóközpontokkal, bőrpiacokkal, mozikkal, múzeumokkal, gyönyörű parkokkal, valamint számos bárral és éjszakai klubdal.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Helyszínek

Jiaxing

Address
718 East Haizhou Road, Haining
314400 Jiaxing, Zhejiang, Kína

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket