University of Alberta: Alberta School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Alberta-ben alapították 1908. Az elmúlt században, a UofA nőtte ki magát a világ egyik vezető kutatás-intenzív Egyetem, az egyik legnépszerűbb egyetemek Kanadában és többek között a 100 legjobb egyetem az egész világon!

Az Alberta School of Business a UofA egyik Kanada vezető üzleti iskolák kínál Bachelor of Commerce, Mester, PhD és Executive Education programok.

Az Alberta MBA egy 20 hónapos nappali tagozatos programot. A kis létszámú csoportok, az Alberta MBA nyújt a személyre szabott, magas színvonalú élményt, amely tovább növeli a program kar, sokan közülük nyertesei a tanítás és más kiválósági díjat.

Együttműködésben 80 nappali tagozatos hallgató csatlakozott a Alberta MBA minden évben, meg tudja-e építeni erős rokonságot az osztálytársaival. A csapat-alapú megközelítés a tanulás lehetővé teszi, hogy fejlessze a csapat és vezetői készségek, miközben egyre tanulni társaikkal eltérő háttérrel.

Rugalmas Az Alberta MBA előírja, hogy minden a diákok teljes kulcsfontosságú üzleti alapvető tanfolyamok és többféle választható kurzusok. 9 választható kurzusok, meg tudja-e alakítani a mértéke egy mix tanfolyamok legalkalmasabb arra, hogy a saját érdekeit, vagy töltse egyik hivatalos szakirányok.

Helyszínek

Edmonton

Address
2-30 Business Building
Edmonton, Alberta
Canada T6G 2R6

T6G 2R6 Edmonton, Alberta, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: