Briercrest College & Seminary

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Briercrest Főiskola és Szeminárium a szigorú tanulás közössége, amely arra hívja fel a hallgatókat, hogy keressék Isten országát, mélyen alakítsák a Szentírás, és hogy lelkileg és intellektuálisan alakuljanak ki a szolgálati életre. A Briercrest Főiskola és Szeminárium működteti a Briercrest Keresztény Akadémiát is.

Küldetésünk

Több mint 70 éve készítünk vezetőket. Szolgálatunk olyan hívõk közösségébõl jött létre, akik értékelték Isten szavát és bibliai képzést akartak biztosítani. Ez az elkötelezettség marad a középpontjában annak, amit teszünk, és miért létezünk. Célunk, hogy felhívjuk a hallgatókat, hogy váljanak Jézus Krisztus teljes odaadó híveivé, és e cél elérésének megközelítése egyre egyedülállóbb az oktatási környezetben. "... Istenünk Igéje örökké állni fog." Ézsaiás 40: 8

Campusunk

Szoros közösségben helyezkedünk el, amely ideális a spirituális elmélkedéshez, ugyanakkor Kanadában az egyik legszélesebb körben fejlett keresztény oktatási egyetemet kínálja. A középpont a 2400 férőhelyes Hildebrand kápolna; a tartomány legnagyobb egyházi nézőtere. A létesítmények közé tartozik még egy 25 000 négyzetméteres könyvtár, kilenc hallgatói kollégium, szálloda, nemrégiben felújított étkező, kétpályás tornaterem, jégpálya, számos sportpálya, Subway étterem és két kávézó.

Helyszínek

Caronport

Address
College Drive,510
S0H 0S0 Caronport, Saskatchewan, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: